Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Spice up your sexlife met deze 3 spannende tips

Het hebben van seks is goed voor de mens: zowel het mentale als het fysieke gestel is gebaat bij een goed seksleven. Toch kan intimiteit er, door de hectiek van alledag, nog weleens bij inschieten. Herken jij jezelf hierin? Dan is het tijd voor verandering en elkaar te herontdekken tussen de lakens. Misschien wel met behulp van deze spannende speeltjes?

Seksspeeltjes die je bewegingsvrijheid beperken

Verschillende soorten speeltjes

Seksspeeltjes zijn heel divers. Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel van een vibrator of dildo gehoord, en misschien ligt er zelfs eentje in je nachtkastje, maar wist je dat je nog veel meer erotische attributen kunt aanschaffen voor in de slaapkamer? Wat dacht je bijvoorbeeld van een bondage set? Hiermee beperk je je bewegingsvrijheid (of die van de ander) en dat kan een heel andere dimensie aan jullie seksleven geven. Ook in combinatie met rollenspellen, waarbij dominantie en onderdanigheid centraal staan, kan dit heel interessant zijn om samen uit te zoeken.

Je hoeft heus niet meteen met een leren ceintuur vastgebonden te worden, je kunt ook speelsere items vinden en eventueel uitbreiden. Begin bijvoorbeeld eens met zachte handboeien en een blinddoek om je zintuigen extra te prikkelen.

Pakketten met verschillende spannende attributen

Hebben jij en je partner een leuk seksleven, maar zijn jullie toe aan wat extra spanning in de slaapkamer? Dan kan bondage een spannende vervolgstap zijn. Toch is het vaak lastig om te ontdekken wat nu echt bij jullie werkt. Als je geen idee hebt, kan je een speciaal BDSM pakket aanschaffen. Hierin zitten verschillende soorten speeltjes waar je met zo’n pakket op een laagdrempelige manier kennis mee kunt maken. Dit is ideaal voor koppels die zich oriënteren op dit gebied.

Hoe vind je een speeltje dat bij je past?

Het aanbod seksspeeltjes is behoorlijk groot. De een is nu eenmaal experimenteler dan een ander en iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren en behoeften. De markt speelt daar goed op in. Maar hoe vind je nu een speeltje dat echt bij jou past? Het is belangrijk dat je je tijd hiervoor neemt en klein begint. Liever eerst zweepjes en een vibrerend speeltje dan meteen spreidstangen of tepelklemmen. Op die maner kun je opbouwen. Wat ook helpt, is advies vragen. Misschien durf je dat in je omgeving niet goed te doen, maar online en in (fysieke) seksshops staan adviseurs klaar die goed weten wat er allemaal te koop is en welke speeltjes bij jouw behoeften passen. Wie weet waar je allemaal mee thuis komt!

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Ook leuk om te lezen

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids