Press "Enter" to skip to content

Tip: maak het je makkelijker met een luierabonnement

Het is best te begrijpen dat je als ouder wel eens iets vergeet te kopen. Veel ouders voelen vooral tijdens de eerste jaren na de geboorte van hun kind de tijd iedere dag weer door hun vingers glijden. So many things to do and buy, and so little time. Meestal is er geen man overboord als je een keer iets vergeet te kopen of het uitstelt toch morgen. In het geval van luiers kun je helaas dan wel nog eens in een nare situaties komen. Hieronder lees je er meer over hoe je voorkomt dat je zonder luiers komt te zitten.

Maak het jezelf gemakkelijk

Als ouder heb je een druk leven. Werken, een huishouden runnen, zorgen voor een of meerdere kinderen en ze opvoeden. En ergens ondertussen ook nog proberen er een sociaal leven op na te houden. Om de eerste jaren niet gillend gek te worden, is het belangrijk het jezelf gemakkelijk te maken.

Bijvoorbeeld als het gaat om luiers. Reuzehandig, en je kunt geen dag zonder. Toch zorgen luiers ook bij veel ouders voor extra kopzorgen. Herken jij dat namelijk ook, dat je denkt nog een pak te hebben liggen maar dat ze alweer bijna op zijn? En dat je dan weer alle folders van winkels moet gaan uitpluizen om te zien waar ze nu weer in de aanbieding zijn? Natuurlijk kun je gewoon naar de dichtstbijzijnde winkel rennen en een nieuw pak aanschaffen. Dat voelt alleen toch altijd weer een beetje vervelend, omdat je weet dat de normale prijs eigenlijk te hoog is. De eerste jaren heb je al zoveel uitgaven, dat het helemaal niet gek is een beetje te letten op wat je betaalt. Heb jij bovendien zin om die grote luierpakken weer naar huis te moeten sjouwen? Je hebt vast wel wat beters te doen!

Nooit meer luierzorgen met een luierpakket of luierabonnement

Wil jij jezelf ontzorgen als het gaat om luiers? Dat kan op verschillende manieren. GhaZoo bijvoorbeeld biedt handige luierpakketten en luierabonnementen aan. In een luierpakket zitten genoeg luiers voor een maand. Iedere maand bestel je gemakkelijk en snel online weer een nieuwe pakket. Ga je voor ultiem gemak, dan is een luierabonnement ideaal voor je. Hiermee kun je eens in de drie, vier, vijf of zes weken automatisch een pakket laten bezorgen. De frequentie kun je zo zelf afstemmen omdat niet ieder kind evenveel luiers gebruikt. Onder andere omdat het ene kindje meer dagen per week naar de opvang gaat bijvoorbeeld. Meer weten over het gemak van een luierpakket of luierabonnement. Hier lees je er alles over.

Minder tijd en energie stoppen in het zoeken naar en kopen van luiers = meer quality time met je kindje!

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je De Mamagids al op Instagram?

Ook leuk om te lezen

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© De Mamagids