Altijd goed: dit neem je mee naar de zon deze zomer

Kan je ook niet wachten tot je de warme zonnestralen weer op je huid voelt branden en je het zwembad kan induiken voor een heerlijke verkoeling? Dan is nu natuurlijk hét moment om lekker te gaan shoppen! En met het lijstje hieronder ben je komende zomer in elk geval voorbereid om het lekkere weer dat nog gaat komen.

Wat neem je mee naar de zon komende zomer?

Badpak of bikini

Ongeacht of je badpakken in je koffer gooit of een paar mooie bikini’s, deze moeten natuurlijk sowieso mee op reis! Bij OTTO kan je bijvoorbeeld het broekje en topje apart kopen, zodat beiden je als gegoten zitten. Er zit eigenlijk maar één nadeel aan: als je eenmaal een nieuwe bikini hebt, wil je het liefst meteen aan het zwembad of op het strand liggen! Nog even geduld…

Shirts en shorts

Als je sneller last hebt van schurende bovenbenen (of niet van jurkjes houdt) dan is een short met T-shirt of hemdje er ideaal wanneer je een dagje weg gaat. Niet te warm en je krijgt meteen bruine benen van het lopen. Vind je het ongemakkelijk, zo’n korte broek? Kies dan voor een wat langer model – of beter: probeer je er niks van aan te trekken. Je bent op vakantie, niemand kent je hier en je wil toch niet oververhit rondlopen?

Luchtige zomerjurkjes

Van luchtige zomerjurkjes kan je eigenlijk nooit genoeg hebben, toch? Ze zijn gemakkelijk en snel aan te trekken over je badpak of bikini en perfect om:

  • even snel wat te drinken te halen bij het strandtentje verderop
  • aan te trekken als je op het terras plaatsneemt
  • aan te doen wanneer je eerst gaat winkelen en daarna nog naar het zwembad of strand loopt

Bovendien krijgen je benen zo ook meteen wat kleur! Dit jaar zijn de opvallende prints helemaal hot. Dus leef je uit en haal meteen de leukste kleurtjes in huis voor een stralende zomer.

Maxi-jurken

Het mooie aan een maxi-jurk is dat hij niet alleen heel zomers staat, maar ook chic. Dus ga je in de avond lekker uit eten bij een wat beter restaurant dan is zo’n lange jurk perfect. Ook als het toch wat afkoelt in de avonduren is het prettig om een langere jurk (of rok) te dragen.

Slippers

Tja, een betere reden om slippers te dragen dan je komende vakantie is er natuurlijk niet. Lak je nagels mooi, geef je voeten wat extra liefde en geniet van de warmte. En het leuke van slippers is dat je ze eigenlijk al meteen aan kan zodra het hier echt lekker begint te worden; kan je er extra lang van genieten.

Kan jij ook niet wachten op komende zomer? Waar gaan jullie naartoe?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

©Ground Picture – Shutterstock

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven