Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Video van Sint 2023 | Win een persoonlijke boodschap

Sinterklaas is weer in het land! Tijd dus om ons weer op te maken voor een hele gezellige en onvergetelijke pakjesavond! Nog leuker dus dat we ook dit jaar weer de leukste gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas mogen weggeven van Video van Sint! Hij spreekt jullie toe, laat foto’s zien in het grote boek en nog veel meer. Hoe je kans maakt en wat je ervan kan verwachten? Lees snel verder!

Video van Sint

Een persoonlijke boodschap van Sinterklaas

Ken je Video van Sint nog niet? Dan leg ik je graag even uit hoe het werkt. Via deze website kan je een DVD of download bestellen waarin Sinterklaas tot tien van de aanwezigen toespreekt op een persoonlijke manier. Zo kan hij je kind op een grappige manier vragen om meer groenten of zijn korstjes te eten, maakt hij complimenten over het recent behaalde zwemdiploma en natuurlijk opa met een knipoog wijzen op zijn gesnurk. Het maakt de beleving van het Sinterklaasfeest nog echter!

15 jaar Video van Sint!

Dit jaar is extra bijzonder: Video van Sint bestaat alweer vijftien jaar! Om dat te vieren, maak je dit jaar extra kans op jouw Video van Sint. Hoe dat precies zit? Lees snel verder!

review video van sint 2023

Thema 2023

Komend jaar zal de Video van Sint weer een nieuw thema hebben: we gaan namelijk op stoom met de Magische Stoomtrein. Tijdens dit gloednieuwe avontuur vertelt Sint maximaal 6 weetjes per persoon, zie je persoonlijke foto’s en misschien, om de magie van Sint helemaal compleet te maken, wellicht een mooie tekening die je zoon of dochter in de schoen heeft gestoken!

Wat kan je verwachten van Video van Sint

 • Je kiest voor een download (vaak al binnen een uur te bekijken of downloaden) of DVD (thuisbezorgd)
 • 10 personen per bestelling
 • Keuze uit bijna 500 onderwerpen, gesorteerd op leeftijdscategorie, voor baby’s, jongere of oudere kinderen en volwassenen
 • Alle onderwerpen zijn vooraf te beluisteren
 • Je kunt 1-2 verschillende foto’s per persoon uploaden in het grote boek

Optioneel

 • Drie algemene foto’s voor tussendoor (misschien een familiefoto, jullie huisdier, tekening voor Sint of een mooie groepsfoto van alle kinderen samen)
 • Sint verklapt de verstopplek van jullie cadeaus

Extra bij te bestellen:

 • Post van Sint met 5 verschillende gesigneerde postkaarten
 • Envelop uit Spanje
 • Download
 • 5 verhaaltjes van Sint
 • Verjaardagsvideo
 • Extra DVD

Goed om te weten: de prijs blijft gelijk aan die van vorig jaar!

Snelle verzending

Video van Sint verzendt binnen 24 uur via PostNL (let op: verzending, geen bezorging binnen 24 uur), heeft 100% garantie en een snelle klantenservice. De Video is bovendien verpakt in een blanco witte envelop, waardoor je hem gemakkelijk kunt onderscheppen voor je kinderen het ontdekken. Bij elke DVD bestelling zit een envelop uit Spanje en een gesigneerde kaart van Sint.

video van sint winactie 2023

Onze ervaring?

Het is inmiddels een vast gegeven binnen de Sinterklaastraditie bij ons thuis. Ieder jaar genieten we van deze geweldige video en de kinderen vinden het fantastisch. Ademloos luisteren ze naar Sints complimenten, ze knikken ernstig als hij vraagt om minder te ruziën of hun kamer vaker op te ruimen en bij de volwassenen is er natuurlijk grote hilariteit als iemand even op zijn nummer wordt gezegd.

Het is echt een leuke toevoeging aan je Sinterklaasfeest – net als de voorpret trouwens om één van de anderen te laten toespreken door Sint. Vorig jaar hebben we voor het eerst de Pakjes Puzzel Speurtocht gedaan en dat was ook grappig. Hoewel ze van stuk naar stuk vlogen en de voorbereiding van de speurtocht in verhouding veel langer duurde, zaten ze meteen helemaal in de stemming. Kortom, als je de Video van Sint nog niet kende – neem bij deze maar van me aan dat het geweldig is!

Hoe werkt het samenstellen van de Video van Sint?

In principe zou je met 12 minuten klaar kunnen zijn. Ik ben echter een enorme pietlut en elke foto moet perfect zijn, elk detail moet kloppen (zou je misschien niet zeggen van zo’n chaoot, maar het is echt zo). En dus doe ik er ieder jaar meestal bijna een uur over. Ik raad je daarom aan om vooraf vast de juiste foto’s te zoeken van je kinderen en de volwassenen óf niet zo kritisch te zijn, dat bespaart je enorm veel tijd. Verder is het eigenlijk allemaal hartstikke simpel en wijst het zich vanzelf. Dit is hét moment om iemand ergens op te wijzen of juist een flink hart onder de riem te laten steken door Sinterklaas! Tip: als je wint, voeg de code dan meteen toe in het winkelmandje. Ik had hem even niet door en drukte per ongeluk op betalen, wilde daarna terug naar de video en toen was alles natuurlijk weg.

Als je klaar bent, ontvang je direct de verschillende video’s die je bij het totaalpakket krijgt. Bijvoorbeeld de verjaardagsboodschappen voor de kinderen en de liedjes als download. Ook weet je precies wanneer de boodschap wordt verzonden per post. Echt heel fijn!

Bestel je eigen Video van Sint
Mocht je niet in de prijzen vallen, maar wil je wel graag een Video van Sint bestellen? Via de website kan je vanaf € 14,95 of € 19,95 de gelukkige eigenaar worden van een onvergetelijke Pakjesavond. Voor elke persoon extra in de video of download betaal je extra kosten. Ook kan je ervoor kiezen de DVD aan te vullen met leuke Sinterklaasliedjes en krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse avonturen.

Verdien je aankoopbedrag terug!
Daarnaast is het mogelijk het aankoopbedrag zelf terug te verdienen. Hoe? Na ontvangst van je DVD krijg je een persoonlijke link die je kunt delen met vrienden en familie. Wanneer 3 personen hun eigen videobericht hebben besteld via jouw link, ontvang je het aankoopbedrag terug.

Wil jij je eigen Video van Sint winnen?

Wil jij ook kans maken op zo’n fantastische gepersonaliseerde videoboodschap? We mogen dit jaar maar liefst drie lezeressen blij maken met een onvergetelijke pakjesavond.

Voorwaarden van deze winactie

 1. Laat ons in een reactie onder dit artikel (met geldig emailadres) of onder de post op Instagram weten wie jij graag wil laten toespreken door de Sint en waarom! Uiteraard gebruiken we je mailadres alleen voor de winactie en daarna niet meer.
 2. Volg ons op Instagram (@demamagids) als je dat nog niet deed en @videovansint om op de hoogte te blijven van de allerlaatste nieuwtjes!
 3. (Optioneel) Deel het bericht in je stories en tag De Mamagids

Op al onze winacties zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wie zou jij laten toespreken door Sinterklaas?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Video van Sint

Ook leuk om te lezen

12 reacties

 1. Chantal Chantal 27/10/2023

  Heerlijk avondje is pas gekomen met een video van Sint erbij! Wat een geweldige winactie is dit!!!
  Wij doen graag mee met deze winactie, zodat wij er weer een fantastisch Sinterklaasfeest van kunnen maken, want wie wil er nou niet toegesproken worden door de Sint! 🎁 Fingers crossed 🍀

 2. Marian B Marian B 01/11/2023

  Erg leuk, ik doe mee! Ik vermoed dat dit het laatste jaar is dat mijn dochter nog onder de gelovigen valt, daarom zou dit een mooie afsluiter zijn met video. Wij vieren het altijd met de hele familie bij opa en oma, mijn dochter, haar broer, ons neefje en de nichtjes genieten dan ook van de video van Sint. Het lijkt me erg leuk om die koppies te zien als ze zichzelf in de video terugzien en wanneer Sint tegen hen praat.

 3. Manon Manon 02/11/2023

  Ik doe graag mee, mijn neefje en nichtjes gaan dit geweldig vinden!

 4. Sanne de Jong Sanne de Jong 03/11/2023

  Ik doe graag mee met de actie. Eliza is alweer helemaal in de ban van Sinterklaas dus deze video zou echt helemaal geweldig zijn voor haar !

 5. Eva Korstanje Eva Korstanje 03/11/2023

  Zo leuk die video van de Sint. Waarschijnlijk hier in huis het laatste jaar ‘ouderwets’ sinterklaas vieren😉 dus we maken er een mooie pakjesavond van

 6. Chantal H Chantal H 03/11/2023

  Super leuk! Wij hebben al een paar jaar video van Sint en wat je zegt, ze zitten helemaal te glunderen en knikken bij wat er word gezegd! Vooral de verbaasde blikken als Sint zegt dat ze hun rommel wel wat beter op mogen ruimen bijvoorbeeld!😉😂
  Heel leuk als we Demi, Lisa en Finn dit jaar weer met een video van Sint kunnen verrassen!🥰

 7. betty betty 03/11/2023

  Leuk voor onze kleinkinderen, ik verheug mij al hun blije en verbaasde gezichtjes

 8. Anna Anna 04/11/2023

  Dit is zo leuk voor de kinderen, voor de ouders ook eigenlijk. Genieten van de blije koppies als ze naar de Sint video kijken.

 9. Marit Marit 06/11/2023

  Ik denk dat mijn zoontjes nu de leeftijd hebben dat ze dit leuk gaan vinden. Zelf lijkt het mij ook geweldig om te kijken!

 10. Willem de Wal Willem de Wal 07/11/2023

  Ik vier pakjesavond bij de buren en heb met Sinterklaas afgesproken dat wij mogen rekenen op een zak vol met cadeautjes voor de kinderen. Een video waarin de Sint hun toespreekt, zal heel veel indruk maken.

 11. Marianne Marianne 07/11/2023

  Mijn dochter zal erg verrast zijn, doe graag mee voor haar. Leuke extra’s ook.

 12. Alexander Alexander 12/11/2023

  Wat leuk is dit, ik kende dit nog helemaal niet. Ik wil de kinderen er graag mee verrassen en deze papa kijkt graag mee naar de video van de Sint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids