Press "Enter" to skip to content

Video van Sint 2021 | Win een persoonlijke boodschap

Je zou het bijna vergeten, maar we zitten over een maand alweer in december. Tijd dus om ons weer op te maken voor Sinterklaas! Om die reden mogen we een gepersonaliseerde videoboodschap weggeven waarin Sinterklaas je kinderen en misschien wel je hele gezin toespreekt. Hoe leuk is dat? Lees snel verder!

Video van Sint

Een persoonlijke boodschap van Sinterklaas

Misschien heb je weleens eerder online of bij vrienden gehoord van de Video van Sint. Zo niet, dan leg ik je graag uit hoe het werkt. Ook dit jaar kan je op deze website een DVD (of download) bestellen waarin Sinterklaas zelfs tot 10 aanwezigen toespreekt op een heel persoonlijke manier. Dat kunnen natuurlijk de kinderen zijn, maar misschien moet mama ook eens wat vaker haar rommel opruimen of opa vaker zijn telefoon wegleggen. Maar dat is nog niet alles! Dé manier dus om de beleving van je kinderen nog leuker te maken.

AF2R5653

Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp

Dit jaar is er weer een splinternieuw avontuur helemaal in het teken van Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp. Profpiet heeft een nieuwe uitvinding bedacht die alle informatie van het Grote Boek kan inladen in een Supersonische Pietenhulp maar uiteraard gaat dit niet allemaal volgens plan…

Tijdens het avontuur worden de foto’s en namen van de kinderen op verschillende leuke manieren in de video getoond en verteld Sinterklaas ook weer van alles over de kinderen/volwassenen  uit het Grote Boek. Verder wordt er ook nog lekker gedanst tijdens het populaire Sinterklaasliedje ‘Hey, Hey Sinterklaas’ en als klap op de vuurpijl verteld Sinterklaas aan het einde van de video waar de cadeautjes verstopt liggen.

Nieuw in 2021

Een aantal belangrijke veranderingen ten opzichte van vorig jaar:

 • Per persoon kan je dit jaar twee foto’s uploaden in het grote boek
 • Drie algemene foto’s voor tussendoor
 • Nieuwe verstopplekken voor de cadeaus
 • 300+ nieuwe onderwerpen toegevoegd voor zowel de kinderen als volwassenen
 • Je kan de onderwerpen dit jaar vooraf beluisteren
 • Bakpiet legt 5 lekkere recepten uit

Snelle verzending

Video van Sint verzendt binnen 24 uur, heeft 100% garantie en een snelle klantenservice.

video van Sint winactie 2021

Onze ervaring?

We hebben inmiddels al een paar keer mogen genieten van een fantastische video. Het is voor de meiden echt een extraatje! Dezelfde magie die ik als kind mocht ervaren tijdens Sinterklaas, zie ik nu bij hen terug. De spanning op hun gezichten, de verlegenheid wanneer ze een complimentje krijgen en tegelijkertijd ook trots.

De Video van Sint is oprecht een bijzonder cadeau om te geven, elke keer weer. Nou ja en als ik heel eerlijk ben, is de voorpret alleen al erg geslaagd: zeker wanneer je één van de volwassenen onverwachts voorbij laat komen in de video en hen op de vingers laat tikken door Sinterklaas. En omdat je aan het eind van de video hoort waar de cadeautjes verstopt liggen, is het toch een stukje relaxter. Het scheelt je in elk geval een knap staaltje acteerwerk als je, nog hijgend, moet doen alsof je echt op de wc zat toen werd aangebeld 😉

video van Sint winactie

Hoe werkt het samenstellen van de Video van Sint?

In principe zou je met 12 minuten klaar kunnen zijn. Ik ben echter een enorme pietlut en elke foto moet perfect zijn, elk detail moet kloppen (zou je misschien niet zeggen van zo’n chaoot, maar het is echt zo). En dus doe ik er ieder jaar meestal bijna een uur over. Ik raad je daarom aan om vooraf vast de juiste foto’s te zoeken van je kinderen en de volwassenen of niet zo kritisch te zijn, dat bespaart je enorm veel tijd. Verder is het eigenlijk allemaal hartstikke simpel en wijst het zich vanzelf. Dit is hét moment om iemand ergens op te wijzen of juist een flink hart onder de riem te laten steken door Sinterklaas!

Als je klaar bent, ontvang je direct de verschillende video’s die je bij het totaalpakket krijgt. Bijvoorbeeld de verjaardagsboodschappen voor de kinderen, tekenoptie en de liedjes als download. Ook weet je precies wanneer de boodschap wordt verzonden per post. Echt heel fijn!

Bestel je eigen Video van Sint
Mocht je niet in de prijzen vallen, maar wil je wel graag een Video van Sint bestellen? Via de website kan je vanaf € 14,95 of € 19,95 de gelukkige eigenaar worden van een onvergetelijke Pakjesavond. Voor elke persoon extra in de video of download betaal je extra kosten. Ook kan je ervoor kiezen de DVD aan te vullen met leuke Sinterklaasliedjes en krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse avonturen.

Verdien je aankoopbedrag terug!
Daarnaast is het mogelijk het aankoopbedrag zelf terug te verdienen. Hoe? Na ontvangst van je DVD krijg je een persoonlijke link die je kunt delen met vrienden en familie. Wanneer 3 personen hun eigen videobericht hebben besteld via jouw link, ontvang je het aankoopbedrag terug.

Wil jij je eigen Video van Sint winnen?

Wil jij ook kans maken op zo’n fantastische gepersonaliseerde videoboodschap? We mogen twee lezeressen blij maken met een onvergetelijke pakjesavond.

Voorwaarden van deze winactie

 1. Laat bij voorkeur een reactie onder dit artikel achter met een geldig e-mailadres, zodat we je makkelijk kunnen bereiken als je wint. Uiteraard gebruiken we je mailadres alleen voor de winactie en daarna niet meer.
 2. Volg ons op Instagram (@demamagids) als je dat nog niet deed en @videovansint om op de hoogte te blijven van de allerlaatste nieuwtjes!
 3. (Optioneel) Deel het bericht in je stories en tag De Mamagids

Op al onze winacties zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wie zou jij laten toespreken door Sinterklaas?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken om nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Ook leuk om te lezen

9 Comments

 1. Wendy de Jong-Monden Wendy de Jong-Monden 02/11/2020

  Ja, ik zou het graag willen winnen, zodat de Sint onze Chloé kan toespreken

 2. Jolijn kools Jolijn kools 03/11/2020

  Oh zooooo leuk zeg de mama gids ! Ik ga meteen mee doen via facebook voor mijn meiden want hun zouden dit echt GE-WEL-DIG vinden zeg !!!

 3. Marian B Marian B 05/11/2020

  Wat zou dit leuk zijn, ik doe mee! Helemaal dit jaar, omdat het Sinterklaasfeest veel soberder zal zijn als andere jaren. Het zou pakjesavond tot een nog groter feest maken, ik kijk al uit naar de verraste snoetjes van de kinderen.

 4. Marianne van den Hoek Marianne van den Hoek 07/11/2020

  Super leuk om deze video te kijken in plaats van de intocht 😉 ik doe graag mee!

 5. Brenda Groeneveld Brenda Groeneveld 25/11/2020

  Wat een onwijs leuke winactie!
  Graag waag ik een kansje voor onze EMB cliénten.
  Wij zitten inmiddels ruim 1.5 week in quarantaine en het is nog maar de vraag of we hier op tijd uit komen voor sinterklaasavond.
  Zo’n boodschap van de enige echte Sint zouden wij fantastisch vinden , vooral onze grote Sinterklaas fan die nu helaas al 1.5 week op zijn kamer zit met Covid! Hele dagen zingen wij via facetime sinterklaas liedjes en proberen we hem toch een beetje mee te laten genieten van deze mooiste tijd van het jaar!

 6. Berendina Jaasma Berendina Jaasma 06/11/2021

  Dit lijkt mij geweldig leuk om met mijn kleinkinderen te kijken op pakjesavond!

 7. Eva Eva 09/11/2021

  Wat lijkt me dat een leuke toevoeging aan pakjesavond. En dan kunnen wij weer genieten van de gezichten van de kids als ze het filmpje zien…🙂

 8. Naomi Naomi 09/11/2021

  Natuurlijk doen we mee! Wat fantastisch zou dit zijn🤩🤩

 9. Susan de Bonte Susan de Bonte 10/11/2021

  Leuk! Zou hem ook graag willen winnen voor mijn kindjes en neefje en nichtje. Want we vieren het dit jaar gelukkig weer samen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© De Mamagids