Press "Enter" to skip to content

Video van Sint | Win een persoonlijke boodschap

Je zou het bijna vergeten, maar we zitten over een maand alweer in december. Tijd dus om ons weer op te maken voor Sinterklaas! Om die reden mogen we een gepersonaliseerde videoboodschap weggeven waarin Sinterklaas je kinderen en misschien wel je hele gezin toespreekt. Hoe leuk is dat? Lees snel verder!

Video van Sint

Een persoonlijke boodschap van Sinterklaas

Misschien heb je weleens eerder online of bij vrienden gehoord van de Video van Sint. Zo niet, dan leg ik je graag uit hoe het werkt. Ook dit jaar kan je op deze website een DVD (of download) bestellen waarin Sinterklaas 1 tot 8 aanwezigen toespreekt op een heel persoonlijke manier. Dat kunnen natuurlijk de kinderen zijn, maar misschien moet mama ook eens wat vaker haar rommel opruimen of opa vaker zijn telefoon wegleggen. Maar dat is nog niet alles! Dé manier dus om de beleving van je kinderen nog leuker te maken.

Avontuur

De Sint beleeft een avontuur en neemt je mee in zijn verhaal. Dit jaar staat de videoboodschap in het teken van Sinterklaas en de geheime schatkamer. Extra bijzonder? Tijdens dat verhaal kan zomaar een foto van één van de kinderen opduiken. Echter kan het Sinterklaasfeest toch niet worden?

Verder vertelt hij de kinderen aan het eind van de video waar de pakjes liggen en kunnen de kinderen dansen op de nieuwste Sint-hit. Buiten alles is dit natuurlijk de ideale inleiding op Pakjesavond (of -middag). Vanaf het moment dat de kinderen de film hebben gezien en hun cadeautjes vinden, kan het feest echt beginnen. Een mooi aandenken aan een fantastische middag of avond!

Snelle verzending

Video van Sint verzendt binnen 24 uur, heeft 100% garantie en een snelle klantenservice.

Onze ervaring?

We hebben inmiddels al een paar keer mogen genieten van een fantastische video. Het is voor de meiden echt een extraatje! Dezelfde magie die ik als kind mocht ervaren tijdens Sinterklaas, zie ik nu bij hen terug. De spanning op hun gezichten, de verlegenheid wanneer ze een complimentje krijgen en tegelijkertijd ook trots.

De Video van Sint is oprecht een bijzonder cadeau om te geven, elke keer weer. Nou ja en als ik heel eerlijk ben, is de voorpret alleen al erg geslaagd: zeker wanneer je één van de volwassenen onverwachts voorbij laat komen in de video en hen op de vingers laat tikken door Sinterklaas. En omdat je aan het eind van de video hoort waar de cadeautjes verstopt liggen, is het toch een stukje relaxter. Het scheelt je in elk geval een knap staaltje acteerwerk als je, nog hijgend, moet doen alsof je echt op de wc zat toen werd aangebeld 😉

Hoe werkt het samenstellen van de Video van Sint?

In principe zou je met 12 minuten klaar kunnen zijn. Ik ben echter een enorme pietlut en elke foto moet perfect zijn, elk detail moet kloppen (zou je misschien niet zeggen van zo’n chaoot, maar het is echt zo). En dus doe ik er ieder jaar meestal bijna een uur over. Ik raad je daarom aan om vooraf vast de juiste foto’s te zoeken van je kinderen en de volwassenen of niet zo kritisch te zijn, dat bespaart je enorm veel tijd. Verder is het eigenlijk allemaal hartstikke simpel en wijst het zich vanzelf. Dit is hét moment om iemand ergens op te wijzen of juist een flink hart onder de riem te laten steken door Sinterklaas!

Als je klaar bent, ontvang je direct de verschillende video’s die je bij het totaalpakket krijgt. Bijvoorbeeld de verjaardagsboodschappen voor de kinderen, tekenoptie en de liedjes als download. Ook weet je precies wanneer de boodschap wordt verzonden per post. Echt heel fijn!

Bestel je eigen Video van Sint

Mocht je niet in de prijzen vallen, maar wil je wel graag een Video van Sint bestellen? Via de website kan je vanaf € 14,95 of € 19,95 de gelukkige eigenaar worden van een onvergetelijke Pakjesavond. Voor elke persoon extra in de video of download betaal je extra kosten. Ook kan je ervoor kiezen de DVD aan te vullen met leuke Sinterklaasliedjes en krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse avonturen.

Wil jij je eigen Video van Sint winnen?

Wil jij ook kans maken op zo’n fantastische gepersonaliseerde videoboodschap? We mogen twee lezeressen blij maken met een onvergetelijke pakjesavond.

Voorwaarden van deze winactie

 1. Laat bij voorkeur een reactie achter op onze Facebookpagina en tag iemand die je de video ook gunt!
 2. Like onze Facebookpagina en de pagina van Video van Sint
 3. Optioneel: deel het bericht

Op al onze winacties zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wie zou jij laten toespreken door Sinterklaas?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel).
En volg je De Mamagids al op Instagram?

Ook leuk om te lezen

5 Comments

 1. Wendy de Jong-Monden Wendy de Jong-Monden 02/11/2020

  Ja, ik zou het graag willen winnen, zodat de Sint onze Chloé kan toespreken

 2. Jolijn kools Jolijn kools 03/11/2020

  Oh zooooo leuk zeg de mama gids ! Ik ga meteen mee doen via facebook voor mijn meiden want hun zouden dit echt GE-WEL-DIG vinden zeg !!!

 3. Marian B Marian B 05/11/2020

  Wat zou dit leuk zijn, ik doe mee! Helemaal dit jaar, omdat het Sinterklaasfeest veel soberder zal zijn als andere jaren. Het zou pakjesavond tot een nog groter feest maken, ik kijk al uit naar de verraste snoetjes van de kinderen.

 4. Marianne van den Hoek Marianne van den Hoek 07/11/2020

  Super leuk om deze video te kijken in plaats van de intocht 😉 ik doe graag mee!

 5. Brenda Groeneveld Brenda Groeneveld 25/11/2020

  Wat een onwijs leuke winactie!
  Graag waag ik een kansje voor onze EMB cliénten.
  Wij zitten inmiddels ruim 1.5 week in quarantaine en het is nog maar de vraag of we hier op tijd uit komen voor sinterklaasavond.
  Zo’n boodschap van de enige echte Sint zouden wij fantastisch vinden , vooral onze grote Sinterklaas fan die nu helaas al 1.5 week op zijn kamer zit met Covid! Hele dagen zingen wij via facetime sinterklaas liedjes en proberen we hem toch een beetje mee te laten genieten van deze mooiste tijd van het jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids