Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Deze luxe kerstcadeaus wil jij ook onder de boom

Covid drukte een behoorlijk duidelijke stempel op afgelopen jaar. Alles liep anders en we moesten behoorlijk schakelen. Toch heeft een jaar als dit zo zijn voordelen: hebben we immers niet allemaal keihard onze schouders eronder gezet en onze flexibiliteit getoond? We werkten harder dan ooit om onze kinderen alsnog een goed jaar te bieden. Alleen al om die redenen verdien jij dit jaar iets extra’s! Met kerst, maar misschien ook om de jaarwisseling in te luiden met een bijzonder cadeautje. In het kader van je eigen slingers ophangen dus. Wij verzamelden 5 prachtige cadeaus uit die zeker een plekje onder je kerstboom verdienen!

5 extra fijne kerstcadeaus voor jou en je man

Je favoriete parfum

Geuren zijn bepalend voor een bepaalde periode en, met dank aan Covid, lang niet altijd meer vanzelfsprekend. Een nieuw parfum kopen is een risico, zeker nu je momenteel niet de drogisterij kan binnenstappen om de laatste geurtjes te testen, en dus kan je maar beter op safe spelen: ga dus voor je favoriete parfum. Daar kan je nooit genoeg van hebben en bovendien heeft hij je ongetwijfeld door meer uitdagingen heen gesleept.

In-ears

Tijdens een fijne wandeling, als je een podcast luistert tijdens het koken of wanneer je even een moment voor jezelf kunt gebruiken tussen de bedrijven door – in-ears, oftewel draadloze oortjes, zijn een musthave. Geen losse draadjes die ergens achter kunnen blijven hangen, je bent niet meer afhankelijk van de afstand tot je telefoon en het geluid is fantastisch. Deze mooie draadloze oordopjes van JBL zijn een cadeautje voor je oren en mogen niet ontbreken onder de boom.

Prachtige luxe toilettas

Een luxe gebruiksvoorwerp is een ultiem cadeau om te krijgen. De reden daarvoor is eigenlijk heel simpel: je gebruikt het regelmatig, maar doordat het net iets mooier, luxer en/of chiquer is dan normaal, ervaar je extra plezier wanneer je het nodig hebt. Dat geldt dus ook voor iets relatief simpels als een toilettas. Zoek bijvoorbeeld naar een mooi exemplaar van (nep)leer en voorzien van handige vakjes waar je alles in op kunt bergen.

Een verzorgingsproduct dat net iets te duur is

Ben je dol op die ene luxe crème van € 50 maar vind je dat bedrag eigenlijk aan de hoge kant? Of dat oogschaduw palette waarbij het pijn doet als je afrekent? Waarom geef je het jezelf nu niet? Aangezien we behoorlijk hard hebben gewerkt tijdens en rondom beide lockdowns heb je het meer dan verdiend! Dus ogen dicht tijdens het afrekenen (of je partner een niet te missen hint sturen) en genieten van dit cadeau aan jezelf onder de boom!

Abonnement

Waarmee zou jij je leven kunnen opleuken? Misschien gun je jezelf wel een maandabonnement op dat ene duurdere tijdschrift, ga je voor KOBO of een luisterabonnement via Nextory en anders wel een tweewekelijks boeket dat wordt thuisbezorgd of Hello Fresh, waardoor je zoveel minder hoeft na te denken wat je deze week weer moet koken – er zijn zoveel mogelijkheden tegenwoordig die je leven makkelijker en leuker maken. De keus is aan jou.

Welk cadeau van dit lijstje zou jij wel willen hebben?

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Ook leuk om te lezen

8 reacties

 1. Deborah Deborah 30/12/2020

  Oeh… Eigenlijk vind ik dat je het hele jaar door de luxe cadeaus waard bent. Waarom wachten als het nu al kan? 🙂
  Dus ik kies voor allemaal!!

 2. Marsha Alvarez Marsha Alvarez 31/12/2020

  Parfums vind ik altijd wel leuk om te krijgen, heb onderhand al een hele verzameling.

 3. Renata Renata 03/01/2021

  Soms mag het inderdaad al wel eens iets meer kosten – ik zou voor het verzorgingsproduct gaan 🙂

 4. Sherry Sherry 03/01/2021

  Gelijk heb je. We moeten ons allemaal echt goed verwennen.

 5. Simone Simone 13/01/2021

  Ik zou ze allemaal wel willen hebben, haha. Heerlijk af en toe om jezelf te verwennen met een luxeproduct!

 6. rachel rachel 04/02/2021

  ik zou lekker voor de parfum gaan want daar word ik altijd wel happy van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids