Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Video van Sint 2022 | Win een persoonlijke boodschap

Sinterklaas is weer in het land! Tijd dus om ons weer op te maken voor een hele gezellige en onvergetelijke pakjesavond! Nog leuker dus dat we ook dit jaar weer de leukste gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas mogen weggeven van Video van Sint! Hij spreekt jullie toe, laat foto’s zien in het grote boek en nog veel meer. Hoe je kans maakt en wat je ervan kan verwachten? Lees snel verder!

Video van Sint

Een persoonlijke boodschap van Sinterklaas

Ken je Video van Sint nog niet? Dan leg ik je graag even uit hoe het werkt. Via deze website kan je een DVD of download bestellen waarin Sinterklaas tot tien van de aanwezigen toespreekt op een persoonlijke manier. Zo kan hij je kind op een grappige manier vragen om meer groenten of zijn korstjes te eten, maakt hij complimenten over het recent behaalde zwemdiploma en natuurlijk opa met een knipoog wijzen op zijn gesnurk. Het maakt de beleving van het Sinterklaasfeest nog echter!

Sinterklaas en Snoetje, de hulppietenhond

Dit jaar is er weer een splinternieuw avontuur in het teken van Sinterklaas en Snoetje, de hulppietenhond. Tijdens het avontuur zie je de foto’s en namen van de kinderen voorbij komen en vertelt Sint als gezegd van alles over hen. Er wordt gedanst op het liedje ‘Pieten feesten op de daken’ en als klap op de vuurpijl verklapt Sinterklaas aan het eind van de video waar de cadeautjes verstopt liggen.

Nieuw in 2022

 • 10 personen per bestelling
 • Keuze uit ruim 450 onderwerpen, waaronder maar liefst 150 nieuwe (gesorteerd op leeftijdscategorie, voor baby’s, jongere of oudere kinderen en volwassenen)
 • Alle onderwerpen zijn vooraf te beluisteren
 • Je kunt twee foto’s per persoon uploaden in het grote boek
 • Drie algemene foto’s voor tussendoor (misschien een familiefoto, jullie huisdier of een mooie groepsfoto van alle kinderen samen)
 • Nieuwe verstopplekken voor de cadeaus

Extra bij te bestellen:

 • Post van Sint met 5 verschillende postkaarten en één spoed-envelop
 • Pakjes Puzzel Speurtocht met echte houten puzzelstukken die de weg wijzen naar de pakjes (om het feest compleet te maken)
 • 5 karaokeliedjes met Danspiet
 • 5 verhaaltjes van Sint (download)

Goed om te weten: de prijs blijft gelijk aan die van vorig jaar!

Snelle verzending

Video van Sint verzendt binnen 24 uur via PostNL (let op: verzending, geen bezorging binnen 24 uur), heeft 100% garantie en een snelle klantenservice.

video van Sint winactie 2021

Onze ervaring?

Het is inmiddels een vast gegeven binnen de Sinterklaastraditie bij ons thuis. Ieder jaar genieten we van deze geweldige video en de kinderen vinden het fantastisch. Ademloos luisteren ze naar Sints complimenten, ze knikken ernstig als hij vraagt om minder te ruziën of hun kamer vaker op te ruimen en bij de volwassenen is er natuurlijk grote hilariteit als iemand even op zijn nummer wordt gezegd.

Het is echt een leuke toevoeging aan je Sinterklaasfeest – net als de voorpret trouwens om één van de anderen te laten toespreken door Sint. Vorig jaar hebben we voor het eerst de Pakjes Puzzel Speurtocht gedaan en dat was ook grappig. Hoewel ze van stuk naar stuk vlogen en de voorbereiding van de speurtocht in verhouding veel langer duurde, zaten ze meteen helemaal in de stemming. Kortom, als je de Video van Sint nog niet kende – neem bij deze maar van me aan dat het geweldig is!

Hoe werkt het samenstellen van de Video van Sint?

In principe zou je met 12 minuten klaar kunnen zijn. Ik ben echter een enorme pietlut en elke foto moet perfect zijn, elk detail moet kloppen (zou je misschien niet zeggen van zo’n chaoot, maar het is echt zo). En dus doe ik er ieder jaar meestal bijna een uur over. Ik raad je daarom aan om vooraf vast de juiste foto’s te zoeken van je kinderen en de volwassenen of niet zo kritisch te zijn, dat bespaart je enorm veel tijd. Verder is het eigenlijk allemaal hartstikke simpel en wijst het zich vanzelf. Dit is hét moment om iemand ergens op te wijzen of juist een flink hart onder de riem te laten steken door Sinterklaas! Tip: als je wint, voeg de code dan meteen toe in het winkelmandje. Ik had hem even niet door en drukte per ongeluk op betalen, wilde daarna terug naar de video en toen was alles natuurlijk weg.

Als je klaar bent, ontvang je direct de verschillende video’s die je bij het totaalpakket krijgt. Bijvoorbeeld de verjaardagsboodschappen voor de kinderen, tekenoptie en de liedjes als download. Ook weet je precies wanneer de boodschap wordt verzonden per post. Echt heel fijn!

Bestel je eigen Video van Sint
Mocht je niet in de prijzen vallen, maar wil je wel graag een Video van Sint bestellen? Via de website kan je vanaf € 14,95 of € 19,95 de gelukkige eigenaar worden van een onvergetelijke Pakjesavond. Voor elke persoon extra in de video of download betaal je extra kosten. Ook kan je ervoor kiezen de DVD aan te vullen met leuke Sinterklaasliedjes en krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse avonturen.

Verdien je aankoopbedrag terug!
Daarnaast is het mogelijk het aankoopbedrag zelf terug te verdienen. Hoe? Na ontvangst van je DVD krijg je een persoonlijke link die je kunt delen met vrienden en familie. Wanneer 3 personen hun eigen videobericht hebben besteld via jouw link, ontvang je het aankoopbedrag terug.

Wil jij je eigen Video van Sint winnen?

Wil jij ook kans maken op zo’n fantastische gepersonaliseerde videoboodschap? We mogen twee lezeressen blij maken met een onvergetelijke pakjesavond.

Voorwaarden van deze winactie

 1. Laat ons in een reactie onder dit artikel (met geldig emailadres) of onder de post op Instagram weten wie jij graag wil laten toespreken door de Sint en waarom! Uiteraard gebruiken we je mailadres alleen voor de winactie en daarna niet meer.
 2. Volg ons op Instagram (@demamagids) als je dat nog niet deed en @videovansint om op de hoogte te blijven van de allerlaatste nieuwtjes!
 3. (Optioneel) Deel het bericht in je stories en tag De Mamagids

Op al onze winacties zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wie zou jij laten toespreken door Sinterklaas?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Ook leuk om te lezen

15 reacties

 1. Wendy de Jong-Monden Wendy de Jong-Monden 02/11/2020

  Ja, ik zou het graag willen winnen, zodat de Sint onze Chloé kan toespreken

 2. Jolijn kools Jolijn kools 03/11/2020

  Oh zooooo leuk zeg de mama gids ! Ik ga meteen mee doen via facebook voor mijn meiden want hun zouden dit echt GE-WEL-DIG vinden zeg !!!

 3. Marian B Marian B 05/11/2020

  Wat zou dit leuk zijn, ik doe mee! Helemaal dit jaar, omdat het Sinterklaasfeest veel soberder zal zijn als andere jaren. Het zou pakjesavond tot een nog groter feest maken, ik kijk al uit naar de verraste snoetjes van de kinderen.

 4. Marianne van den Hoek Marianne van den Hoek 07/11/2020

  Super leuk om deze video te kijken in plaats van de intocht 😉 ik doe graag mee!

 5. Brenda Groeneveld Brenda Groeneveld 25/11/2020

  Wat een onwijs leuke winactie!
  Graag waag ik een kansje voor onze EMB cliénten.
  Wij zitten inmiddels ruim 1.5 week in quarantaine en het is nog maar de vraag of we hier op tijd uit komen voor sinterklaasavond.
  Zo’n boodschap van de enige echte Sint zouden wij fantastisch vinden , vooral onze grote Sinterklaas fan die nu helaas al 1.5 week op zijn kamer zit met Covid! Hele dagen zingen wij via facetime sinterklaas liedjes en proberen we hem toch een beetje mee te laten genieten van deze mooiste tijd van het jaar!

 6. Berendina Jaasma Berendina Jaasma 06/11/2021

  Dit lijkt mij geweldig leuk om met mijn kleinkinderen te kijken op pakjesavond!

 7. Eva Eva 09/11/2021

  Wat lijkt me dat een leuke toevoeging aan pakjesavond. En dan kunnen wij weer genieten van de gezichten van de kids als ze het filmpje zien…🙂

 8. Naomi Naomi 09/11/2021

  Natuurlijk doen we mee! Wat fantastisch zou dit zijn🤩🤩

 9. Susan de Bonte Susan de Bonte 10/11/2021

  Leuk! Zou hem ook graag willen winnen voor mijn kindjes en neefje en nichtje. Want we vieren het dit jaar gelukkig weer samen!

 10. Wendy Wendy 13/11/2022

  Lijkt ons superleuk! We hebben dit eens gedaan toen de eerste kleinkinderen geboren waren maar ze waren uiteindelijk nog te klein om te begrijpen.. Was erg jammer. Inmiddels paar jaar (en kleinkinderen) verder waarvan de jongste nu bijna 3 en oudste 8jr dus wss laatste jaar dat ze nog álle 8 in Sint geloven! Zou het extra bijzonder maken met deze video 🙏🏼🍀

 11. Tamara Tamara 13/11/2022

  Ik doe graag mee voor mijn vriendin met haar kindjes nu in Duitsland woont. Met Video van Sint komt Sint toch nog bij hen in huis!

 12. Shirley stubbe Shirley stubbe 13/11/2022

  Graag voor mijn kleine pietje van 5 livan en zijn zusje julia van dan bijna 1 ze is 6 dec jarig🥰
  En voor hun lieve nichtjes die helaas in Finland wonen 😍

 13. Iris Veeken Iris Veeken 14/11/2022

  Dit zouden mijn kids echt helemaal geweldig vinden. We hebben het vorig jaar ook gedaan en ze hebben het er nog steeds over

 14. Eva Korstanje Eva Korstanje 18/11/2022

  Voor onze peuter en kleuter zou dat echt een geweldige verrassing zijn. Ze zullen vast blij verrast zijn.

 15. Esther N Esther N 22/11/2022

  De video van Sint is zo LEUK!! Ik zou heel graag mijn 3 kanjers laten toespreken door de Sint. De middelste, nu 8, gelooft nog heilig, maar dit is wel het laatste jaar. Nog 1keer een bericht van de Sint zou zo leuk zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids