Moedermelk sieraden: ook iets voor jou?

Een kindje krijgen is één van de bijzonderste gebeurtenissen in je leven. De tijd vliegt echter voorbij: voor je het weet zijn ze groot – een cliché, maar zo waar! Het is daarom fijn een mooi aandenken te laten maken aan deze periode, bijvoorbeeld met een moedermelk sieraad. Benieuwd of dit ook iets voor jou is? In dit artikel lees je alles dat je moet weten.

Maak kennis met moedermelk sieraden

Moedermelk sieraden zijn dé keus voor moeders die graag een uniek aandenken hebben aan de eerste tijd met hun kindje. Zoals je aan de naam kun aflezen, bevatten deze sieraden een klein beetje moedermelk. Door de borstvoeding namelijk te verwerken in sieraden krijg je een item dat de band tussen jou en je kindje fysiek weergeeft. Je kunt het op die manier altijd bij je dragen. De stenen die bovendien worden verwerkt in de sieraden hebben een kenmerkende wolkachtige tint, waardoor ze doen denken aan borstvoeding.

Welke moedermelk sieraden zijn er?

Er zijn verschillende sieraden waarin moedermelk verwerkt wordt. Van mooie moedermelk ringen tot kettinkjes of bedels. Op die manier vind je altijd een sieraad dat past bij de ontvanger. Uiteraard kan je binnen de collectie kiezen tussen goud en zilver. Op de website staan uiteenlopende accessoires, waardoor je altijd iets vindt dat bij je past.

Ook mooi: een cadeau om je waardering uit te spreken

Lees je dit artikel als vader/andere moeder? Wanneer ze borstvoeding geeft aan de kinderen is dat een intensieve tijd die veel van een moeder vraagt. Door een moedermelk sieraad aan haar te geven, laat je zien hoezeer je waardeert hoeveel ze van zichzelf geeft om jullie kindje mee te voeden. Daarbij is het natuurlijk, als gezegd, een mooi aandenken. Het stoppen met borstvoeding, sluit echt een periode af. Dit sieraad doet je dan af en toe weer terugdenken aan de tijd waarin je kindje heerlijk melkdronken aan de borst lag.

Heb jij weleens gehoord van moedermelk sieraden? Is het iets voor jou om je borstvoeding op die manier altijd als een tastbare herinnering met je mee te dragen?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Mama Jewels. Afbeeldingen in dit artikel mogen niet zonder toestemming worden gebruikt voor eigen (publicatie)doeleinden.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven