Tips voor een onvergetelijke rondreis door Amerika met kinderen

Overweeg je om binnenkort een rondreis door Amerika met kinderen te maken? Dan gaat dit vast en zeker een van de mooiste herinneringen van je leven zijn. De ultieme vrijheid, het geluk op het gezicht van de kids en de prachtige vergezichten tijdens je reis ga je nooit meer vergeten. Waar je zoal op moet letten tijdens het reizen met de kinderen, lees je hier.

Zorg ervoor dat je je reis vooruit plant

Op het moment dat je een reis gaat maken langs de westkust, de oostkust of een ander deel van het land, dan kom je er al erg snel achter. Amerika is een gigantisch land. Het is dus ook helemaal niet zo gek dat het talloze bezienswaardigheden en activiteiten heeft. Plan daarom van tevoren altijd even in welke plaatsen je wilt bezoeken en welke activiteiten geschikt zijn voor kinderen. Maak dus ook altijd even een reisschema dat rekening houdt met de interesses en behoeften van het hele gezin.

Heb je al gedacht aan het aanbod aan kindvriendelijke bestemmingen?

Fijn om te weten: er zijn veel kindvriendelijke bestemmingen in Amerika. Denk aan pretparken zoals Disneyland in Californië of Disney World in Florida, nationale parken zoals de Grand Canyon of Yosemite. Maar ook steden met kindvriendelijke attracties zoals New York City en Chicago zijn zeker het bezoeken waard. Het zijn slechts een paar voorbeelden van highlights die aan bod komen, als je kiest voor een reis op maat gemaakt door LittleAmerica.

Plan meer dan genoeg rust in tijdens je rondreis door Amerika

Je denkt er misschien niet zo snel over na. Maar een rondreis door Amerika kost behoorlijk wat energie. Denk daarbij aan de lange afstanden die je moet rijden en de indrukwekkende natuurgebieden en steden die je nog nooit eerder hebt gezien. Het kan daardoor behoorlijk wat energie slurpen bij de kids. Zorg er dus ook altijd voor dat je ook rustdagen inplant tijdens de rondreis. Dit geeft iedereen de kans om een paar keer goed op te laden en te genieten van niet-toeristische momenten. Het belangrijkste is om samen te genieten van het avontuur en herinneringen te maken als gezin. 

Neem de tijd om te ontspannen, plezier te hebben en te genieten van de unieke ervaringen tijdens een rondreis. Je komt met herinneringen voor het leven thuis en dat is natuurlijk het belangrijkste van alles.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

©hbpictures – Shutterstock

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven