3 fun facts over de serie Sex/Life (Netflix)

Hoogstwaarschijnlijk heb je in elk geval wel al gehoord over de reeds veelbesproken Netflixserie Sex/Life. Al is het maar omdat aflevering 3 zo rond 19.50 minuten nogal indrukwekkend is. Waarom de serie zo leuk is, lees je verderop. Eerst delen we drie grappige feitjes over de serie die minstens zo interessant zijn!

3 fun facts over Sex/Life

Hoofdrolspeler Adam Demos gebruikt geen stand-in

Wanneer je de serie hebt gezien, rest toch één belangrijke vraag: is de bekende scène (die uit aflevering 3 dus) echt? Of gebruikt ‘Brad’ (gespeeld door de Australische acteur Adam Demos) een stand-in voor dat ene bewuste shot? Het antwoord staat inmiddels op Men’s Health, die uitzocht hoe dit zat: dit is zijn eigen lijf. Indrukwekkend, maar waar.

Brad en Billie voelen niet alleen wat voor elkaar op je scherm

De chemie spat er vanaf in Sex/Life. Wanneer Brad (Demos) en Billie (Sarah Shahi) elkaar weer zien, of tijdens de vele flashbacks, zie je een sprankeling in hun ogen die er niet om liegt. Misschien dacht je dat dit een bijzonder knap staaltje acteerwerk was, maar nee! Ook in het echte leven gaat het lekker tussen de twee. Ze hebben namelijk een relatie, zoals je op hun Instagramaccounts kan zien – allemaal dankzij de serie, waar de vonk oversloeg in de make-uptrailer.

Sarah Shahi heeft kinderen

Als je haar naakte lijf ziet, zou je het misschien niet zeggen, maar Sarah kreeg tijdens haar huwelijk met acteur Steve Howey drie kinderen – waaronder een tweeling. Dus in tegenstelling tot wat je misschien zou denken, is ook aan haar lijf weinig gelogen.

Waarom is Sex/Life zo populair?

Aflevering 3, 19.50

Kunnen we lang [pun intented] of kort over zijn, of je er nu warm voor loopt of niet – indrukwekkend is het wel! Zeker nu je weet dat het hoofdrolspeler Adam Demos zelf is die je hier in vol ornaat ziet. Alleen daarom al de moeite waard om eens te kijken.

Expliciet met een hoofdletter

Ik kan me geen Netflixserie heugen die zo expliciet is op het gebied van seks. Waar in andere series vaak veel wordt overgelaten aan je eigen fantasie, vrouwen hun beha standaard nog dragen en altijd goed verstopt onder de deken liggen, zie je nu vrijwel alles.

Gedeeltelijk herkenbare verhaallijn

Wellicht herken je je niet volledig in haar gevoel, maar we kennen toch wel dat punt in je relatie waarop de intimiteit soms ver te zoeken is? We hebben (hopelijk) niet allemaal een Brad in ons verleden, maar dat je moet blijven investeren in je relatie nadat je kinderen krijgt, mag duidelijk zijn. En daar kan ook bij horen dat je op zoek gaat naar wat meer spanning. Of je dat nu doet door vaker naar een festival te gaan – al dan niet samen met je partner – of door de sleur te doorbreken met een vakantie. Dit maakt de serie zo sterk.

Over de Netflixserie Sex/Life

Sex/Life draait om Billie en Cooper. Ze zijn een aantal jaar getrouwd, kregen zoon Hudson en dochter Ellary en lijken gelukkig. Toch ontbreekt het Billie aan iets. Ze start een dagboek op haar laptop waarin ze haar diepste gevoelens uit en waarin ze schrijft over haar wilde verleden – dat ver af staat van haar huidige, kabbelende leven en betrouwbare, maar ook tikje gezapige man.

Tijdens de serie zie je regelmatig flashbacks over haar verleden, en naar één man in het bijzonder: Brad. De bad boy die haar stiekem nog steeds heel veel doet, ondanks alles dat er gebeurd is. Wanneer ze oog in oog met hem komt te staan, gooit dat haar hele veilige leventje in Connecticut door de war. Ze moet voor haar gevoel uitzoeken hoe het zit, maar is ze bereid de prijs te betalen die daarbij hoort?

Er is (nog) niks bekend over seizoen 2

Eerlijk is eerlijk, heel erg ‘fun’ is dit natuurlijk niet: we willen gewoon weten hoe dit verder gaat en afloopt! Tegelijkertijd is de serie zo ontzettend populair, dat we hopelijk halverwege 2022 worden getrakteerd op een nieuw seizoen vol stomende scènes en interessante verhaallijn. We houden jullie op de hoogte als er meer bekend is!

Heb jij de serie Sex/Life al gezien? Wat vond of vind jij ervan? Snap je de hype of denk je er het jouwe van? Laat het ons weten in de reacties.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven