Horoscoop september 2020 | Maagd zoekt positiviteit

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! Augustus 2020 staat in het teken van de Maagd, die behoefte heeft aan een positieve omslag. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat.

Horoscoop september 2020

Steenbok

De Steenbok zit iets lekkerder in zijn vel, komende maand september. Dat heeft alles te maken met een nieuwe stap in je leven die je gaat nemen: of het nu een nieuwe liefde is, andere baan of uitbreiding van je functie – het leven lacht je toe. Je merkt ook dat je daardoor een aantal belangrijke kansen aantrekt die de vervolgstappen makkelijker kunnen maken. Wees echter wel bewust: niet alles is zo mooi als wordt voorgespiegeld. Hou dus enige reserve voor je overal op toezegt.

Waterman

De Waterman begint langzaam rust te vinden in de situatie zoals zijn leven nu is. Dit heeft best even tijd nodig gehad, en was zeker niet altijd gemakkelijk. Komende maand staat voor jou in het teken van bezinning. Want hoewel je iets meer balans voelt, zullen bepaalde zaken echt hun plek moeten vinden. Geef het de ruimte die nodig is. Daarbij helpt het om te letten op je voeding en beweging, maar probeer ook zeker voldoende rust te nemen, dan kan je oktober met een schone lei beginnen.

Vissen

September staat in het teken van afronding voor de Vissen. Je gaat straks een nieuwe fase in en wil deze goed afronden. Daarbij is het nodig om je te ontdoen van oude ballast – of dit nu materiële zaken zijn of misschien gebeurtenissen uit het verleden die vaker meespelen dan je zou willen. Neem hier dan ook de tijd voor. Meditatie kan helpen, maar een goede wandeling of flinke schoonmaakbui net zo goed. Zorg in elk geval dat je ruimte maakt voor oktober.

Ram

De komende maand komen er een aantal nieuwe kansen voorbij. Eigenlijk kansen waarop je al heel lang wachtte, maar de vraag is of je het ervan gaat nemen? Past het nog bij dit moment in je leven of ben je eigenlijk weer toe aan iets nieuws? Waar je voordeel uit kan halen, is een ontmoeting met een vriendin die haar vinger precies op de zere plek legt. Na dit gesprek weet je precies wat je moet doen. Kijk uit voor die financiële tegenvaller rond de veertiende: doe geen onnodige uitgaven deze maand.

Stier

Je kan er niet meer onderuit, lieve Stier. Komende maand staat je een ingrijpende gebeurtenis te wachten die je al even aan zag komen. Het maakt je misschien onzeker dat je hier zelf geen vat op hebt, maar weet ook dat je daarna een bijzondere nieuwe kans krijgt. Door te vertrouwen op jezelf en je omgeving, kan je bepaalde gevoelens loslaten en zal je september straks als een ander mens verlaten dan hoe je de maand begon.

Tweelingen

Hoewel je normaal toch wel graag in de aandacht staat, trek je jezelf komende weken een beetje terug in je eigen bubbel. Je hebt tijd nodig om bepaalde zaken uit te dokteren en kan daarbij niet te veel invloed van buitenaf gebruiken. Heb je toch enig advies nodig? Vraag het dan liever aan iemand die niet te dichtbij je staat: hij of zij zal je een waardevolle tip geven waarmee de puzzelstukjes weer langzaam op hun plek beginnen te vallen.

Kreeft

Het gaat best goed met je, Kreeft, maar toch merk je dat niet alles helemaal lekker loopt. Gaandeweg zal je gevoel deze maand iets meer in balans komen, maar dat heeft wel wat voeten in aarde. Het zal niet allemaal gemakkelijk gaan, dus neem regelmatig een pas op de plaats. Probeer daarbij je innerlijke rust te bewaren: je omgeving heeft in september juist je bedachtzame kant nodig. Richting het eind van de maand merk je dat je beter in je vel zit.

Leeuw

Voor de Leeuw is september op persoonlijk vlak een vrij rustige maand. Er gebeuren niet heel veel spannende dingen, maar dat vind je eigenlijk niet zo heel erg. Je zit namelijk in een overgangsfase en hebt je aandacht hard nodig om die soepel te laten verlopen. Wel zal je merken dat je van half tot eind september steeds beter weet wat je nu precies wil en welke kant je op wil met je leven. Dat geeft lucht!

Maagd

Met de herfst voor de deur merk je dat je meer behoefte hebt aan rust en regelmaat. Geef daar dan ook aan toe. Je hebt afgelopen maanden een verkeerde keus gemaakt, maar er is gelukkig nog ruimte om dit weer in orde te maken. Hoe? Daar kan je zelf het best antwoord op geven. Belangrijk is dat je jezelf omringt met mensen die je inspireren en stimuleren het beste uit jezelf te halen. Positiviteit is namelijk echt het antwoord op wat je nu nodig hebt.

Weegschaal

De Weegschaal heeft een paar leuke uitstapjes in het vooruitzicht. Die blijk je harder nodig te hebben dan je vooraf dacht. Belangrijk is dat je af en toe een pas op de plaats neemt en egoïstisch durft te zijn: als je niet goed voor jezelf zorgt, kan je dat namelijk onmogelijk doen voor een ander. Wellicht een open deur, maar wel eentje die van groot belang is voor hoe je de maand september beleeft. Rond de eenentwintigste krijg je een onverwachte meevaller.

Schorpioen

Ben je waar je wil zijn in je leven, Schorpioen? Als je grootse stappen wil zetten, is nu het moment voor 2020. Je bent namelijk toe aan een nieuwe uitdaging en op welk gebied deze ook is, zodra je jezelf openstelt zullen de kansen steeds sneller voorbij komen. Probeer daarbij je gereserveerdheid los te laten en te vertrouwen op het feit dat alles uiteindelijk in je voordeel zal werken. Vergeet niet af te spreken met die ene goede vriend(in): hij of zij heeft leuk nieuws.

Boogschutter

Langzaam gaan we richting het einde van het jaar. En hoewel september in principe net over de helft van 2020 is, vinden de meeste Boogschutters het toch tijd om een balans op te maken. Afgelopen maanden verliepen namelijk allesbehalve hoe jij het vooraf in gedachten had en dat steekt. Maar wat nu? Wil je door op ingeslagen pad? Ondanks je pogingen daar in augustus achter te komen, zal je de eerste helft van deze maand toch nog besteden aan peinzen en nadenken, zodat je rond de vijftiende weet wat je wil.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven