Horoscoop september 2022 | Positieve energie voor Maagd

De horoscoop voor september 2022 staat in het teken van beslissingen en koers bepalen. Dat kan soms best lastig zijn, zeker voor sterrenbeelden die minder dol zijn op verandering. Toch is het belangrijk om nu door te zetten. Zo heeft Vissen een kordate houding komende maand, gaat Maagd voor positieve energie en leert Boogschutter opnieuw naar haar lichaam te luisteren. Benieuwd wat jou (nog meer) te wachten staat? Klik op je sterrenbeeld en lees jouw maandhoroscoop voor september 2022.

Horoscoop september 2022 (algemeen)

September is een maand waarin een nieuwe start voor de meeste sterrenbeelden een grote rol speelt. Je hakt knopen door, ruimt op, wisselt wellicht van baan, gaat eindelijk sparen voor die zolang gewenste reis of weet nu zeker wat je wil op het gebied van de liefde. Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot, maar het eindresultaat is de moeite waard. Je zal soms eerst door een dal moeten om de berg weer te kunnen beklimmen. En dat is exact waar september voor staat. Soms pittig, maar zolang je voor ogen kunt houden dat het de moeite allemaal waard is, kom je uiteindelijk dichterbij je bestemming.

Horoscoop september 2022

Steenbok

Voor Steenbokken is september een heerlijke maand. Je zit lekker in je vel, de zonnige dagen doen je goed en verder maak je belangrijke stappen op het gebied van werk of de liefde. En dat mag ook weleens. Na de woelige periode die achter je ligt, lijkt je weer de juiste koers te gaan varen. Houd bovendien ruimte voor een goede uitslaapsessie, want er komen meerdere gezellige avonden aan!

Waterman

De Waterman heeft een drukke periode voor de boeg. Je vergt veel van jezelf en luistert minder goed naar de signalen die je lichaam afgeeft. Hopelijk sta je wel open voor een dierbare die het goed met je voorheeft en op tijd waarschuwt. Probeer in de drukte toch aan je rust te denken en even een pas op de plaats te maken. Dan kom je namelijk op de lange termijn veel verder dan door te blijven rennen.

Vissen

De Vissen zijn komende maand wat korter door de bocht tegen hun omgeving. Dat bedoel je niet vervelend, maar je weet gewoon beter wat je wil en handelt daarnaar. Ook luister je beter naar je eigen grenzen, waardoor je een zekere oververmoeidheid voorkomt. Je werkt in september hard aan je eigen doelen en kan richting oktober tevreden terugkijken. Het is dan tijd voor iets rustigere dagen en je gaat ervan genieten.

Ram

De Ram staat voor een bijzondere keus. Linksom of rechtsom, het zijn allebei oplossingen voor hetzelfde probleem en van beide wordt je gelukkig. Maar wat kies je? Komende maand zal je toch een knoop moeten doorhakken. Je krijgt hiervoor hulp van je omgeving, die je een verfrissende blik op de zaak geven. Hoewel sommige dingen misschien net even anders lopen dan verwacht, zal je geen spijt krijgen.

Stier

Voor de Stier is september 2022 een wat chaotische maand. Er staat nog best veel op de planning en ergens lijk je tijd tekort te komen. Toch is het belangrijk dat je lopende zaken nu afrondt, om oktober met een opgeruimder gevoel in te gaan. In je privéleven wordt een beroep op je gedaan. Waar je in eerste instantie wellicht twijfelt, is het misschien toch goed om het serieus te overwegen. Het levert meer op dan je denkt.

Tweelingen

De Tweelingen zijn voor hun gevoel in september eigenlijk alweer aan vakantie toe. De drukte beklemt je en je wil het liefst leuke dingen doen. Is het misschien tijd om te zoeken naar oplossingen? Probeer het eens van een andere kant te bekijken, luister naar je hart en naar een wijze man of vrouw in je omgeving. Wie weet blijken de uitdagingen dan toch minder vervelend dan ze in eerste instantie leken.

Kreeft

September staat voor de Kreeft in het teken van emoties. Nu ben je al een redelijk emotioneel sterrenbeeld, maar de stand van de sterren maken komende maand een tikje pittiger. Het helpt om mee te veren met de gevoelens die komen bovendrijven. Ze moeten er uiteindelijk toch uit. Het opruimen van die gevoelens helpt bovendien om ruimte te creëren voor andere zaken. Dat heb je nodig.

Leeuw

Voor je gevoel lijkt er geen einde te komen aan het harde werken, toch, lieve Leeuw? Hoewel je heus blij bent met het einddoel dat je voor ogen hebt, vind je de weg erheen stiekem maar waardeloos. Omdat je geen andere keus hebt dan doorzetten, is het nu aan jou om de route op te leuken – in het kader van zelf de slingers ophangen. Je kan dat. Vraag vrienden om hulp en neem af en toe afstand, dan kom je er wel.

Maagd

De Maagd gaat komende maand hard aan de slag. Zowel op het werk als thuis is je hulp nodig en je hebt alle energie om die te bieden. Ook maak je een keus die je leven op een positieve manier beïnvloedt. Het is belangrijk dat je daar mensen bij betrekt die een goede invloed hebben op je gevoel. Vriendschappen die je niet langer dienen, kap je deze maand makkelijker af. Het is tijd voor verandering en je bent er helemaal klaar voor.

Weegschaal

Bij de Weegschaal gaat het goed. Op papier althans. Emotioneel loop je ergens tegenaan dat opgelost moet worden, maar je weet niet zo goed hoe. Juist wanneer je het even allemaal niet meer ziet zitten, komt er iets of iemand in je leven dat alles weer op zijn kop zet. Wat volgt is grote opluchting en nieuwe energie. Nog even doorzetten dus, want je bent echt al (veel) dichterbij dan je zelf denkt.

Schorpioen

Voor de Schorpioen staat september in het teken van opruimen in letterlijke zin. Je neemt het huis onder handen. Ruimte voor ruimte zoek je uit welke herinneringen en meubels je met je mee blijft dragen en wat weg kan. Stap voor stap kom je dichterbij de innerlijke rust die je zocht. Op je werk en in je privéleven is het verder namelijk behoorlijk druk, waardoor je die rustige tegenhanger hard nodig hebt.

Boogschutter

Je bent een enorme doorzetter, lieve Boogschutter, en hebt voor hetere vuren gestaan. Toch twijfel je soms of de eindbestemming die je voor ogen hebt er nog wel van gaat komen. Het antwoord daarop ga je niet vinden in deze horoscoop, maar zit in jezelf. Geef het tijd, laat het een beetje sudderen en probeer te voelen in de kern van je lijf. In de stilte vind je wat je nodig hebt en de kracht om door te gaan.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Horoscoop 2022

©cigdem – Shutterstock

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven