Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Welke sieraden zou iedere man moeten dragen?

Mannen die aandacht besteden aan hun uiterlijk, zijn mannen die in de smaak vallen. Een goed verzorgde man voelt zich beter en dat straalt hij ook uit. Hoe kun jij zorgen dat je als man in 2022 goed voor de dag komt? De kracht van een goed uiterlijk schuilt niet in natuurlijke eigenschappen, maar in de details die je aan je outfit toevoegt. Zorg er daarom altijd voor dat je goede sieraden hebt omdat je hiermee het verschil kunt maken tussen ‘saai’ en ‘avontuurlijk’. Hier een aantal tips om te zorgen dat je piekfijn voor de dag kunt komen zonder je over the top te hoeven kleden.

Een armband mag niet ontbreken

Wanneer het over sieraden gaat, is het belangrijk om te onthouden dat less more is. Zorg voor subtiliteit. Het heeft geen zin een grote parelketting te gaan dragen om te laten zien dat je risico’s durft te nemen. Zoek naar mooie armbanden die je subtiel kunt dragen. Een zilveren armband heren is daarom een must voor iedere zelfbewuste man. Zilver kleurt namelijk heel goed bij witte blouses en is nooit too much. Je kunt kiezen voor een grove armband, maar een fijn ontwerp zal ook zeker heel goed staan. Je kunt ook kiezen voor een armband van verschillende materialen. De combinatie van zilver en leer doet het heel goed en zorgt ook voor een jeugdige indruk.

Waarom kiezen als je ook voor meerdere armbanden kunt gaan?

Met sieraden kun je laten zien wie je echt bent. Kies je bijvoorbeeld voor een subtiele armband of hou je van combineren om te laten zien dat je zelf ook flexibel bent? Een heel leuk effect bereik je door diverse fijne armbanden met elkaar te combineren. Vele bekende Nederlanders dragen deze combinatie en je weet dan ook zeker dat je hiermee goed zit. Hou de combinatie wel rustig omdat grote contrasten misschien te veel kan afleiden van de rest van je outfit. Is deze echter ook heel uitbundig, dan kun je ook met je armbanden gerust uitpakken.

Armbanden zijn de perfecte cadeaus

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een man, overweeg dan eens om een armband te geven. Sommige mannen hebben namelijk even een duwtje in de rug nodig. Er zijn heel veel soorten armbanden en er is voor iedereen een goede match te vinden. Wil jij je geliefde laten weten dat je van hem houdt? Informeer dan eens naar de mogelijkheden om de armband te laten graveren. Op deze manier kun je een heel mooi persoonlijk cadeau geven, reken maar dat je hiermee een gevoelige snaar zult raken.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Ook leuk om te lezen

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids