Unboxing | Feestdagen blogbox van RVG Media

Laatst mochten we de feestdagen blogbox uitpakken van RVG Media. Hierin zaten heel diverse producten, waarvan één zelfs inmiddels al door meerdere volgers is gekocht! Welke dat is en wat er allemaal in de box zat? Lees snel verder!

Unboxing Feestdagen blogbox

Sinds ik voor mezelf werk, krijg ik bijna geen kerstpakketten meer. Daarom was deze feestdagen blogbox een feestje op zich! Kijk snel hieronder wat erin zat én maak kans op een bijzondere prijs t.w.v. ruim honderd euro.

Inhoud van de blogbox

Denksport Quizpuzzels

Ik ben iemand die tijdens televisiequizzen graag het antwoord roep. Vaak nog voor de anderen erover na konden denken. Irritant gezelschap, vind ik zelf stiekem ook, maar het is groter dan mijzelf 😉 Het Denksport Quizpuzzels boek is dé perfecte oplossing (en dus ook voor jou, als je zo iemand kent die regelmatig antwoorden door de kamer slingert). Hiermee kan ik namelijk alle kennis gebruiken voor mezelf en – helaas voor mij – dat bleken vooral nutteloze weetjes over realitysoaps te zijn. Mijn studie Geschiedenis ten spijt dus, daar scoor ik minder mee.

Leuke bijkomstigheid is wel dat ik regelmatig Ro aanspreek met vragen over sport en politiek. Daar weet hij namelijk weer meer van. Of anders gezegd: voor het eerst sinds onze relatie krijgt hij écht de ruimte om te antwoorden haha. Inmiddels zit ik al ruim over de helft met het maken van de puzzels, dus het bevalt meer dan goed. Pluspunten zijn wat mij betreft het mooie design (foto’s in kleur, stevig papier) en de ruime hoeveelheid puzzels. Je kan er echt even mee vooruit. En dat voor maar € 14,99! Aanrader dus!

Thnx Tags

‘De wereld zit vol met eerlijke vinders’ – aldus de slogan van dit toffe merk. Een positieve insteek en daar hou ik van. Want inderdaad, de wereld zit ook vol eerlijke vinders. Ze moeten jou alleen ook nog weten te traceren! En daar komen de Thnx tags om de hoek kijken. Deze stickers plak je op spullen die jou dierbaar zijn of je hangt ze er gewoon aan. Mocht je iets helaas kwijtraken, dan scant een ander de QR-code op de tag en kan jou terugvinden. In het onderstaande filmpje meer uitleg. Handig systeem en in ons gezin zeer welkom: op Ro na zijn we allemaal nogal rommelig aangelegd en raken meer dan eens iets kwijt. Zo weten we in elk geval dat onze dierbare spullen teruggebracht kunnen worden door een eerlijke vinder!

Smarthome met Qnect

Het fijne aan smart producten is dat ze je leven makkelijker maken. Zo had je vroeger een tijdschakelaar waarmee je lampen en andere elektrische apparaten kon besturen als je er niet was – om maar iets te noemen. Tegenwoordig kan dat heel makkelijk met een druk op de knop in je app. Ook als je aan de andere kant van de wereld zit: mits je verbonden bent via WiFi, kan je je halve huis op afstand besturen.

Een merk dat handige en slimme oplossingen heeft, is Qnect: een merk dat je gewoon bij GAMMA en Karwei kan halen en heel gebruikersvriendelijk is. In de Blogbox zaten:

  • Slimme lamp (€ 12,95) – Draai dit peertje in een slimme lamp, verbind met WiFi en je app, en je kan eenvoudig de kleur en felheid van het licht aanpassen. Of, als je helemaal geen zin hebt om in actie te komen, via Google Assistant, Amazon Alexa, Siri of je stem. Met energielabel A+ is hij bovendien ook nog eens zuinig in gebruik.
  • Slimme LED strip (€ 25,95) – Perfect voor je Tiktokkende zoon of dochter: de LED strip mag dan eigenlijk niet meer ontbreken. Deze slimme ledstrip heeft bovendien als voordeel dat hij via de smartphone kan worden bediend. Dankzij de markeringen om de 10 centimeter kan je hem perfect op maat knippen.
  • Slimme binnencamera (€ 34,95) – Je huis beschermen tegen ongenode gasten zal misschien niet altijd lukken, maar laten zien wie het was wel. Met deze slimme binnencamera neem je beweging op (desgewenst in de cloud) en kan je via je telefoon zien wat er op dat moment gebeurt. Je kunt de camera bovendien in de babykamer plaatsen als vervanger van de babyfoon. Bij inbraak kan je bovendien instellen dat als je camera beweging detecteert ook automatisch je slimme lamp van qnect gaat branden.
  • Slimme stekker met energiemonitor (€ 17,95) – Wil je meer weten over je energieverbruik en hoe je daarop kan besparen? Dan is deze slimme stekker (die je uiteraard van overal ter wereld kunt bedienen via je telefoon) een uitkomst. De energiemonitor toont namelijk hoeveel energie het kost een bepaald huishoudelijk apparaat te laten draaien. Handig toch?
  • Slimme buitenstekker (€ 14,99) – Behalve het gebruiken van je buitenstekker voor algemene zaken, kan je hier ook apparaten op aansluiten die je eens in de zoveel tijd bedient met je smartphone. Denk bijvoorbeeld aan het besproeien van je gazon wanneer je op vakantie bent. Of buitenlampen die je aanzet op afstand. Ook hier kan je weer schakelen met andere qnect producten. Denk aan een apparaat dat automatisch inschakelt zodra je buitencamera beweging detecteert.

Sieraden van Melano Jewelry

Ik hou van sieraden, maar het is me nog niet gelukt om een blijvende te vinden die past bij elke outfit en elke bui. Melano Jewelry heeft daar gelukkig een handige oplossing voor verzonnen. Je koopt bij dit merk een basissieraad en kan deze aanvullen met verschillende steentjes en hangers. Zo kan je je sieraden aanpassen naar je kleding of je gevoel van die dag. In het pakket van RVG zat een goudkleurige Twisted Circle ketting t.w.v. € 40,00 met Twisted Gemstone Cilinder steentje en een Twisted Tammy ring met Twisted Star CZ steentje – een set ter waarde van € 115,00. Naast deze set vind je op de website sieraden naar elke smaak, dus keus genoeg!

Met de code WINTERBLOG15 krijg je nu 15% korting op een sieraad naar keuze (geldig t/m 14 februari 2022, handig als je nog een Valentijnscadeau zoekt)

Surprise Factory

Vind je het lastig een cadeau te vinden? Of heeft iemand gevoelsmatig alles al? Dan is een belevenis (en daarmee een herinnering voor het leven) natuurlijk altijd perfect om te geven. Dat vonden de oprichters van Surprise Factory ook! Hier bestel je de meest uiteenlopende uitjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heuse Max Race Experience op het circuit van Zandvoort? Een dagje naar Parijs? High Chocolate of een ontspannen dagje naar de sauna? Ik hoop in elk geval snel iets leuks te kunnen gaan doen als alles weer open gaat!

WINNEN!

Wil je kans maken op het smart pakket van Qnect?

Laat me in een reactie onder dit artikel weten dat je meedoet en gebruik een geldig emailadres. Begin 2022 krijgt de winnaar persoonlijk bericht via email.

Op deze winactie zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wat vind jij het leukste cadeau dat ertussen zit?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

11 gedachten over “Unboxing | Feestdagen blogbox van RVG Media

  1. Jaaaa ik doe heel graag mee voor mijn schoonvader. Die kan dit heel goed gebruiken om het veilige gevoel weer terug te krijgen na de inbraak.

  2. Oh ja ik zou dit erg graag winnen. Mijn lieftallige vriend laat af en toe nog wel eens wat branden, oh ja en ik ook (oeps). Zou wel helpen met besparen op de energierekening!!

  3. Oeh wow ik doe heel graag mee! Wij hebben zulk ongezellig licht in de woonkamer, zou goed van pas komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven