Huisje, boompje, baby: wij zijn Mandy en Sharon!

Wat doe je als je smoorverliefd bent op een andere vrouw en je wil graag een kindje? Mandy en Sharon nemen jullie mee tijdens hun bijzondere zoektocht naar hun Huisje, Boompje, Baby!

Wie zijn we?

Wij zijn Mandy (32) en Sharon (28) en wonen al een hele tijd gelukkig (en nog steeds smoorverliefd) samen in de regio Rotterdam. Samen met onze twee katten, Pepa en Jaxx is ons leven bijna compleet. We missen alleen nog de enorm gewenste gezinsuitbreiding die het plaatje compleet maakt!

Via De Mamagids geven we jullie in een aantal blogs een kijkje in ons leven en nemen we je mee in onze verkenning van alle mogelijkheden en de zoektocht naar een donor die bij ons past.  

Onze kinderwens

Rammelende eierstokken en gesmolten harten bij het zien van iedere kleine baby… Ja, wat willen wij graag zelf een kleintje. Met acht neefjes en drie nichtjes hebben we in ieder geval al goed kunnen oefenen!

Al vrij snel spraken we de kinderwens naar elkaar uit, er lijkt ons niets mooier dan moeder(s) te worden van een klein wondertje. Nog nooit zijn we zo zeker geweest van de liefde voor elkaar en de liefde die we ons kleintje kunnen geven. Nu is het moment daar om samen dit avontuur aan te gaan. Maar, dat avontuur kent de nodige bergen en dalen want zo makkelijk gaat het natuurlijk allemaal niet met twee paar eierstokken.

Links Mandy, rechts Sharon

Over Mandy

Als er iemand een familiemens is, ben ik het. Ik kom uit een groot, gezellig en warm gezin, waar ik met veel liefde goed contact mee heb. Mijn vrije tijd spendeer ik graag op mijn motor of met vrienden/familie aan een goed diner. Met een sportopleiding op zak, kan ik in mijn vrije tijd bijvoorbeeld ook genieten van een leuke voetbalwedstrijd. Je zult mij ook nooit ergens vinden zonder muziek. Sinatra, Elvis, Prince, Bruno Mars en Adele. Alle muziekstijlen komen voorbij in mijn Spotify lijsten.

Sharon over Mandy

“Na een avondje stappen was het ineens raak. Toen ik dacht er nog niet open voor te staan, doorbrak ze mijn muur en pakte ze me volledig in met haar humor en onvoorwaardelijke liefde. Iemand waarmee ik het leven kan spenderen, letterlijk alles mee kan en wil delen. Haar loyaliteit aan haar familie, vrienden en aan mij is oneindig. Dat bewonder ik enorm aan haar. We kunnen samen genieten van de kleine dingen, maar ook hysterisch lachen om elkaars (soms grove) grappen. Onder die ogenschijnlijke stoere schil, zit een vrouw met een enorm groot hart. Bijna te groot voor haar kleine lijfje.”

Over Sharon

Ik ben bijna 5 jaar zelfstandig ondernemer als tekstschrijver en communicatieadviseur. En gelukkig nog iedere dag met enorm veel plezier! Als Brabantse mag je me altijd bellen voor een bourgondisch gezellige avond. Met mijn familie heb ik ook nog altijd goed contact. Genieten doe ik het meest van onze neefjes en nichtjes, muziek (het liefst vanaf oude krakende platen) en vakanties. Ik verheug me daarom ook erg op het moment dat we weer in het vliegtuig kunnen stappen naar Indonesië: terug naar mijn roots!

Mandy over Sharon

“Na onze eerste kus wist ik het zeker, ik was hotel de botel verliefd op deze vrouw. En na een aantal jaar groeit dat nog elke dag en is onze liefde sterker dan ooit. Elke dag met haar is nog steeds een feest. Ik bewonder haar gedrevenheid (en haar kookkunsten) enorm. Het klinkt om te kotsen, maar met deze vrouw sta ik de rest van mijn leven, iedere dag met een glimlach op!”

What’s next?

In deze serie nemen we jullie zoals gezegd verder mee in onze zoektocht. Welke opties hebben wij als twee vrouwen? Wat zijn daarvan de voor- en nadelen? Welke kosten zijn eraan verbonden? Wat vinden onze familie en vrienden van ons en onze zoektocht? En natuurlijk de hamvraag: wat zoeken wij in een donor?

Maar daarover volgende keer meer! Komen jullie ons volgen?

Meer uit deze serie

Mandy en Sharon

Wij zijn Mandy (32) en Sharon (28) en wonen al een hele tijd gelukkig (en nog steeds smoorverliefd) samen in de regio Rotterdam. Samen met onze twee katten, Pepa en Jaxx is ons leven bijna compleet. We missen alleen nog de enorm gewenste gezinsuitbreiding die het plaatje compleet maakt! In de serie Huisje, Boompje, Baby nemen we jullie mee op onze zoektocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven