Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Tastea Horsepower voor een betere weerstand?

Thee voor een betere weerstand? Tastea stuurde de Horsepower blend toe om te proberen. De R zit nog in de maand en mijn algehele fysieke staat kon wel een oppepper gebruiken. Met een fikse hoest beschouwde ik mezelf als de perfecte kandidaat voor deze review. Of de Horsepower thee werkt? Lees snel verder.

Wat doet Tastea Horsepower voor de weerstand?

In de theeblend zitten een aantal ingrediënten die goed zijn voor je lijf:

 • Berkenblad – Berkenbladeren bevatten saponine: een vochtafdrijvende stof. Thee van berkenbladeren werkt dan ook goed als je vocht wil verliezen. En dat was te merken, zeker in het begin.
 • Framboos – Bevat een bovengemiddeld veel antioxidanten.
 • Viooltje – Werkt tegen verkoudheid en griep
 • Witte thee – In witte thee zitten ook veel antioxidanten, waaronder vitamine C

Ingrediënten

Groene thee China sencha, witte thee Pai Mu Tan, berkenbladeren, paardenstaart, China white monkey, natuurlijke smaakversterker (frambozen-, viooltjes- en aardbeiensmaak), framboos en kaasjeskruid

samenstelling tastea horsepower

Review Tastea Horsepower (thee voor een betere weerstand)

Geur, smaak, hoe zie het eruit?

Tastea Horsepower ruikt zacht, maar kruidig en een beetje bloemig. Heerlijk, vind ik. In de theebeker ziet het er wel een beetje vreemd uit. Zodra je er water bij schenkt, fladderen alle losse delen namelijk door je beker en dat oogt iets minder smakelijk. De kleur lijkt een beetje op groene thee. Afhankelijk van hoelang je het water in je beker laat zitten, kan het nog iets donkerder worden.

Waar ik dus een beetje moest wennen aan mijn nieuwe uitzicht in de beker, hoefde ik dat niet te doen aan de smaak. Dit is echt één van de lekkerste theesoorten die ik ooit gedronken heb, zeker op het gebied van kruidenthee. Het fruitige van de framboos, de groene thee en bloemige van de viooltjes zorgen voor een perfecte combinatie. En dat dit dus hopelijk ook nog iets gaat doen voor mijn weerstand, is mooi meegenomen.

De beginstand

Ik begon deze review van de Tastea Horsepower thee met een kleine achterstand. Mijn weerstand was bijzonder laag, mijn ribben deden zeer van het hoesten en mijn energiepeil leek ik te hebben achtergelaten in 2017. Kortom, de thee kwam wat dat betreft op het juist moment. Een betere proefpersoon hadden ze niet kunnen vinden. Ik heb in deze periode geen andere middelen gebruikt om mijn weerstand te verhogen.

Hoe gaat het nu?

We zijn inmiddels een maand verder. Ik hoest nog steeds en voel me niet helemaal optimaal, maar merk wel verbetering:

 • Op de momenten dat ik stopte met drinken van de Horsepower thee voelde ik meteen allerlei verkoudheidsverschijnselen op volle kracht terugkomen. Die namen ook direct weer af wanneer ik braaf de ochtend met thee begon.
 • We bezochten de ballenbak, waarna May echt doodziek werd. Vervolgens kreeg Rose last van een ander virus en namen ze ook van school een paar keer iets mee. We zitten dus echt in een wervelwind aan verkoudheden die één voor één op bezoek komen. Geloof dat je daar niets tegenop kan drinken.
 • Ro begon met drinken voor hij verkouden werd en kreeg helemaal geen klachten (terwijl de rest van het gezin hoestend en proestend dag en nacht door ploeterde)

Helpt Tastea Horsepower om je weerstand te verhogen?

De thee was hier weliswaar geen totale oplossing, maar zeker een goede vorm van damage control. Ik vermoed namelijk dat wanneer ik de Horsepower had laten staan, ik een paar dagen ziek op bed had gelegen. Nu voelde ik me redelijk fit, ondanks de verkoudheid – wat bij mij meestal een algehele misère veroorzaakt à la de man flu – en kon ik gewoon doorgaan met alle dagelijkse bezigheden. Zelfs de keelontsteking die ik voelde opkomen, drukte ik weer vakkundig de kop in dankzij de Horsepower thee. Of het nu een placebo-effect geeft, of niet, kan ik niet met zekerheid stellen. Maar ik geloof er dus in.

Tastea Horsepower thee weerstand

Algemene informatie over de weerstand thee van Tastea

Inhoud blik Tastea Horsepower

Een theeblik Horsepower bevat 125 gram. Hiervan kan je vijftig koppen schenken van 2,5 gram per stuk. Geen idee hoeveel 2,5 gram is? Bij de Tastea Skintight review lees je hoe je dat simpel en snel afmeet met een lepeltje.

Prijs en verkrijgbaarheid

Een blik Tastea Horsepower kost € 27,95. Persoonlijk vind ik de theebeker ook een musthave als je geregeld Tastea drinkt. Hij houdt de thee goed warm en is makkelijk om mee te nemen.

Zo kan je je weerstand verder ondersteunen

Tastea Horsepower is lekker en goed voor je weerstand, maar er is meer wat je kan doen om je lijf de boost te geven die het nu nodig heeft.

 • Eet gezond en gevarieerd. Je hebt namelijk niet alleen veel vitamine C nodig (kiwi, aardbei, citrusvruchten), maar ook A, B6, B11 (foliumzuur), B12 en D. Ook de mineralen ijzer, koper, seleen en zink zijn onmisbaar voor je weerstand.
 • Slaap voldoende
 • Drink voldoende (water en thee)
 • Beweeg regelmatig, maar in elk geval dagelijks een halfuur

Of Tastea Horsepower je weerstand echt een oppepper geeft? Met zekerheid kan ik het niet zeggen na een maand drinken, maar ik geloof toch van wel. Daarbij is het gewoon een heerlijke thee. Kende jij deze blend van Tastea al? En wat drink jij graag in deze periode van verminderde weerstand?

Dit artikel bevat een of meerdere affiliate links. Van elke aankoop die je doet via deze link(s) krijgen wij een klein percentage. Jij betaalt hiervoor uiteraard niets extra’s, maar je helpt ons een klein handje. Daarbij doen we regelmatig een donatie aan goede doelen als De Voedselbank, het Alzheimer Fonds of KWF. Mocht je dus een aankoop doen, dan willen we je hierbij heel graag bedanken!

Ook leuk om te lezen

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids