Press "Enter" to skip to content

Het Mannenpanel van De Mamagids

Wat is het Mannenpanel?

Hoewel De Mamagids zich richt op moeders willen we de vaders natuurlijk niet helemaal uitsluiten. Bovendien kunnen mannen soms verfrissende en eerlijke antwoorden geven op zaken die we allemaal herkennen, maar met vriendinnen minder goed kunnen bespreken. Of misschien wil je zelf wel heel graag iets weten van de mannen – die de eerlijkheid niet schuwen. Denk:

  • Hoe kan je het voor elkaar krijgen dat je man doet wat jij belangrijk vindt? Of moet je die wens gewoon laten varen?  
  • Relatieadvies: is je huidige date te vertrouwen of kan je beter verder kijken?
  • Waarom doet de man van je vriendin wel van alles met zijn kinderen en hangt die van jou liever op de bank?

Hieronder staat de huidige bezetting van het panel; wil je je aansluiten? Mail dan snel en vertel in het kort wie je bent en waarom je graag wil meedoen. Momenteel is het niet op regelmatige basis; dit kan veranderen in de toekomst.  

Mail ook zeker als je een vraag hebt voor het panel!

Wie zitten er in het Mannenpanel?

Frans (64)

Frans heeft samen met zijn vrouw twee (in alle bescheidenheid fantastische) dochters grootgebracht. In zijn vrije tijd zit hij echter allesbehalve stil: hij gaat minstens drie keer per week naar de sportschool, staat ook bijna wekelijks op het voetbalveld of past op één van zijn vijf kleinkinderen. Verder leest hij graag wetenschappelijke literatuur, luister jazz of bezoekt musea en concerten.

Ro (35)

Ro woont samen met Merel. Als vader van drie dochters en (momenteel nog) vriend van heeft hij het nogal eens te stellen met rond gierende hormonen, de (peuter)puberteit en onophoudelijk geklets van alle kanten. Om te ontladen staat hij daarom in zijn vrije tijd regelmatig op het voetbalveld met zijn schoonvader en zwager in het veteranenelftal én doet hij mee aan het bedrijfsvoetbal.

Maarten (38)

Maarten is geboren in 1982 en sinds 2012 getrouwd met Chantal. Samen hebben ze twee kinderen op de wereld gezet. Als vader van twee jongens, Liam (2013) en Kyran (2016), schrijft hij op papablog Papaswereld.nl over al zijn bevindingen rondom het ouderschap. Naast het schrijven werkt Maarten als pedagogisch medewerker op een BSO én als allround medewerker bij een tingieterij.

René (56)

René en zijn vrouw wonen in het rustige, ‘s zomers vaak zonnige Zeeland en genieten al fietsend vaak van de prachtige natuur. Naast zijn fulltime baan in de techniek maakt hij graag mooie foto’s en heeft een voorliefde voor de Italiaanse keuken – waaruit hij ook zeer smakelijk kan koken. Verder kijkt hij graag naar wedstrijden van Feyenoord.

Lionel (36)

Lionel is getrouwd met Sophie. Samen voeden ze twee prachtige zoons (4 en 0) op, gaan graag naar voetbalwedstrijden en in zijn vrije tijd kijkt Lionel het liefst Formule 1, al dan niet samen met Ro. Daarnaast is hij een fantastische BBQ’er, waar de halve redactie dan weer heel blij mee is. Verder is hij dol op reizen (met het gezin) en een echte levensgenieter bij wie iedereen zich welkom voelt.