Wat koop je voor Vaderdag? 5 altijd-goed-cadeaus

Komende Vaderdag (21 juni 2020) kunnen we onze mannen weer in het welverdiende zonnetje zetten. Maar wat geef je je man? Zeker als hij beweert alles al te hebben. Daarom namen we de proef op de som en deden een klein vragenrondje onder de vaders in onze omgeving. Daar kwam dit handige lijstje uit met zogenaamde ‘altijd-goed-cadeaus’. Sla hem dus meteen op voor volgend jaar, dan hoef je in elk geval niet meer te zoeken!

Altijd-goed-cadeaus voor Vaderdag

Zijn favoriete parfum

Of die van jou – als je dan toch mag kiezen. Acqua di Gío van Armani, Sauvage van Dior en Paco Rabannes 1 Million staan al jaren hoog op de lijst, mocht je echt geen idee hebben welke je lekker vindt.

Een mooi overhemd

Inmiddels ken je de smaak van je man waarschijnlijk wel een beetje. Of hij nu houdt van een printje, effen overhemden, korte of lange mouwen, getailleerd of juist een wat losser model – een overhemd is altijd goed om te geven. En om het hem makkelijk te maken, kies je natuurlijk het liefst voor een strijkvrij overhemd. Scheelt hem weer strijken (en als hij dat niet doet, oogt het in elk geval minder kreukelig).

Mooi wit katoenen shirt

Onder zo’n overhemd hoort eigenlijk ook een mooi shirt. Liefst van goede kwaliteit, als je je man deze Vaderdag dan toch in het zonnetje wil zetten. Onze favoriet? Shirts of Cotton. Zwaardere shirts die niet doorschijnen en zijn outfit afmaken. Geef je de voorkeur aan een shirt dat wel zichtbaar is? Ga dan voor een mooie polo. La Coste en Ralph Lauren zijn altijd goed.

(Zwarte) sokken

Alle pogingen ten spijt, mannen zijn nog steeds dol op zwarte sokken. Hoewel wij het een crime vinden om de juiste paren terug te vinden in de was, is het aan de andere kant ook wel weer praktisch. Want of ze nu van merk X of Y zijn, het valt niet zo snel op dat je twee verschillende soorten aan hebt. Dus ook met Vaderdag perfect. Maar is je man juist een wat frivoler type? Dan zijn Happy Socks natuurlijk hét cadeau.

Sieraden en andere accessoires

Wat dacht je van een stoere leren of zilveren armband? Bretels, stropdas of vlinderdas? Of misschien wel een mooi nieuw horloge? Je kan met accessoires zoveel kanten op en er is vrijwel altijd wel iets dat bij je man past.

Wat ga jij dit jaar voor Vaderdag kopen? Of doen jullie er niet echt aan? Laat het weten in de comments!

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven