Press "Enter" to skip to content

5 redenen om je man bretels cadeau te doen

Ooit waren de bretels wat knullig, maar tegenwoordig mogen ze weer gezien worden. Met grote dank aan de zogeheten hipsterlook zijn bretels nu ook perfect voor stoere mannen. Waarom jouw man ook een paar in zijn kast zou moeten hebben?

Hierom houden we van de bretels!

Mannen met bretels zijn sexy

Uit een totaal niet wetenschappelijk, maar evengoed redelijk betrouwbaar onderzoek onder vriendinnen bleek één reden unaniem: mannen met bretels zijn sexy. Ze staan stoer, geven een kleine knipoog naar traditionele kleding en staan jongensachtig en een tikje brutaal. Helemaal als de heer in kwestie er bijzonder appetijtelijk uitziet. Als dat geen goede reden is om je man een paar bretels cadeau te doen?

Ze maken je outfit helemaal af

Tenzij je man compleet is afgetraind, oogt een riem vaak minder mooi. Zeker wanneer hij nog net een stukje onder zijn buikje-van-het-goede-leven vandaan piept. Met bretels mag je echter gezien worden. Je hoeft ze niet te verbergen. Zeker niet als je een paar mooie koopt.

Bruiloft of juist casual? Hij kan altijd bretels dragen

Kledingstukken moeten niet alleen mooi zijn; praktisch is ook prettig. Dat zullen de meeste mannen wel beamen. En het grote voordeel van je bretels is natuurlijk dat je ze altijd kan aandoen. Of je nu naar een bruiloft gaat, zelf de bruidegom bent of een vrijdagmiddagborrel op de planning hebt. En ga je voor heel erg casual? Dan laat je ze gewoon hangen. Al is dit wel enigszins leeftijdsgebonden: een oudere man met loshangende bretels en een biertje in zijn hand loopt sneller het risico te worden aangezien voor dronken dan een jongen van begin twintig.

Bretels zijn een origineel cadeau

Wil je niet voor de zoveelste keer aankomen met zwarte sokken? En ben je dat standaard Axepakket ook een beetje zat? Dan heb je nu een origineel idee!

Functionaliteit staat voorop

Opnieuw een niet-wetenschappelijk onderzoek onder vrienden wees uit dat mannen graag functionele kleding dragen. Daarom ook die berg zwarte sokken: als je er eentje kwijt raakt, ziet niemand dat je twee verschillende draagt. Het voordeel van bretels is dat ze multifunctioneel zijn. Jij hebt er een sexy man bij, zij een hulpmiddel dat hun broek omhoog houdt. Win-win! Ben je meteen verlost van die afgrijselijke riem…

Vinden jullie bretels ook sexy? Of ga je liever voor andere accessoires? Laat het ons weten!

Dit artikel bevat foto’s van bretels uit de webshop MightyGoodMan. Deze kregen we opgestuurd.

Ook leuk om te lezen

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© De Mamagids