Press "Enter" to skip to content

Deze 5 luxe cadeaus wil je krijgen deze feestdagen!

Kerst en oud en nieuw zijn dit jaar compleet anders dan normaal. Dat is schakelen, maar toch heeft dit jaar ook zo zijn voordelen. Hebben we immers niet allemaal keihard onze schouders eronder gezet? En harder gewerkt dan ooit – op ieder vlak? Om die reden verdien je wel iets extra’s dit jaar. Met kerst, maar om de jaarwisseling mee te vieren kan ook. In het kader van: je moet zelf de slingers ophangen. Wat je kan kopen? Wij zochten 5 prachtige cadeaus uit die je dit jaar zeker wil krijgen voor de feestdagen!

Juist in 2020 mag je jezelf extra verwennen

Laten we eerlijk zijn: 2020 stond niet bepaald in het teken van verre reizen, urenlang slenteren door het winkelcentrum en thuiskomen met veel te veel tassen. Om die reden heb je met kerst dus wel wat extra’s verdiend! Maar wat vraag je nu voor deze feestdagen?

Deze 5 luxe cadeaus willen we allemaal wel deze feestdagen!

In-ears

De gemiddelde puber kan niet meer zonder en met een goede reden: draadloze oortjes. Waarom? In de eerste plaats heb je geen draadje meer dat ergens achter kan blijven hangen. Daarbij ben je niet meer afhankelijk van de afstand tot je telefoon: je hoeft hem niet perse dichtbij te houden. En het geluid is fantastisch! Deze mooie draadloze oordopjes van JBL zijn een cadeautje voor je oren en een musthave voor 2021.

Je favoriete parfum

Omdat je momenteel niet bepaald de drogisterij kan binnenstappen om de nieuwe geurtjes te testen, kan je het maar beter op safe spelen. En dat betekent: kiezen voor je favoriete parfum. Kan niet misgaan én je hebt weer een nieuw flesje (op voorraad).

Prachtige luxe toilettas

Ooit las ik eens dat het ultieme cadeau een luxe gebruiksvoorwerp is. De reden daarvoor was heel simpel: het komt dan regelmatig van pas. Maar doordat het net iets mooier, luxer, chiquer is dan normaal, bezorg je de ander extra veel plezier wanneer hij of zij het gebruikt. Dat geldt dus ook voor iets simpels als een toilettas. Is hij van leer en voorzien van allerlei extra handige vakjes, dan is het toch veel leuker om te gebruiken?

Een net iets te duur verzorgingsproduct

Ben je dol op die ene crème van € 50 maar vind je het eigenlijk net iets te duur? Of dat oogschaduw palette waarbij het pijn doet als je afrekent? Waarom geef je het jezelf nu niet? Aangezien we behoorlijk hard hebben gewerkt tijdens en rondom beide lockdowns heb je het meer dan verdiend! Dus ogen dicht tijdens het afrekenen (of je man een niet te missen hint sturen) en genieten van dit cadeau aan jezelf onder de boom!

Abonnement

Waarmee zou jij je leven kunnen opleuken? Of je nu gaat voor een abonnement op een duurder tijdschrift, een maandelijks leesabonnement op bijvoorbeeld Nextory (waar ook leuke luisterboeken op staan; kan je mooi combineren met die oortjes), wekelijks prachtige boeketten of een abonnement bij de boer op een kistje vol biologische groenten – het kan allemaal! Gun het jezelf en geniet.

Welk cadeau van dit lijstje zou jij wel willen hebben?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken om nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Ook leuk om te lezen

8 Comments

 1. Deborah Deborah 30/12/2020

  Oeh… Eigenlijk vind ik dat je het hele jaar door de luxe cadeaus waard bent. Waarom wachten als het nu al kan? 🙂
  Dus ik kies voor allemaal!!

 2. Marsha Alvarez Marsha Alvarez 31/12/2020

  Parfums vind ik altijd wel leuk om te krijgen, heb onderhand al een hele verzameling.

 3. nicole orriens nicole orriens 31/12/2020

  Doe dan die draadloze oortjes maar. Die lijken me wel handig!

 4. Renata Renata 03/01/2021

  Soms mag het inderdaad al wel eens iets meer kosten – ik zou voor het verzorgingsproduct gaan 🙂

 5. Sherry Sherry 03/01/2021

  Gelijk heb je. We moeten ons allemaal echt goed verwennen.

 6. Simone Simone 13/01/2021

  Ik zou ze allemaal wel willen hebben, haha. Heerlijk af en toe om jezelf te verwennen met een luxeproduct!

 7. rachel rachel 04/02/2021

  ik zou lekker voor de parfum gaan want daar word ik altijd wel happy van

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© De Mamagids