Tastea Picture Perfect: werkt het echt? | Review

Tastea Picture Perfect Review – Deze vrij nieuwe blend van Tastea speelt in op de behoefte er verzorgd uit te willen zien. Denk aan een glanzende volle haardos, gladde, stralende huid en mooie lange nagels. In deze review kun je lezen wat het effect is van een paar weken drinken én deel ik de voor- en nafoto’s.

Thee om je haar en nagels te versterken?

Mijn tikje cynische houding ten aanzien van thee om je lijf een boost te geven, liet ik varen toen ik zag welk effect Tastea Skintigh op mijn gewicht had. Ik geloof er wel in dat Tastea Picture Perfect inderdaad de kwaliteit van je haar en nagels zou kunnen verbeteren. Daarom ging ik de uitdaging aan en dronk een maand lang Picture Perfect thee, in de hoop dat mijn scheurende nagels eindelijk tot het verleden zouden horen.

Tastea Picture Perfect review sterke nagels en haar

Wat kan Picture Perfect voor je betekenen?

De combinatie van groene- en zwarte thee, maar ook bamboebladeren, citroengras, framboos en passievrucht zorgen ervoor dat je gaat stralen. Van binnen, maar ook van buiten. Verschillende klanten merkten na het drinken van deze thee: 

  • Een verbeterde huidconditie
  • Sterkere nagels
  • Minder haaruitval
  • Minder last van acné

Wat verwacht ik van de Picture Perfect blend?

We zijn vaker dan ooit online en persoonlijk vind ik het wel prettig om goed verzorgd voor de dag te komen. In ons drukke gezin is het vaak hollen en vliegen, waardoor ik niet altijd zin en tijd heb om al te lang voor de spiegel te staan. Het is prettig om een product te vinden dat je lijf ondersteunt. Net zoals je dagcrème dat doet bijvoorbeeld. 

Dus voor mij is de Picture Perfect blend heel welkom. Ik hou van gemak, zeker op het gebied van uiterlijk. Niet te veel poespas, gewoon met een vleugje lipgloss en mascara al klaar kunnen zijn. En ik hoop dat te bereiken met deze thee. Dat de basis al goed zit en mijn huid van nature straalt, haar voller is en nagels sterker. 

Tastea Picture Perfect review

Hoe ruikt de thee?

Zodra je het blik Picture Perfect thee opendoet, ruik je een frisse fruitgeur. Ongetwijfeld te danken aan het citroengras dat erin zit. Hiermee is hij wel iets anders dan de meeste andere blends van Tastea, die vaak net wat kruidiger ruiken.

Hoe ziet de Picture Perfect thee eruit?

Opvallend groen. Dat is het eerste dat me te binnen schiet. In tegenstelling tot veel andere theesoorten van Tastea bestaat deze vooral uit (gedroogde) blaadjes.

picture perfect tastea ingredienten

Hoe smaakt de thee?

Ik vind hem lekker. Eventjes iets anders dan wat ik normaal drink, dus prettige afwisseling. Vooral het fruitige smaakt goed, zeker op dagen dat het zonnetje lekker schijnt. Ik vind hem dus lekker, maar laat hem liever niet te lang staan. Daar wordt de thee wat bitterder van. Maar dat kan een kwestie van smaak zijn; ik drink meestal slappere thee. Verder is hij vooral lekker fruitig, fris en tegelijkertijd zacht door de groene thee. Ik wissel hem deze dagen graag af met Chai Dubai, die ik nog steeds heerlijk vind.

Ingrediënten van Tastea Picture Perfect

Groene thee China Sencha, groene thee China Jasmine, citroengras, natuurlijke smaakversterker, framboos, jasmijnblaadjes, China Jasmine Dragon Pearls, passiebloemkruid en bamboebladeren

Elk blik Picture Perfect bevat 125 gram thee. Hiermee kun je ongeveer 50 koppen thee zetten. 

Worden je nagels echt sterker van de Picture Perfect thee?

Van mijn nagels heb ik een voor- en na-foto gemaakt. Op de linker zie je heel duidelijk dat mijn nagels (zeker van mijn wijsvinger) gescheurd zijn. Normaal had ik ze allang afgeknipt, maar voor deze blog wilde ik het duidelijk kunnen laten zien. Die wijsvinger is sowieso altijd wel mijn zwakke plek, dus ik was erg benieuwd of dat kon verbeteren. De rechterfoto is van vandaag (een paar weken later). Overigens ontbreekt de nagel van mijn middelvinger omdat die tijdens een onhandig ongelukje afbrak. Had dus weinig met de thee te maken.

De verschillen na een maand lang Picture Perfect drinken

Voor mij zijn er een aantal verschillen duidelijk: 

  • Mijn nagels zijn een stuk sterker. Ook wanneer je van bovenaf duwt, voel je duidelijk verschil. Zelfs mijn wijsvinger dus. Het is echt voor het eerst sinds tijden dat hij boven mijn vinger uitgroeit. Pluspuntje voor de thee! 
  • Ik heb iets minder last van haaruitval dan voorheen. Erg prettig. Als vrouw is je haar toch belangrijk. Nu nog een thee die het aantal grijze haren vermindert haha.
  • Onverwachts merkte er nog een derde effect. Op het moment dat ik begon met drinken was mijn huid vrij onrustig (pukkeltjes en wat vlekkerig). Inmiddels is dat weer helemaal verdwenen en voelt mijn huid lekker glad aan. De perfecte basis voor mijn dagelijkse look dus – waar ik op hoopte. 

Eindoordeel over Picture Perfect

Daar ben ik oprecht tevreden over. Verrast ook wel, omdat ik niet dacht dat een thee zo’n verschil zou kunnen opleveren. Ook wat mijn huid betreft dus. Daarnaast vind ik het erg fijn om te zien dat mijn nagels een stuk steviger zijn geworden en minder makkelijk scheuren. 

Deze review van Tastea Picture Perfect laat zien welk effect de thee had op mij. Had jij verwacht dat een drankje dit effect kon hebben op de kwaliteit en sterkte van mijn nagels? Hoe zorg jij ervoor dat je nagels en haar sterk blijven?

Dit artikel is een samenwerking.

Dit artikel bevat een of meerdere affiliate links. Van elke aankoop die je doet via deze link(s) krijgen wij een klein percentage. Jij betaalt hiervoor uiteraard niets extra’s, maar je helpt ons een klein handje. Daarbij doen we regelmatig een donatie aan goede doelen als De Voedselbank, het Alzheimer Fonds of KWF. Mocht je dus een aankoop doen, dan willen we je hierbij heel graag bedanken!

Merel

Pedagoog in opleiding Merel (40) is alleenstaande moeder van vijf (Nova* 2020). Dol op zoetigheid en daardoor eeuwig aan de lijn, verdwaalt nog in haar eigen achtertuin en doet op haar eigen manier pogingen de wereld iets mooier te maken. In 2013 studeerde deze historica af op het onderwerp "Pedagogische boeken in de 17e en 18e eeuw". Dat vond ze zo leuk dat ze daarna zelf is gaan bloggen over de opvoeding. Haar leven? Chaos met een gouden randje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven