The Real Housewives of Amsterdam: aanrader?

Waarom kijk je The Real Housewives of Amsterdam? Tja, ik denk toch een beetje ramptoerisme. Je hoopt misschien diep van binnen dat die vrouwen met geld tegen dezelfde zaken aanlopen als wij. Of, als je een iets zuurdere dag hebt, dat ze onwijs onsympathiek of oppervlakkig zijn om dat geld te compenseren. Dat je ze kan wegzetten onder de noemer golddigger. En anders heb je vast wel zin in een hoop drama! Of de serie een aanrader is? Lees snel verder!

Seizoen 2 The Real Housewives of Amsterdam

Sinds 25 oktober 2023 staat seizoen 2 van The Real Housewives of Amsterdam op Videoland. Nieuw is deelneemster Tamara Elbaz, de vroegere vriendin van Maria Tailor. Ze staat in de startblokken om pittige discussies te voeren en voor de nodige drama te zorgen. Tamara neemt de plaats in van Sheila Bergeijk, die niet lekker in de groep lag.

Wie zijn The Real Housewives of Amsterdam?

Maria Tailor

Misschien wel de bekendste van allemaal. Maria heeft haar eigen modelabel, is voormalig Modemeisje die inmiddels dus daad bij het woord voegde. Ook deed ze mee aan het eerste zeizoen van Kerels met een Kleintje. Verder is ze de schoonzus van topmodel en fotografe Kim Feenstra.

Hella Huizinga

Hella is de beste vriendin van Maria. De twee zijn niet vies van een roddeltje en houden van feestjes. Dat laatste is ook het beroep van Hella, die als high end eventplanner de trouwpartijen en babyshowers van meerdere grote namen heeft geregeld.

Kimmylien Nguyen

Na een ruzie, of discussie zoals ze het zelf noemen, met Maria is Kimmylien niet langer haar bestie. Dat betekent door de afleveringen heen behoorlijk wat onderlinge spanning. Deze vrouw bouwde een indrukwekkend imperium op met meerdere nagelsalons, een beautysalon en loempiakraam.

Cherry-Ann Person

Als vastgoedinvesteerder dopt Cherry-Ann haar eigen boontjes. Haar mening steekt ze niet onder stoelen of banken en daarin vindt ze jeugdvriendin Djamila Celine. Ze is getrouwd met Cars-eigenaar Roland Kahn (70) en in verwachting van hun eerste kindje.

Djamila Celine

Als haar roze coupe niet opvalt, dan is het haar veelzijdigheid wel en haar uitgesproken mening. Djamila heeft ruim 3 miljoen volgers op TikTok, is naast influencer ook DJ, en zeker niet vies van een goede discussie.

Susanna Klibansky

Tijdens de verjaardag van Sheila ontmoet Susanna de anderen voor het eerst. Ze valt meteen met haar neus in de boter, want er wordt meteen een ruzie uitgesproken. Susanna doet de PR voor de kunst van haar succesvolle zwager en volgt de etiquette graag.

Sheila Bergeik (seizoen 1)

Sheila is de CEO van Cupping Aestetics – een Chinese methode om afvalstoffen uit je huid te verwijderen. Haar leeftijd was onbekend (tot de Videolandserie het zonder pardon bij haar aankondiging toonde).

Tamara Elbaz

Je kunt Tamara kennen van Modemeisjes met een Missie, waarin ze samen met Maria Tailor (en Josh V) pogingen ondernam om hun doelen te bereiken. Tamara wilde het maken met haar PR-bureau (Silk Productions) en richtte het gezamenlijke modelabel Tailor & Elbaz op. Inmiddels is ze alleenstaande moeder en mede-eigenaar van afslanksalon Size Zero.

Is het een aanrader?

Jazeker. The Real Housewives of Amsterdam is een cumulatie van oppervlakkige ruzies, klein leed en een flinke portie geroddel – iets dat erbij hoort als je bij de Amsterdamse jetset hoort, volgens Maria. Tussendoor krijg je een kijkje in de levens van alle dames en hun vrienden. Heel diepgaand wordt het overigens niet. Maar soms heb je dat ook helemaal niet nodig toch? Het is een lekkere serie voor tussendoor.

Heb jij The Real Housewives of Amsterdam al gezien? Ik ben benieuwd of jij al hebt gekeken (en zo ja, wat jij ervan vond)!

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Uitgelichte afbeelding eigendom van RTL

Merel

Pedagoog in opleiding Merel (40) is alleenstaande moeder van vijf (Nova* 2020). Dol op zoetigheid en daardoor eeuwig aan de lijn, verdwaalt nog in haar eigen achtertuin en doet op haar eigen manier pogingen de wereld iets mooier te maken. In 2013 studeerde deze historica af op het onderwerp "Pedagogische boeken in de 17e en 18e eeuw". Dat vond ze zo leuk dat ze daarna zelf is gaan bloggen over de opvoeding. Haar leven? Chaos met een gouden randje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven