Tip! Organiseer een spa at home met vriendinnen

Merk je dat je vriendinnen ook constant druk zijn en lijkt een afspraak maar niet te lukken? Organiseer dan eens een spa at home avondje met elkaar – kennelijk zijn jullie er allemaal hard aan toe. Behalve eindelijk eens goed kunnen bijkletsen, is het ook heerlijk om samen weer tot rust te komen. Een weldadig cadeautje aan jezelf en elkaar.

Hoe organiseer je een thuisspa?

Het mag jullie aan niets ontbreken

Het luxe gevoel van een spa naar huis halen, doe je door te kiezen voor fijne producten. Dat zit hem niet alleen in de voedende crèmes en mooie nagellak, maar ook in die heerlijke zachte handdoek van Abyss Habidecor bijvoorbeeld. Eventueel kan je een schoonheidsspecialiste aan huis boeken (al hoeft dat niet, met onderstaande tips kom je ook al heel ver). En wat dacht je van een Abyss & Habidecor Super Pile badjas om het af te maken?

Telefoons uit

Voor je aan je spa-avondje gaat beginnen, zet iedereen zijn telefoon uit of legt hem in elk geval apart. Anders zit je nog allemaal te scrollen tijdens iets wat een avond vol exclusieve aandacht voor elkaar had moeten zijn. En even eerlijk, het gewone leven is al druk genoeg. In het begin misschien wat onwennig, maar al snel zal je merken hoe heerlijk het is om weer even écht te praten en de verbinding aan te gaan. De gesprekken zijn dieper, je luistert beter naar elkaar. Niet alleen een oppepper voor je lijf, maar ook voor je vriendschap.

Rustige muziek

Op de achtergrond draai je rustige muziek om te ontspannen. Niet iedereen vindt binaural beats prettig om te luisteren, maar er is vast wel iets waar jullie allemaal relaxed van worden. Denk bijvoorbeeld aan rustige jazzmuziek, slow jams, klassiek of andere zachte liedjes die prima op de achtergrond kunnen spelen. Het draagt allemaal bij aan het fijne gevoel van ontspanning.

Gezicht- en nagelverzorging

Tijdens jullie spa at home zorg je voor lekkere producten die je gezicht en nagels een boost geven, zoals een maskertje, hydraterende crèmes, voedende nagelolie en een mooie lak. Misschien heb je zelfs een gellac apparaat in huis waarmee je iedereen van mooie nagels kan voorzien?

Lekkere hapjes

En tot slot de hapjes. Pizza, chips en chocoladekoekjes passen niet helemaal bij je spa at home ervaring. Kies liever voor iets lichters, zoals zalm, olijven, eigen gemaakte chips, fruit en rauwkost.

Vinden jij en je vriendinnen het ook lastig om regelmatig te blijven afspreken? En is zo’n spa thuis iets voor jullie?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven