Wie is de mol? seizoen 2022, samenvatting afleveringen

Het tweeëntwintigste seizoen van Wie is de mol? (2022) is inmiddels veel besproken. In het begin dook ergens de foto op van Kim-Lian die achter het masker verscholen zat dat je kon zien tijdens de livestream. Ik hoopte vanaf dat moment dat zij niet de mol zou zijn, al wezen er wel meer pijlen in haar richting. Wie uiteindelijk de mol is straks? Op zaterdag 5 maart 2022 horen we het verlossende antwoord. Voor nu nog even alle afleveringen, hints en wat nieuwe theorieën op een rij!

Lees hier meer over Wie is de mol? Van speluitleg tot veel gebruikte termen!

Seizoen 22 (2022): Albanië

De 11 deelnemers aan seizoen 22 van Wie is de mol?

Op volgorde van afvallen:

 • Suzanne
 • Glen
 • Welmoed
 • Arno
 • Hila
 • Sahil
 • Laetitia
 • Thomas

Finalisten en mol: Everon, Fresia en Kim-Lian

Wie is uiteindelijk de mol?

Everon Jackson Hooi

Afleveringen seizoen 2022 van Wie is de mol?

Aflevering 1: de tijd zal het leren

Na de aankomst in Albanië, waarbij je beelden zag van de mollicitaties, mag iedereen bij Rik aangeven wie ze het meest verdenken. Opvalt is dat niemand de huidige drie finalisten verdenkt. Zijzelf denken aan Suzanne (Kim-Lian), Glen (Everon) en Sahil (Fresia). Daarna beginnen de kandidaten aan de opdracht (af)troeven. Hiermee verdient de ene groep jokers, de andere geld. En, omdat niets is wat het lijkt: groep 2 mag de jokers afkopen bij Rik. De pot blijft op nul euro staan.

Vervolgens verdelen ze zich in drie groepen. In de opdracht ‘Avondklok’ moet elk groepje proberen een klok stil te zetten op 23.22 uur met behulp van zandlopers. Ze slagen allemaal. Na afloop wordt de penningmeester gekozen (Hila), die meer vertrouwen van de groep krijgt dan Fresia. En dan is het tijd voor ‘Ontmaskerd’: de opdracht waarin elke kandidaat een live pleidooi mag houden voor de kijkers in Nederland. Zij wijzen de minst verdachte aan (Glen) en meest verdachte (Arno). Glen mag een medekandidaat kiezen waarvan hij denkt dat hij niet de mol is: Everon. Klopt die eerste verdenking en blijkt Glen of Everon de mol, dan gaat er in de finale € 5.000,00 uit de pot. Is de tweede bewering waar, dan verdient de winnend finalist € 5.000,00 extra.

Opvallend in aflevering 1?

 • Er verdwijnt € 100,00 in de groep die het geld binnenhaalt. De dader is Fresia of Kim-Lian.
 • Fresia wacht geduldig af wat de rest van de groep denkt wanneer Rik vraagt of ze de jokers willen afkopen. Vervolgens beweert ze dat zij graag het geld wil houden. Ogenschijnlijk niet verdacht, maar ondertussen toch wel.
 • Fresia wil heel graag penningmeester worden, Kim-Lian en Everon niet.
 • Rik vertelt dat de kandidaten met hun biljetten ‘goud in handen’ hadden. Een van de biljetten is goud: dat van € 1.000,00. En laat dat nu exact hetzelfde masker zijn als we te zien kregen tijdens de livestream, waarvan later bleek dat het Kim-Lian was.

Lees hier de nabespreking van Wie is de mol 2022 | Aflevering 1, de tijd zal het leren

Aflevering 2: zwijgen

‘Zwijgen’ trapt af met een hilarische opdracht: kandidaten die met hun handen in de honing en vervolgens een kom vol veren grijpen, samen een mol-taart opeten en het commentaar van Thomas. Veel geld levert het allemaal niet op, maar opnieuw komt het getal 22 naar voren: 22 dobbelstenen die op 1 gedraaid moeten worden. Daarna volgt Prikactie: een rij groene, rode en enkele gouden ballonnen die kapot moeten. Maar let op! In de eerste ritjes mogen alleen de groene en rode ballonnen geraakt worden; goud levert alleen geld op in de laatste ronde.

Ver gelijken is de laatste opdracht van aflevering 2. Hierin moeten twee kandidaten (Thomas en Fresia) met de techniek van de Albanese fotograaf Mili de anderen uitbeelden op een foto. Vervolgens moet iedereen zichzelf raden. Dat lukt iedereen, behalve Kim-Lian.

Verder in deze aflevering de introductie van een moltelefoon! Hiermee kan Rik contact houden met de kandidaten en hen voorafgaand aan de opdrachten informatie geven. Welmoed krijgt hem mee. Dit is natuurlijk een handig middel om voorkennis te vergaren over opdrachten.

Opvallend in aflevering 2

 • Kim-Lian neemt een teug limonade uit een kan die eigenlijk gevuld had moeten worden.
 • Fresia staat op een sleutelpositie in de tweede groep (binnen bereik) en zou daarmee theoretisch gezien sommige goed ingevulde opdrachten kunnen saboteren.
 • Zij prikt ook een gouden ballon lek, terwijl Everon daar in zijn laatste ronde juist wel geld mee verdient.
 • Fresia staat op een sleutelpositie.
 • Tot slot is het opnieuw Kim-Lian die haar foto (met daarop de vlag van Zweden) niet raadt.

Lees hier de nabespreking van Wie is de mol 2022 | Aflevering 2, zwijgen

Aflevering 3: nietszeggend

Net of net niet: een opdracht die maar liefst € 7.500,00 in het laatje had kunnen brengen, leidt vooral tot verwarring. Fresia staat aan de kant te socializen en Everon en Kim-Lian werken samen om geld te verdienen. Intussen wordt door andere kandidaten niet veel gepresteerd, maar zij liggen nu – zoals we inmiddels weten – uit het spel. Tijdens het lasergamen in ‘Waar rook is, is vuur’ blijft vooral Sahil een legendarische kandidaat die niet onderdoet voor een actiefiguur. Genieten! Geld wordt er ook wel verdiend, maar niet door één van de finalisten.

En dan (vak)bondje: wie vertrouwt wie? Hila wisselt € 1.500,00 uit de pot in voor een zwarte vrijstelling, Kim-Lian doet alsof ze geld verdient wanneer Welmoed haar zakje laat vallen op een geldbedrag en zowel Fresia als Everon gaan voor de groene vrijstelling. Helaas voor Everon is Thomas hem te slim af en verdient die laatste drie jokers.

Opvallend in aflevering 3

 • Fresia wil eerst heel graag plaatsnemen bij één van de netten, maar als dat niet lukt neemt ze ook genoegen met een gezellig kletspraatje aan de kant (waarbij ze Arno afleidt).
 • Kim-Lian en Everon verdienen samen geld met een goed gelukte worp – iets dat sowieso verdacht is.
 • In de tweede opdracht zegt Fresia hardop tegen Kim-Lian dat ze geld heeft verduisterd in de eerste aflevering. Slaat de titel (Waar rook is, is vuur) daarop?
 • Fresia rent meteen naar de knop en pikt een leven zodat andere kandidaten er niets aan hebben. Vervolgens is ze heel snel af.
 • Kim-Lian test elk kistje, maar vindt geen geld.
 • Doordat Welmoed gaat voor het bedrag van € 1.500,00 in de laatste opdracht komt Kim-Lian wel heel goed voor de dag.

Lees hier de nabespreking van Wie is de mol 2022 | Aflevering 3, nietszeggend

Aflevering 4: stemmen

Ondanks wat gemor van Everon, die nog steeds niet kan verkroppen dat Thomas hem te snel af was in aflevering 3, draait de vierde aflevering van seizoen 2022 om samenwerking. Dat lukt niet echt, maar mag de pret niet drukken. Opdracht 1 heet Luid Sprekers: iedereen staat in een cirkel en roept om de beurt termen van een blaadje. Hiertussen staan geldbedragen die je kan winnen. Alleen Kim-Lian heeft er eentje onthouden en verdient daarmee een schamele € 134,00.

In Hoog Spel Spelen gaan ze om beurten aan een touw naar beneden in een hoge toren. Een andere kandidaat moet beneden inschatten of zijn medespeler wel of niet durft en hoe hij afdaalt. Hierbij verdient opnieuw alleen Kim-Lian geld, Everon en Fresia zijn een duo. Zij verdienen jokers. En dan is er nog Huis(ont)houden, waarin ze elkaar moeten laten weten hoe het huis eruit ziet waar ze staan. Vervolgens is het aan de tweetallen de taak om te controleren wat is veranderd. Fresia verdient hier het minst, Everon het meest.

Opvallend in aflevering 4

 • Kim-Lian houdt € 250,00 achter bij de tweede opdracht.
 • Everon verdient in de laatste opdracht € 400,00 en dat is niet iets wat een mol zou doen.

Lees hier de nabespreking van Wie is de mol? 2022 | Aflevering 4, stemmen

Aflevering 5: kettingreactie

Omdat Fresia de moltelefoon heeft gekregen van Welmoed, mag zij met Sahil samen vast op pad. Deze twee gaan de lucht in tijdens opdracht 1: Uit de lucht gegrepen. Samen gooien zij zakjes naar de kandidaten die beneden vastgeketend zijn waarin informatie zit over de sleutel. Alleen Thomas en Laetitia komen los. Het zakje voor Everon ligt veel te ver weg en hij is de enige die niet loskomt. Kim-Lian houdt zich bezig met modder (al is af te vragen of dit inderdaad tijdens de opdracht zelf gebeurt).

Opdracht 2 (Zwanenmeer) draait om het vinden van zwanen die een kaartje bevatten waarop iets geschreven staat over de kandidaten. Per juist weetje verdienen ze geld. Uiteindelijk wordt het € 800,00 – niet slecht. Ze sluiten af in een archeologische vindplaats. Hier staan vijf beelden met zuilen, alleen op de verkeerde plek. Fresia en Laetitia willen graag geld verdienen per beeld (maximaal € 1.000,00), waar Kim-Lian en o.a. Everon menen dat ineens € 2.000,00 een betere optie is. Uiteindelijk lukt het hen het totaalbedrag binnen te halen.

Opvallend in aflevering 5

 • Opnieuw heeft Fresia een sleutelpositie en gooit veel van de zakjes net buiten het bereik van de kandidaten, waardoor het lastiger is om de opdracht binnen de tijd af te ronden.
 • Everon lijkt in opdracht 2 de portofoon van Laetitia onklaar te maken wanneer die in het water duikt om een zwaan te pakken.
 • Everon heeft het radiovolume nooit op 13 staan (de dertiende letter is de M van Mol)
 • Kim-Lian en Sahil nemen de tijd en dreigen daardoor te laat te komen. Kim en Everon verdienen bij deze opdracht minder geld dan Fresia.
 • De stenen dennenappel uit het theater lijkt verdacht veel op de KNVB beker (met dezelfde bijnaam)

Lees hier de nabespreking van Wie is de mol? 2022 | Aflevering 5, kettingreactie

Aflevering 6: golfbeweging

Sahil speelt in eerste instantie nog de mol, maar aan het eind van de aflevering wordt hij ontmaskerd. Helaas vielen de anderen hierdoor minder op. Hoewel… ‘In het verschiet’ is een opdracht waarbij een deel van de kandidaten op zoek moet naar sleutels in een oud fort. Deze passen op kistjes waarin pijlen verstopt zitten die ze moeten afschieten naar de overige drie. Lang verhaal kort, ze verdienen meer dan de helft van het bedrag – maar dat ligt niet aan Fresia.

Vervolgens sjezen ze op jetski’s door het water. Hierbij is het de bedoeling dat ze rode boeien van de ene kant naar de andere kant van vier verschillende boten moeten brengen. Everon houdt overzicht, althans, dat is de bedoeling, en de rest vaart rond. In totaal levert de opdracht € 1.305,00 op. Een productieve dag dus voor de kandidaten, een mindere voor de mol.

Opvallend in aflevering 6

 • Fresia loopt voorbij een sleutel. Ook roept ze snel dat 3 van de 4 sleutels een prima score is. Daardoor missen ze drie pijlen die € 1.050,00 hadden kunnen opleveren.
 • Everon heeft een sleutelpositie in opdracht 2. Hierin doet hij vrij weinig, waardoor er gemakkelijk chaos ontstaat op het water.
 • Fresia zorgt voor letterlijke golfbewegingen doordat ze keihard over het water racet op haar jetski.
 • Kim-Lian gooit boeien in het water waar ze vervolgens niks mee doet.

Lees hier de nabespreking van Wie is de mol? 2022 | Aflevering 6, golfbeweging

Aflevering 7: coulissen

Moet de mol hard werken? In opdracht 1 van aflevering 7 in elk geval niet. De schapen doen het werk wel voor hem of haar. Er zijn vijf verschillende vakken waarin schapen staan met een naamkaartje, honderd in totaal. De bedoeling is dat ieder schaap in het juiste vak komt. Gebruiken ze echter het woord ‘schaap’ of staat een schaap aan het eind van de rit verkeerd, dan kost dat geld. In totaal spelen ze hiermee € 815,00 uit de pot.

In de volgende opdracht, die in principe redelijk simpel is, kunnen de kandidaten ‘mollies’ en ‘millies’ op de foto zetten: strandgasten in een gestreept pak. Maar komt ook de boef op de foto? Dan levert het geld niets op. Bijkomend detail is dat ze een vrijstelling kunnen verdienen voor de finale. Later vertelt Rik dat de mol is langsgekomen. Kim-Lian fotografeert zes juiste mollies en millies, Everon lijkt de boef te hebben vastgelegd en Fresia stopt na twee foto’s om de boot ondersteboven te keren – op zoek naar een vrijstelling.

De laatste opdracht is vooral handig om door te gaan naar de volgende ronde: vlak voor Testafette begint, levert Fresia haar groene vrijstelling in en is automatisch door naar de halve finale. Thomas krijgt een envelop met vraagteken waarmee hij uiteindelijk Laetitia naar huis speelt.

Opvallend in aflevering 7

 • Fresia beweert dat het niet zo uitmaakt of schapen verkeerd staan, want de verhouding Kim-Lian:Fresia is in het voordeel van die eerste. Dat een verkeerd schaap meer geld kost dan een goed schaap oplevert, neemt ze even niet mee in die berekening.
 • Zowel Fresia als Kim-Lian zeggen minimaal één (van de zes) keer het woord schaap.
 • Na opdracht 2 reageert Fresia wel heel overdreven op de uitleg van Rik dat de mol zou zijn langs gevaren.
 • Ze had een groene vrijstelling op zak en toch keert ze de hele boot ondersteboven.
 • Everon lijkt de boef op de foto te hebben gezet waardoor alle foto’s onbruikbaar worden.

Lees hier de nabespreking van Wie is de mol? 2022 | Aflevering 7, coulissen

Aflevering 8: mollenvanger

Het Albanese stadje Gjirokastër staat bekend om zijn vloerkleden. En nu dus ook bij ons, dankzij Wie is de mol? In de opdracht Carpet Diem moeten ze het centrum van de stad bedekken met vloerkleden. Per strekkende meter levert het geld op, maar dan moet er geen onderbreking zijn tussendoor. De lokale winkeliers helpen graag een handje en voor we het weten, ligt er een prachtig tapijt dat € 445,00 van de maximaal € 2.500,00 oplevert. ‘Best knap,’ aldus Fresia.

De volgende opdracht (Heftig) draait om het weghalen van containers. Kim-Lian en Fresia staan boven en geven Everon en Thomas aanwijzingen. Helaas lukt het de teams niet om goed samen te werken, want ze verdienen geen geld. Misschien dan in opdracht 3 – Zand erover? Onder het zand heeft de mol onderdelen van stepjes verstopt. Vinden ze die? Dan verdienen ze € 500,00 per step, mits deze op tijd binnen is. Komen ze te laat? Dan gaat er € 500,00 uit de pot.

Opvallend in aflevering 8

 • Fresia doet vrij weinig.
 • Kim-Lian roept enthousiast iets over het wereldrecord tapijtleggen en daarna helpt iedereen graag. Later meldt Rik echter op social media dat Wie is de mol? sowieso alle winkeliers had benaderd vooraf, als Kim de mol is dan wist ze dat en is dit vooral een zet om het vertrouwen van de kandidaten terug te winnen. Het is dus verdacht dat we ergens halverwege het spel een verkoper zien die al zijn kleden weer mee terugneemt.
 • Wanneer Rik belt, zitten ze allemaal in het busje. Hij vertelt over de tweede opdracht en Fresia reageert meteen naar Kim-Lian om de positie bovenin te krijgen. Dat is een sleutelpositie.
 • Fresia doet vaag via de porto, waardoor de twee kandidaten beneden hun werk minder goed kunnen doen.
 • Kim-Lian zorgt voor een goed staaltje omgekeerde psychologie wanneer ze beweert een voorgevoel te hebben over een specifieke container. Daarop kiezen Everon en Thomas hem gelijk, en Fresia gaat daar laconiek in mee.
 • Fresia graaft fanatiek in het zand en vindt drie stepframes. Daarmee vindt ze meer dan de rest.
 • Kim-Lian graaft ook hele stukken strand open, maar vooral op verzoek van Everon.

Lees hier de nabespreking van Wie is de mol? 2022 | Aflevering 8, mollenvanger

Aflevering 9: bedriegen

Rondwandelen in het huis van een voormalig dictator? Klinkt wat luguber en dat is het ook. Het is dé start van de laatste opdrachten in deze finale-aflevering: alarmerend. Fresia pakt twee keer geld maar gaat daarna af, Kim-Lian en Everon brengen allebei geld binnen voor de pot. Daarna mogen ze lekker shoppen in een Albanese supermarkt. In Afrekenen kunnen ze maximaal € 2.000,00 verdienen, maar ze houden het bij € 325,00 (waarvan Fresia het meest verdient).

Ze sluiten af in een ander gebouw dat komt uit de dictatoriale tijd: House of Leaves, voormalig kantoor van de Albanese geheime dienst. Hier moeten ze aan de hand van teksten, camerabeelden en foto’s uitvinden wie het geld heeft. Omdat de samenwerking wat rommelig verloopt, Fresia het onjuiste antwoord roept en ze daardoor bij de verkeerde persoon aanbellen, verdwijnt er onverwachts op het laatste moment toch nog € 1.000,00 uit de pot

Opvallend in aflevering 9

 • Fresia heeft een sleutelpositie door als eerst naar binnen te gaan én is verdacht omdat ze eerst geld pakt en daarna voor de derde keer door een bewegingssensor wordt gedetecteerd. Kijkend naar de andere twee had dit niet gehoeven.
 • Kim-Lian verdient in de supermarkt niet veel geld. Fresia verdient het meeste geld in de supermarkt, daarna Everon. Op basis hiervan lijkt Kim-Lian dus weer het verdachtst.
 • Iemand laat een foto liggen in de donkere kamer. Everon? Hij wijst Fresia er echter op dat die wat foto’s heeft laten vallen.
 • Bij het oplossen van de laatste opdracht neemt Fresia het voortouw en roept het verkeerde antwoord.

Lees hier de nabespreking van Wie is de mol? 2022 | Aflevering 9, bedriegen

Hints en theorieën van dit seizoen

Maskerhint

Al vrij snel waren alle molloten in de ban van de ‘maskerhint’: met de computer werd een afbeelding van het masker dat je kon zien in de eerste uitzending bewerkt (door Katja Wollenberg). Door hem beter te belichten, zag je een paar ogen achter het masker. Vergeleken met de kandidatenfoto’s bleek dit Kim-Lian te zijn.

Elftal en voetbalhints

Fresia is voetbalster, presenteert ook een programma over voetbal bij ESPN – het kon bijna niet anders dan dat alle hints op dit vlak naar Fresia wezen. Verschillende opdrachten bevatten een voetbal, er deden dit jaar elf deelnemers mee – in tegenstelling tot de gebruikelijke tien. Daarnaast sleepten ze in het theater met een stenen dennenappel – verwijzing naar ‘de dennenappel’/KNVB beker? Verder kan je de gok in het begin (€ 5.000,00 uit de pot als de molloten de mol aanwezen) ook zien als een verwijzing naar de Toto gokspelletjes rondom voetbal. Tot slot kwam het getal 11 meerdere keren prominent in beeld, net als 22 (het totaal aantal spelers op het veld tijdens een wedstrijd) en was de eerste aflevering op 1-1-22. En wat te denken van die dobbelstenen?

Titelhint

Siem en kijker Fieneke vonden deze bijna waterdichte hint:

Helaas bleek deze niet houdbaar na aflevering 9, waarbij de nieuwe letter geen F maar een E bleek.

Titelhint 2

Als je van elke titel de letter pakt van die aflevering (dus bij 1 de eerste, bij 2 de tweede etc.) dan krijg je na wat husselen WIDM SANEE. Sanee is Albanees voor Hooi.

Gevonden door Frank.

Vogels en Everon

Vanaf het begin viel kijkers op dat er vaak vogels in beeld kwamen. Ook was er een opdracht in aflevering 5 waarbij twee kandidaten in de lucht vlogen. Dat kan je natuurlijk linken aan de vlag van Albanië, waar twee vogels op staan, maar opvallend is wel dat Everon in aflevering 1 een shirt droeg met daarop Bird (en 33, wat weer een optelsom is van 11 en 22 uit die eerdere hint).

Goud

De kleur goud komt regelmatig terug. Zo is het masker van de mol goudkleurig, tijdens het gemaskerde bal. Verder zie je vooral bij Kim-Lian gouden accenten, accessoires en kledingstukken. Hier zie je meer over in deze video van de Thermolmeter. Ook in de opdrachten komt de kleur goud terug, zoals bij gouden ballonnen. En wat dacht je van de gouden envelop waarin de uitnodiging voor het gemaskerd bal zit? Everon draagt tot slot een goudkleurig shirt in de laatste opdracht en gebruikt dit soms als hij enthousiast is over iets. ‘Dat is toch goud?’ Hoewel die laatste hint niet heel sterk is, maar dat terzijde.

Klok

Aflevering 1 heet letterlijk ‘de tijd zal het leren’ en tijdens het openen van de envelop hoorde je op de achtergrond steeds een tikkende klok. Zou dit kunnen verwijzen naar Goede Tijden, Slechte Tijden – de soap waar we Everon van kennen? Iets dat dit ondersteunt is de klokkentoren die we zien in aflevering 7, opdracht 3. Deze staat aan het begin op 20.00 uur en eindigt 20.33 – de eindtijd van GTST.

MOLF

Op twee momenten kan je ‘MOLF’ ontrafelen, wat zou kunnen verwijzen naar Fresia als mol:

 • Aflevering 6 (in het verschiet): je ziet vier codes in beeld; als je de getallen bij elkaar optelt, dan ontstaat er MOLF – Mol Fresia (mollenjagers)
 • Aflevering 9 (afrekenen): molfix luiers (MOLF)

Hoewel dit laatste wat vergezocht is, weet je het maar nooit…

De mol is in het midden

In één van de opdrachten moesten de kandidaten allemaal termen door elkaar roepen om uiteindelijk geld te kunnen verdienen. Daarbij kwam ook voorbij: ‘De mol is in het midden’. Kijk je naar de foto’s van de kandidaten van Wie is de mol? 2022 dan zie je Fresia in het midden staan. Datzelfde geldt voor de foto van aflevering 9.

Wie is de mol volgens mij?

Vanaf aflevering 1 zat ik op Fresia en hoewel mijn eigen theorieën inmiddels voortkomen uit negen afleveringen lang in een starre tunnel te hebben vastgezeten, geloof ik er stiekem nog steeds in dat zij het is. Toen ik zag hoe afwachtend ze bleef in de allereerste opdracht, voelde het of ik de mol hoogstpersoonlijk aan het werk zag: ze keek eerst wie wat wilde doen en gaf daarna pas zelf haar eigen antwoord.

Ondanks al het goud en de maskerhint (die eigenlijk toch behoorlijk logisch is, maar ik wil er gewoon niet aan dat Kim-Lian de mol is) en ondanks de verschillende verwijzingen naar Everon als mol. We gaan het zien. Het zou de tweede keer in 22 seizoenen zijn dat ik het goed heb, dus in die zin weet ik niet helemaal, maar het lijkt me echt heel erg leuk als Fresia de mol is! Ze is brutaal, ogenschijnlijk fanatiek en speelt het spelletje goed.

De ontknoping van Wie is de mol? 2022

Tijdens de aflevering van de ontknoping zat ik op het puntje van mijn stoel. Ik zou zo teleurgesteld zijn geweest als Kim-Lian de mol zou zijn. Hoewel ik haar echt een heel leuk mens vind, lag het mollen er zo dik bovenop. Bovendien leek het me heel fijn om voor het eerst sinds Merel weer eens een mol te kunnen ontmaskeren. Everon? Nee, die was geen seconde in me opgekomen.

En toen was het zover. De mol deed zijn masker af en…

Ik staarde met open mond naar de televisie en riep hardop: ‘Nee joh!’ Dit had ik zó niet zien aankomen. Everon? Maar hoe dan? Werkelijk briljant. Na het toch wat teleurstellende vorige seizoen waarin de opzichtig opererende Rob inderdaad de mol bleek, was dit echt een pareltje waar we van begin tot eind van hebben zitten genieten. Zeker als je met terugwerkende kracht kijkt naar Everons molacties. Geweldige televisie!

Kortom, er zijn genoeg hints en theorieën waarmee alle drie de kandidaten op een bepaalde manier wel verdacht zijn. Maar Everon bleek toch de mol! Had jij het door?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Merel

Pedagoog in opleiding Merel (40) is alleenstaande moeder van vijf (Nova* 2020). Dol op zoetigheid en daardoor eeuwig aan de lijn, verdwaalt nog in haar eigen achtertuin en doet op haar eigen manier pogingen de wereld iets mooier te maken. In 2013 studeerde deze historica af op het onderwerp "Pedagogische boeken in de 17e en 18e eeuw". Dat vond ze zo leuk dat ze daarna zelf is gaan bloggen over de opvoeding. Haar leven? Chaos met een gouden randje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven