Review Poopsie Slime Surprise: glitterslijm in 20 minuten?

Unboxen en slijm zijn allebei populair speelgoed voor kinderen. Dus een combinatie van die twee moet wel een winnaar zijn, toch? June testte de Poopsie Slime Surprise: een blik met daarin verschillende items om zelf slijm te maken, zoals een beker, geurolie en unicorn food. Verder krijg je een speciale sleutelhanger om je slijm te bewaren. Lees snel of het een aanrader is.

Welke onderdelen krijg je bij je eigen Poopsie Slime Surprise? 

 • Maatbeker
 • Beker om je slijm in te maken
 • Geurolie
 • Unicorn Magic
 • Unicorn Food
 • Sleutelhanger om je slijm in te bewaren

Er zijn verschillende Poopsie Slime Surprises dus je kan diverse onderdelen uit de serie sparen. 

poopsie slime surprise review
Koop hier je eigen exemplaar bij Bol.com

Hoe werkt Poopsie Slime Surprise? 

Benodigde tijd: 30 minuten

Met Poopsie Slime Surprise kan je je eigen glitterslijm maken door verschillende ingrediënten te mixen in je beker. Vervolgens wacht je tien minuten. 

 1. Bereid jezelf goed voor

  Pak alvast een maatbeker met water en zet die klaar. 

 2. Unwrappen!

  Haal de laagjes van je Poopsie Slime Surprise af. Aan de binnenkant zitten verschillende cadeautjes waarmee je straks slijm kan gaan maken. Denk aan Unicorn Food en Unicorn Magic, zoals je ook bij de Poopsie Slime Surprise Unicorn krijgt, en een mooie beker om je slijm in te maken. Wij kregen de kokosnoot. 

 3. Pak de gebruiksaanwijzing en lees die rustig door

  Je wil natuurlijk geen stap missen. Dus om te voorkomen dat er iets misgaat, is het verstandig om eerst op je gemak de aanwijzingen te lezen. 

 4. Water, geurtje, Unicorn Food, wachten

  Volg de gebruiksaanwijzing. In je beker voeg je water, vijf druppels geurstof en Unicorn Food bij elkaar, je schudt een minuut lang en wacht vervolgens tot het klaar is. 

 5. Na 20 minuten: tijd voor glitters

   Als je slijm klaar is, kan je als finishing touch glitters toevoegen! Rustig doorheen kneden en je hebt je eigen Poopsie Slime Surprise gemaakt! 

Review Poopsie Slime Surprise

Is het gemakkelijk om slijm te maken met de Poopsie Slime Surprise?

June (11): ‘Ja. Alles is eigenlijk al voorbereid en je hoeft alleen de gebruiksaanwijzing te volgen, dan kan het feitelijk niet meer mis gaan. Je hebt bovendien alles wat je nodig hebt bij elkaar. Dat maakt het een stuk makkelijker. En het is natuurlijk leuk om eens iets anders te doen dan gewoon slijm maken.’

Hoe is de kwaliteit van het slijm?

poopsie slime surprise review kokosnoot

June: ‘Het voelt fijn aan, zoals slijm hoort te zijn. Je moet het alleen wel goed bewaren, anders is het heel snel hard en kan je er niets meer mee. Dus zoek een bakje om het in te doen. De sleutelhanger is leuk, maar hier past niet alle slijm in.’ Dat geldt trouwens ook voor de sleutelhanger van de Poopsie Slime Surprise Unicorn.

Is de Poopsie Slime Surprise een aanrader?

Als je kind dol is op het maken van slijm, gek is van eenhoorns en houdt van unboxing speelgoed, dan is de Poopsie Slime Surprise een aanrader. Bewaar achteraf het slijm in een luchtdichte bak in plaats van de meegeleverde sleutelhanger (dat past niet), zodat je er langer plezier van hebt. Je zoon of dochter is in elk ongeveer geval een halfuurtje bezig met maken en kan daarna nog lekker doorspelen met het slijm. Wat ons betreft dus op zich wel een aanrader, al is dit speelgoed best prijzig: een blik kost € 24,99.

Zijn jullie kinderen ook dol op slijm en fan van Poopsie Slime Surprise?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Dit artikel bevat een of meerdere affiliate links. Van elke aankoop die je doet via deze link(s) krijgen wij een klein percentage. Jij betaalt hiervoor uiteraard niets extra’s, maar je helpt ons een klein handje. Daarbij doen we regelmatig een donatie aan goede doelen als De Voedselbank, het Alzheimer Fonds of KWF. Mocht je dus een aankoop doen, dan willen we je hierbij heel graag bedanken!

Merel

Pedagoog in opleiding Merel (40) is alleenstaande moeder van vijf (Nova* 2020). Dol op zoetigheid en daardoor eeuwig aan de lijn, verdwaalt nog in haar eigen achtertuin en doet op haar eigen manier pogingen de wereld iets mooier te maken. In 2013 studeerde deze historica af op het onderwerp "Pedagogische boeken in de 17e en 18e eeuw". Dat vond ze zo leuk dat ze daarna zelf is gaan bloggen over de opvoeding. Haar leven? Chaos met een gouden randje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven