Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Lekker makkelijk! Neem een luierabonnement

Als je kinderen hebt, vliegt het leven soms aan je voorbij. Zeker als een deel van het gezin op school zit, meerdere sporten beoefent en regelmatig bij klasgenootjes speelt, ren je je rot. Om te voorkomen dat je hoofd overloopt, scheelt het wanneer je je het leven zo makkelijk mogelijk maakt. Hoe? Met deze tips kom je in elk geval een heel eind!

Maak het jezelf gemakkelijk

Als ouder heb je een druk leven. Werken, een huishouden runnen, zorgen voor een of meerdere kinderen en ze opvoeden. O ja, en ergens ondertussen ook nog proberen er een sociaal leven op na te houden. Om de eerste jaren niet gillend gek te worden, is het belangrijk het jezelf gemakkelijk te maken.

Denk maar aan luiers. We kennen allemaal dat moment dat je jezelf rijk rekent en denkt dat er nog een voorraadje ligt – tot je gaat verschonen. Ineens blijkt dat je nog maar één luier in de kast hebt liggen en dat de luiertas blijkbaar ook leeg is. Omdat je geen tijd hebt alle aanbiedingen na te pluizen, haal je maar een gewoon pak en baal je dat je weer te veel betaalt. Zonde, want het had echt goedkoper gekund.

Nooit meer luierzorgen met een luierpakket of luierabonnement

Naast het inhuren van betaalde schoonmaakhulp, het laten bezorgen van de boodschappen en een goede betaalde oppas in je telefoon, is er nog een manier waarop je het jezelf een stukje makkelijker kan maken: een luierpakket of een luierabonnement bestellen, zodat je nooit meer zonder luiers komt te zitten.

GhaZoo biedt bijvoorbeeld handige pakketten en abonnementen aan die bij jullie kindje en jouw situatie passen. In zo’n luierpakket zitten voldoende luiers voor elke maand. De maand erop bestel je een nieuwe en zo heb je dus nooit meer stress. Een luierabonnement is natuurlijk helemaal ideaal: je hoeft niet meer na te denken, elke 3, 4, 5 of 6 weken komt er automatisch een nieuw pakket met de post en precies afstemmen op jullie behoeften.

Meer weten over het gemak van een luierpakket of luierabonnement? Hier lees je er alles over.

Minder tijd en energie stoppen in het zoeken naar en kopen van luiers betekent ook meer quality time met je kindje!

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Ook leuk om te lezen

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids