Shoptip kraamcadeau | Koop een (geboorte)poster

Krijgt iemand in jouw omgeving binnenkort een baby en ben je daarom op zoek naar een leuk cadeau? Je zult merken dat het lastig is om iets te geven wat zowel leuk is om te geven als te krijgen. Het liefst geef je iets dat praktisch is én origineel, maar ook wat aansluit bij de behoefte van de ouders. De (geboorte)poster is daarom precies wat je zoekt. In dit artikel lees je er meer over.

Laat een geboorteposter maken 

Misschien wel het mooiste cadeau van allemaal: een geboorte poster. Deze unieke en persoonlijke optie voor het perfecte kraamcadeau vind je bij Gallerix. Met behulp van de online ontwerptool kun je een prachtige poster creëren waarmee je een cadeau voor het leven kunt maken. De poster kan volledig aangepast worden aan de eigen wensen en voorkeuren, van de kleuren en lettertypes tot de afbeeldingen en achtergronden. Stel je bijvoorbeeld een geboorteposter voor met de naam van de baby, de geboortedatum, de tijd en plaats van geboorte, en misschien zelfs een betekenisvolle quote. Met creatieve elementen zoals illustraties, geometrische vormen of schattige dieren, kan de poster volledig afgestemd worden op de stijl van de babykamer. Het resultaat is een uniek en tastbaar aandenken dat de ouders met trots kunnen ophangen. 

Meer sfeer in de kinderkamer

Bij Gallerix kun je niet alleen geboorteposters laten maken, maar je kunt ook andere prachtige posters online kopen waarmee je de kinderkamer op een geweldige manier kunt decoreren. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke illustraties, schattige dierenprints, ed2ucatieve afbeeldingen of inspirerende quotes, het uitgebreide assortiment van Gallerix biedt een breed scala aan opties. Van sprookjesachtige landschappen tot stoere voertuigen, van grappige figuren tot artistieke ontwerpen, je vindt zeker een poster die perfect past bij de stijl en persoonlijkheid van het kind. Met deze prachtige posters kun je de kinderkamer transformeren tot een levendige en inspirerende ruimte waar het kleintje volop kan groeien en ontdekken. Bekijk daarom de vele mogelijkheden om te zien waar jouw hart sneller van gaat kloppen. 

Bestellen via de site 

Het plaatsen van een bestelling bij Gallerix is eenvoudig en snel. Nadat je de gewenste poster hebt gekozen en eventuele aanpassingen hebt gemaakt, voeg je deze toe aan je winkelwagen. Vervolgens doorloop je het bestelproces, waarbij je je verzendgegevens invoert en de betaling voltooit De levertijd varieert, afhankelijk van je bestelling, je locatie en de gekozen verzendmethode. Over het algemeen kun je verwachten dat je je bestelling binnen enkele dagen tot een week ontvangt. Gallerix streeft ernaar om een snelle en betrouwbare levering te bieden, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe poster.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

©Followtheflow – Shutterstock

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven