Press "Enter" to skip to content

Sinterklaasfilms 2021: de nieuwste én streams

Nog een paar weken en Sinterklaas komt weer aan. Om in de sfeer te komen of die sfeer juist te verhogen na de intocht kan je ook in 2021 weer genoeg leuke films kijken in de bioscoop. Wij zochten voor je uit welke nu draaien!

De Grote Sinterklaasfilm: trammelant in Spanje

Wanneer Mammie (Pamela Teves) en haar grote liefde Stan worden vrijgelaten uit de gevangenis, hebben ze maar één doel: succesvol afrekenen met Sinterklaas. Ze sluiten hem en de Pieten op in het kasteel in Spanje en snijden de telefoonlijnen door, waardoor ze niet weg kunnen naar Nederland of om hulp kunnen vragen. Zal dit nog goedkomen?

Robert ten Brink schittert in zijn rol als Sinterklaas, verder zijn er rollen weggelegd voor Martien Meiland, Noraly Beier, Chris Tates, Pamela Teves en Filip Bolluyt. Ook komt de bekende Party Piet Pablo voorbij.

Te zien vanaf 6 oktober 2021

De Club van Sinterklaas en het Vergeten Pietje

Ook De Club van Sinterklaas komt dit jaar met een nieuwe film. Dit keer moet het pietje Fernando op de gouden sleutel passen waarmee Sinterklaas in de huizen zonder schoorsteen kan komen. Hij mist echter de boot en blijft achter in Spanje. Lukt het Fernando nog om op tijd bij Sinterklaas te zijn en het feest te redden?

Te zien vanaf 13 oktober 2021

Sinterklaasfilms op Videoland

De Grote Sinterklaasfilm (2020)

De Sint en zijn Pieten schrikken zich rot als de burgemeester hen vertelt dat het kasteel op instorten staat. De paniek breekt uit: wat moeten ze nu doen? Ze verhuizen tijdelijk naar tenten, maar zitten niet stil. Want klopt het allemaal wel? Staat het kasteel op instorten of is het een list? Tijd om het Sinterklaasfeest te redden!

Vanaf 4 oktober op Videoland

De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest (2020)

Sinterklaas wil de Pieten verrassen met een groot Pietenfeest. Een fantastisch plan dat uitmondt in een kleine ramp wanneer Coole Piet van het dak valt. De volgende ochtend kan niemand hem nog vinden. Maar zonder Coole geen feest! Kunnen ze het feest nog op tijd redden?

Vanaf 4 oktober op Videoland

De Club van Sinterklaas: waar is het Grote Boek van Sinterklaas? (2019)

Terwijl Sint en zijn Pieten zich voorbereiden op Pakjesavond wordt plots het Grote Boek gestolen. En niet alleen van Sinterklaas: ook de Kerstman raakt zijn boek kwijt. Ze besluiten samen te werken om de dader op te sporen. Intussen probeert hij, Guus Blik – eigenaar van de grootste speelgoedfabriek in Nederland – de rijkste man van Nederland te worden. Sinterklaas en de Kerstman zouden helemaal niks gratis moeten weggeven, vindt hij. Maar of het hem lukt?

Vanaf 4 oktober op Videoland

De Club van Sinterklaas: Sinterklaas en de vlucht door de lucht (2018)

De rijke Floor is flink verwend en vindt het maar raar dat ze geen zwembad vol chocolademunten krijgt van Sinterklaas. Haar vader doet intussen alles wat hij kan om zijn nuffige dochter tevreden te houden. Hij gaat zelfs zover dat hij besluit Sinterklaas met een list te ontvoeren. Maar of dat nu de oplossing is…

De Club van Sinterklaas: Sinterklaas & het gouden hoefijzer (2017)

Bloem is dol op Amerigo en vraagt aan Sinterklaas of ze niet eens een rondje op zijn rug mag rijden. Tijdens de rit verliest het paard van Sint één van zijn gouden hoefijzers – die ervoor zorgen dat hij op het dak kan. Ze moeten dus op zoek gaan naar het hoefijzer en/of een oplossing, anders kunnen ze straks geen Pakjesavond meer vieren.

Sinterklaasfilms op Pathé Thuis

Heb je geen Videoland maar wil je de bovenstaande films toch kijken? Dan vind je hier:

  • De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest (2020) – te zien vanaf 13 oktober 2021
  • Waar is het Grote Boek van Sinterklaas? (2019)
  • Sinterklaas en de vlucht door de lucht (2018)
  • Sinterklaas & het gouden hoefijzer (2017)

Sinterklaasseries op Videoland

Sint & Co – Het verdwenen boek (2017)

In korte afleveringen van ca. 10 minuten draait dit seizoen van Sint & Co alles om het boek van Sinterklaas. De boeven Druif en Pit zijn namelijk van plan dat te stelen. Lukt het de Pieten en Sinterklaas om dit op tijd te ontdekken en te voorkomen?

Sint & Co – De verdwenen sleutel (2016)

Slim en Pret, twee Pietenleerlingen, willen dolgraag aan de slag met het echte werk. Ze balen dus dat ze nog moeten wachten tot het zover is en dat ze eerst hun school moeten doorlopen. Maar dan raakt de sleutel van de pakjeskamer kwijt. Ze aarzelen geen moment en gaan op zoek. Zullen ze de sleutel terugvinden?

Dag Sinterklaas

De enige Vlaamse serie in het rijtje. Dag Sinterklaas op Videoland bestaat uit twee seizoenen en is een remake van de serie die in de jaren ’90 op Ketnet werd uitgezonden. Elke aflevering beantwoordt de Sint vragen van kinderen aan de hand van scènes waarin ze eigenlijk het antwoord geven. Ook krijg je iets mee van het reilen en zeilen op het kasteel.

Sinterklaasmuziek op Videoland

  • De Club van Sinterklaas (videoclips)
  • Minidisco Sinterklaas
  • Sinterklaas en de Liedjespietjes

Genoeg te zien dus komende maanden. Kunnen jouw kinderen ook niet wachten om weer allerlei Sinterklaasfilms te kijken? En welke film gaan jullie zeker opzetten?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je De Mamagids al op Instagram?

Ook leuk om te lezen

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© De Mamagids