Horoscoop september 2021 | Nieuwe start voor Maagd

In deze nieuwe maandhoroscoop kan je lezen wat je te wachten staat in september 2021; de Maagd in het bijzonder. Deze voelt namelijk aan alles dat het tijd is om langzaamaan een nieuwe weg in te gaan slaan. De sterren staan nu uitermate gunstig en zullen je helpen jouw pad te verlichten. Meer weten? Lees hieronder wat september 2021 voor ons in petto heeft en klik daarna door naar je eigen horoscoop!

Horoscoop september 2021 (algemeen)

September is voor alle sterrenbeelden een bijzondere maand die in het teken staat van doorpakken, vooruitgang en mogelijke veranderingen. Het voelt als een nieuwe start; een onbeschreven blad dat jij nog mag gaan volschrijven. Daarom is het belangrijk dat je de tijd neemt, goed overdenkt waar je heen wil en een stappenplan te schrijven om te zien hoe je daar gaat komen. Hoewel je eigen ontwikkeling komende tijd minstens zo belangrijk is als het doel zelf, voelt het fijn om meer richting te krijgen. Luister daarbij vooral ook naar je hart en intuïtie: dat zijn goede raadgevers.

Horoscoop september 2021

Steenbok

Bij de Steenbok loopt september op rolletjes. Je zit lekker in je vel, bent blij dat het ‘normale’ ritme weer is begonnen en hebt zin om bepaalde projecten aan te pakken. Dit is dan ook dé periode om plannen uit te werken voor de komende maanden. Waar wil je heen op carrièregebied bijvoorbeeld? Neem rustig je tijd, praat met collega’s en zoek eens vrijblijvend uit welke mogelijkheden er zijn. Tijd om een nieuwe koers te bepalen.

Waterman

Waterman, soms is het de reis die telt en niet de bestemming. In september zal je meerdere malen ontdekken waarom dat gezegde zo waar is en hoe jij daar je voordeel uit kunt halen. Probeer verwachtingen los te laten en het leven op je af te laten komen. Op die manier zal je merken dat overal plezier uit te behalen valt. Tegen het eind van september merk je dat het tijd is om een belangrijke keus te maken. Houd daarbij rekening met weerstand, maar durf te vertrouwen op je eigen gevoel.

Vissen

Komende maand loopt anders dan je vooraf voor ogen had. Minder spannend, al bevat september een paar onverwachte wendingen. Waar je behoefte aan hebt, is vooral rust en ruimte om je heen. Zoek die ook op. Verplicht je niet tot afspraken als je daar geen zin in hebt en concentreer je vooral op jezelf. Yoga en/of meditatie kunnen je helpen, en durf te vertrouwen in het goede, want alles komt echt wel op zijn pootjes terecht.

Ram

Komende maand wordt voor jou een maand om op te ruimen. Niet alleen in huis, maar ook je sociale leven verdient een kritische blik. Wie geeft energie en wie houdt je tegen? Alleen jij weet welke keuzes je daarbij zal moeten maken. Hoewel september daardoor enigszins intensiever is dan je gewend bent, zal je ook merken dat het een enorme opluchting is wanneer je hebt gedaan wat nodig is. De lucht en rust die het oplevert, kan je in oktober goed gebruiken.

Stier

Voor de Stier is het leven weer als vanouds. De drukte lijkt je in te halen, zowel zakelijk als privé. Gelukkig staan daar ook voldoende ontspannende momenten tegenover in goed gezelschap. Waar het bij jou komende maand vooral om draait is familie en samenzijn. Maak dan ook voldoende tijd voor die zaken. Daarbij zal iemand een beroep op je doen. Hoewel je daar wellicht eerst wat tegenop ziet, zal je uiteindelijk blij zijn dat je ervoor gaat.

Tweelingen

Soms heb je van die momenten dat alles dat je aanraakt, verandert in goud. Komende maand is het tijd voor jou om vruchten te plukken van eerdere investeringen. Misschien op financieel gebied, maar ook in de liefde zou er best wat bijzonders voor je op de planning kunnen staan. Treed nieuwe situaties daarom met vertrouwen tegemoet en kijk wat je krijgt. Eind van de maand krijg je een speciaal cadeau, geniet ervan!

Kreeft

Voor de kreeft start een nieuwe fase. Je voelt aan alles dat er een verandering op komst is en je hebt er zin in. Daarvoor zal je echter ook wat actie moeten ondernemen. Om iets nieuws in je leven toe te laten, moet je namelijk ruimte creëren. Dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Toch is het belangrijk dat je loslaat om vervolgens te kunnen gaan ontvangen. Houd voor ogen waar je het voor doet, en het wordt als vanzelf een stuk(je) makkelijker.

Leeuw

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Lieve Leeuw, vanaf het moment dat september start, voel je aan alles dat dit jouw maand is. Je straalt, trekt de juiste mensen aan en zit lekker in je vel. Je bent verder een gezelligheidsdier en gaat erop uit wanneer dat kan. Dat voelt goed! Je enthousiasme blijft bovendien niet onopgemerkt. Deze nieuwe houding opent deuren die tot nu toe gesloten bleven. Hoewel je altijd alert moet blijven, lijkt die ene kans je op het lijf geschreven. Tijd om de stap te zetten?

Maagd

Na maanden tobben, is het tijd voor actie. Je bent van plan niet langer bij de pakken neer te zitten en kiest ervoor weer wat vaker op pad te gaan. September staat voor jou dan ook in het teken van een leuke afspraak met een vriend(in), goede gesprekken en vooruitgang. Daarbij zal je jezelf verbazen door eens flink uit je comfortzone te stappen. Hoewel dat in eerste instantie eng lijkt, blijkt het de beste keus die je in tijden hebt gemaakt.

Weegschaal

September wordt op meerdere vlakken een drukke maand voor de Weegschaal. Aan de ene kant lijkt je werk drukker dan ooit en daarnaast ga je veel op pad. Hoewel je af en toe wel even tijd voor jezelf wil, is die ruimte er weinig. Het enige dat je kunt doen, is daaraan toegeven en genieten van alles wat nu op je pad komt. Houd rekening met een bijzondere ontmoeting rond de twintigste. Je zal jezelf weten te verrassen.

Schorpioen

In je omgeving bevindt zich iemand die misschien niet helemaal is zoals hij of zij zich voordoet. Mogelijk is het tijd om eens dieper op zaken in te gaan en de ander te helpen bij het onderliggende probleem. Of voelt dat toch ook niet helemaal goed? September zal hier en daar best pittig worden, maar als je hiermee aan de slag gaat, kan je oktober met een gerust hart tegemoet treden. Soms moeten zaken nu eenmaal aangepakt worden, ook als je eigenlijk niet wil.

Boogschutter

De Boogschutter zoekt het hogerop in september. Dat betekent meer spirituele verdieping, rust en reinheid. En dat is eigenlijk best verfrissend. Zo zal je zien dat sommige situaties zichzelf oplossen, ook als jij je erbuiten houdt. Andere dingen verdienen wel je aandacht. Op die manier kom je dichter bij jezelf te staan en bij de persoon die je graag zou willen zijn of worden. Je hebt alle ingrediënten immers in je; het enige dat je nog hoeft te doen is het schrijven van je eigen ‘recept’.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Lees ook de andere horoscopen:

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven