Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Wie is de mol? 2017 | Nabespreking aflevering 8 – ‘raam taal’

Elke week praten Ro en ik na over de aflevering van Wie is de mol. Dit blog verschijnt op zondag. Let dus wel op, want dit artikel bevat natuurlijk spoilers. We gaan in op de afvaller en verschillende (vermeende?) hints. Kijk je ook? Dan ben ik heel benieuwd naar jullie bevindingen! Vandaag Wie is de mol Aflevering 8: ‘raam taal’

Meer lezen over Wie is de mol? 2017? Klik dan snel door via deze link voor de samenvattingen en alle afleveringen.

Nabespreking Wie is de mol? 2017, Aflevering 8 – ‘raam taal’

Laat maar!

Merel: ‘Dat is wat ik dacht toen ik deze aflevering had gezien. Ik snap er nu helemaal niets meer van. Is Sanne dan toch de mol, omdat ze maar bleef rondfietsen met de letter M? Of Thomas, omdat hij hoogstwaarschijnlijk die polaroid kwijtmaakte? Diederik en Jochem daarentegen gedroegen zich nu voorbeeldig, hoewel die laatste dus weer in kamer 508 (5+0+8=13=M) zat.

Ro: ‘Het was allemaal één grote aanfluiting. Ook bij Moltalk. Er kwam maar een kwartier op televisie en een kwartier op internet. Ben ik hiervoor snel naar huis gegaan? Dus voor mij voelde het ook als een grote laat maar!’

Merel: ‘Ja… Ik kan er inderdaad niets mee. Behalve zeggen dat Diederik zich nu totaal niet verdacht gedroeg en dat haalt me een klein beetje uit mijn tunnelvisie. Maar wie het dan wel is?’

Eliminatietest

Gegevens:

Jochem stemt vol op Diederik
Sanne stemt vol op Jochem
Thomas en Diederik stemmen vol op Sanne

Ro: ‘Na het gesprek van Jochem en Sanne dacht ik wel heel even dat het ernaar toe ging dat ze toch twee mollen hebben dit jaar. Maar (nog) niet. Opvallend is dat niemand op Thomas zit. Dus als iedereen het mis heeft, dan is het ook niet zo gek dat niemand naar huis gaat.’

Merel: ‘Ik vond dit een heel vreemde situatie. Iemand liegt denk ik voor de camera – naast de mol dus. En dat is dus of het duo Diederik-Thomas, of Jochem-Sanne. Kan bijna niet anders. Alleen wie liegt, weet ik niet goed. Mij lijkt dat Thomas en Diederik eigenlijk op iemand anders zitten of Jochem stiekem op Sanne.’

Volgende week

Ro: ‘Jochem is sowieso door naar de finale en daarbij nog twee kandidaten. Ik heb geen idee wie, ik wacht het maar gewoon af. Mee raden is bijna niet te doen.’

Merel: Ik ga daarin met je mee. Misschien ligt Diederik eruit, omdat in de WIDM app dit beeld verscheen gisteravond. Verklaart nog steeds niet waarom hij en Thomas op Sanne zitten, maar nog steeds in het spel zijn geloof ik. Nou ja, ik wacht ook maar af tot volgende week. Misschien valt alles dan op zijn plek. Of zouden we nog een week moeten wachten?’

Heb jij iets verdachts gezien in Wie is de mol Aflevering 8? En op wie ‘zit’ jij?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Nabesprekingen seizoen 2017 WIDM

Ook leuk om te lezen

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids