3 manieren om de toekomst te laten voorspellen door mediums

Ben je al bekend met de werkzaamheden van waarzeggers? Een waarzegster kan jou namelijk helpen om meer inzicht te krijgen in jouw leven. Met behulp van bepaalde middelen en methoden kan een waarzegster namelijk in jouw toekomst kijken en een voorspelling doen. Vaak gebeurt dit door middel van een ritueel. Denk hierbij aan het lezen van theebladeren of koffie, maar ook het lopen met een wichelroede. Daarnaast kunnen verschillende voorwerpen gebruikt worden om de voorspelling te maken, waaronder stenen, munten of stokjes. Maar welke methoden zijn er nodig om in jouw leven te kijken en op welke manier worden deze dan ingezet?

Astrologie en een karakteranalyse

Helderzienden kunnen onder andere gebruik maken van astrologie. Hierbij draait het om de interpretatie van de beweging van de verschillende hemellichamen. Deze interpretatie zorgt dat gebeurtenissen op aarde voorspeld kunnen worden aan de hand van berekeningen. Ook kan een waarzegster gebruik maken van een karakteranalyse door middel van frenologie, handlijnkunde, grafologie of fysionomie. Aan de hand van bijvoorbeeld de lijnen op jouw handen kan gekeken worden naar jouw karakter, waarna er een voorspelling wordt gedaan voor de toekomst. Ieder persoon is anders en jouw levenspad zal daarom verschillen van iemand binnen jouw familie of vriendengroep. De helderzienden kunnen altijd alles voor jou specifiek op een rij zetten.

Andere middelen en lichaamsdelen om in te zetten

Een andere methode die veel helderzienden gebruiken is het gebruik van middelen als tarotkaarten, kristallen, vuur, water of theebladeren. Tarotkaarten kunnen jouw verleden, heden en toekomst op een rij zetten waarna de waarzegster jou vermeldt waar de kaarten voor staan. Iedere kaart kent een eigen betekenis en kan daarom leidend zijn voor het verdere verloop van jouw leven. Er zijn ook helderzienden, waaronder de sjamanen in Mongolië, die de voorkeur hebben bij scapulomantie. Dit is een methode die met behulp van de schouderbladen een voorspelling maakt. In sommige gevallen maken zij gebruik van plastromantie, waarbij de buikschilden van schildpadden centraal staan.

Jouw levenspad vanaf de geboorte

Iedere methode kan verschillen op basis van de uitvoering, maar door meerdere uit te proberen kom je er al snel achter dat er altijd dezelfde uitkomst te vinden is. Jouw levensloop staat namelijk voor het grootste gedeelte al vast. Zo zijn er bijvoorbeeld getallen toegewezen vanaf jouw geboorte, waarmee jouw persoonlijkheid, sterke punten en een aantal gebeurtenissen voorspeld worden. In combinatie met deze methodes zorg je ervoor dat je weet welke beslissingen je moet nemen om jouw doelen te behalen en de toekomst geheel naar wens te kunnen ervaren. De helderzienden helpen jou alleen op weg, de beslissingen moet je zelf maken in het leven. Wel zorg je ervoor dat je op alle gebeurtenissen voorbereid bent.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven