Nooit meer schoolspullen kwijt: label ze met Mynametags

Als ik heel eerlijk ben, vind ik kwijtgeraakte schoolspullen toch wel één van de grootste ergernissen die er zijn – met betrekking tot de schoolgaande leeftijd. Verloren Doppers, een air up die nog ergens is blijven staan of gymschoenen die per ongeluk in de luizenzak achterbleven, ik heb het allemaal meegemaakt. Gelukkig zijn daar oplossingen voor: naamlabels plakken in zo’n beetje elk denkbaar item dat meegaat naar school. We gebruiken voor de oudere meiden al jaren de labels van Mynametags, maar nu Sean bijna naar de peuteropvang gaat, werd het tijd dat we voor hem ook een set bestelden.

Waarvoor gebruiken we naamlabels?

Persoonlijk vind ik naamlabels de uitvinding van de eeuw. Zeker omdat stift vaak toch een beetje vlekkerig of lelijk wordt en de labels prima tegen de vaatwasser en wasmachine kunnen. Als kind raakte ik alles kwijt en nu zie ik bij de kinderen dat ze deze eigenschap in meerdere of mindere mate hebben overgenomen. Hoewel ik het vergeten van hun spullen niet helemaal kan tegenhouden, zijn ze in elk geval weer te traceren dankzij de labels. We gebruiken ze voor:

  • Broodtrommel, fruitbakjes en drinkbeker
  • Gymspullen voor school
  • Gymschoenen
  • Sportspullen
  • Tandenborstels
  • Kleurboeken (als ze dezelfde krijgen)

Review Mynametags

Bestelling

Het bestelproces was eigenlijk heel erg makkelijk. Via de website van Mynametags kan je ministickers ontwerpen van 16×6 mm. Deze zijn geschikt voor één naam. Je kunt hier kiezen uit verschillende kleurenpaletten: regenboog, blauw-groen, roze-paars en wit. In de maanden november en december, waarover later meer, zijn er ook vier metallic opties beschikbaar.

Hiernaast kan je ook grotere labels bestellen met daarop zowel de voornaam van je kind als eventueel een e-mailadres of telefoonnummer. Verder kan hier nog een klein icoontje naast in de vorm van een dier, fruit, emoji of poppetje.

Metallic stickers

We bestelden voor Sean de metallic stickers. Deze zijn superleuk om te gebruiken op cadeautjes, maar natuurlijk ook voor in zijn tas, bakjes en beker als hij straks naar de peuteropvang gaat. Verder kan ik ze gebruiken voor de basisschool (gymspullen, gymschoenen, eventueel een broodtrommel) en wanneer hij op een sport gaat, in zijn kleding. Echt, ideaal! De kinderen hebben hun vergeetachtigheid van mij, maar door de labels kunnen we in elk geval alles weer terugvinden.

mynametags stickers labels schoolspullen review

Levering

Net als de andere labels van Mynametags kregen we de metallic ministickers in een envelop toegestuurd. Ze zitten stevig verpakt. Ik vind het zelf ook handig om ze met envelop en al op te bergen, zodat je de losse vellen met stickers niet alsnog kwijtraakt.

Kwaliteit Mynametags

Aangezien we de labels van Mynametags inmiddels al zo’n vijf jaar in huis hebben, kan ik hierbij zeggen dat de kwaliteit van de naamstickers erg goed is. Ze plakken onverminderd goed. Daarnaast heeft het menig ruzie voorkomen, omdat we vooraf een sticker op hun speelgoed hadden geplakt. Dat is het voordeel van zoveel stickers; je hebt er echt genoeg.

Dat geldt ook voor de stickers die we nu kochten. Ze zijn niet alleen echt heel mooi, vind ik, ook plakken ze goed en blijven ze stevig zitten – zonder de producten te beschadigen.

Glitterstickers in november en december

Speciaal voor de feestdagen brengt Mynametags glitterstickers op de markt met een metallic laagje. Niet alleen superleuk voor in en op de schoolspullen, want de kwaliteit is gelijkwaardig aan de normale naamstickers, maar ook al cadeaulabel. Je betaalt € 18,95 per set van 175 stickers en je kan de Ministickers online personaliseren. Verzending is gratis, dus dat is mooi meegenomen.

Nieuw bij Mynametags!

Vind je de stickers voor op de broodtrommels en bekers handig? Mynametags komt nu met iets nieuws: deur- en muurstickers in een bepaald thema, om de slaapkamer van je kind nog verder te personaliseren. Denk aan de onderwaterwereld, dieren, maar ook voertuigen, de ruimte en eenhoorns zijn een optie. Ook zijn er hoogtemeters die je op de muur kan plakken in verschillende schattige ontwerpen.

Hebben jullie ook labels op je schoolspullen?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

We kregen van MyNameTags een setje stickers toegestuurd om te proberen. Maar, zoals je hierboven ook kunt lezen, we zijn echt heel blij met deze labels. Ook na vijf jaar lang uitvoerig testen op allerlei spullen, van gymtas en -schoenen tot de broodtrommel.

Merel

Pedagoog in opleiding Merel (40) is alleenstaande moeder van vijf (Nova* 2020). Dol op zoetigheid en daardoor eeuwig aan de lijn, verdwaalt nog in haar eigen achtertuin en doet op haar eigen manier pogingen de wereld iets mooier te maken. In 2013 studeerde deze historica af op het onderwerp "Pedagogische boeken in de 17e en 18e eeuw". Dat vond ze zo leuk dat ze daarna zelf is gaan bloggen over de opvoeding. Haar leven? Chaos met een gouden randje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven