Horoscoop september 2019 | Iets meer balans voor Maagd

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! September 2019 staat in het teken van de Maagd, bij wie belangrijke puzzelstukjes op zijn plek vallen. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat!

Horoscoop september 2019

Steenbok

De zomer heeft je goed gedaan! Je start met frisse moed, nieuwe plannen en energie in september. Waar je in de afgelopen maanden nog weleens kon twijfelen over bepaalde stappen, heb je nu meer zekerheid. Je laat je niet meer in de weg zitten door onzekerheden en bent proactief. Wat je afgelopen jaar zaaide, zal je binnenkort oogsten. Let wel op die ene ‘vriend’ die je hierbij wil adviseren. Niet alles wat hij of zij zegt is even oprecht.

Waterman

Bij de Waterman verandert van alles. Maar ben je er wel klaar voor? De kaarten die komende maand voor je worden geschud, kunnen behoorlijk pittig zijn. Opgeven? Nee, dat zit niet in je aard. Op deze weg doorgaan is echter ook geen optie. Wees eerlijk naar de mensen om je heen en doe een stap terug: je hebt hem nodig. Gelukkig zit er ook vooruitgang in. Tegen het einde van de maand keert de kalmte terug: probeer daarin mee te gaan en gun jezelf die momenten van rust.

Vissen

Tijd voor introspectie. Nog meer dan afgelopen maanden, lieve Vissen. Je bent zeker op de goede weg, maar nog niet op je bestemming aangekomen. In september zal je nog meer de diepte in moeten gaan en bepaalde zaken uit het verleden moeten loslaten. Je leven maakt ruimte voor mooie nieuwe ervaringen, maar dan moet je ze wel kunnen (en durven!) toelaten. Je einddoel zal niet komen aanwaaien, maar komende maand maak je wel belangrijke stappen.

Ram

Met een kleine steen in je maag kijk je naar de maanden die voor je liggen. Is dit wat je ervan had verwacht? Is dit de richting die je écht op wil gaan? Je twijfelt enorm. Want wie zegt dat het inderdaad is? Komende maand ga je dingen doen die je eerder niet voor mogelijk hield. Je zal soms je neus stoten, maar veel vaker nog genieten van het gevoel dat je de juiste keuzes maakte. Mits je nu in het diepe durft te springen althans!

Stier

Eigenlijk gaat het zoals altijd in het leven van de Stier. Niks dat jij niet aankan! Je zelfvertrouwen geeft je kracht om bepaalde klussen aan te pakken waar je al een tijdje tegenaan hikt. Gelukkig kon je in augustus een beetje bijkomen, zodat je in september echt aan de slag kan. Want er staat je behoorlijk veel te wachten. Vooral veel leuks trouwens, dus geniet ervan met volle teugen!

Tweelingen

Het is tijd voor een nieuwe fase in je leven, Tweelingen. Maar ben je daar ook klaar voor? Durf eens goed naar je hart te luisteren en stel in september voor jezelf een paar doelen die je graag nog zou behalen voor het eind van 2019. Hoe ga je dat doen? Wie zouden je daarbij kunnen helpen? En wanneer? Probeer zo concreet mogelijk te zijn en haal eruit wat erin zit. Als je het goed aanpakt, blijkt dat namelijk een stuk meer te zijn dan je vooraf dacht.

Kreeft

De Kreeft vindt in september steeds beter zijn weg. Je kan mentaal eindelijk een beetje meer tot rust komen; zaken die niet relevant zijn, laat je beter los dan voorheen. Dat wil niet zeggen dat je in letterlijke zin niks doet trouwens. September wordt een behoorlijk drukke maand en je zal moeten werken. Vraag om hulp als je er even niet uitkomt en luister naar het advies dat je krijgt van een goede vriend of dierbaar familielid: je kunt het goed gebruiken.

Leeuw

Je groeit als mens en daarom heb je voldoende rustmomenten nodig. Daarbij lijkt het tijd voor een nieuwe start. Probeer daarom vooral je eigen koers te blijven volgen en besteed niet zoveel aandacht aan wat anderen doen. Uiteindelijk kom je daar het verst mee. In de liefde zal je verrast worden: sta ervoor open, reageer spontaan en luister naar je hart. Dus of je klaar bent voor de komende maanden, Leeuw? Volgens mij wel!

Maagd

De maagd voelt zich goed. De laatste tijd zijn bepaalde stukjes in je leven op hun plek gevallen en in september zet dat gevoel zich voort. Je hebt dan ook eigenlijk weinig om over te klagen. Waar je wel naartoe kan werken, is meer balans in je energie: je kan niet de ene keer 100% geven en de volgende keer minder. Probeer daar iets meer rust in te vinden door gelijkmatiger te worden. 4 en 28 september zijn bijzondere dagen!

Weegschaal

Hoewel je sterrenbeeld aangeeft dat je altijd zoekt naar balans in je leven, lijkt die de laatste tijd een beetje verdwenen lieve Weegschaal. Hoe komt dat? Heb je daar zelf invloed op of zijn het vooral zaken die buiten je macht liggen? Durf komende maand beter te kijken naar je eigen aandeel en durf buiten je comfortzone te stappen. Doe het eens helemaal anders, dan zal het resultaat ook veranderen. Probeer rond de 17e af te spreken met een goede vriend(in) en ga iets leuks doen. Het zal je nieuwe energie geven.

Schorpioen

De laatste tijd krijg je meer vertrouwen. Het leven verandert, maar op een positieve manier. Je hebt namelijk meer tijd om aan je gezondheid te werken en dat opent nieuwe deuren. Eind september zal je een verstandige keuze nemen. Misschien niet de leukste, maar wel eentje die je uiteindelijk op de lange termijn veel zal opleveren. Zorg ook voor voldoende tijd met de mensen die je dierbaar zijn: jullie komen deze maand dichter bij elkaar.

Boogschutter

Het is tijd voor stappen, maar ben je er helemaal klaar voor? Je blijft twijfelen en daar zal in september niet direct iets aan veranderen. Maar dat maakt niet uit. Omdat je je een beetje laat meevoeren door de stroom van het leven, zal je vanzelf bereiken wat je voor ogen hebt. Het is oké. Twijfel hoort erbij en niets zal dat volledig kunnen wegnemen. Maak je er alleen niet te druk om, dan krijg je uiteindelijk steeds meer vertrouwen. En dat ga je nodig hebben in oktober.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven