Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Horoscoop september 2018 | Maagd is op de juiste weg

De horoscoop voor september 2018 staat vooral in het teken van Maagd. Je gaat de juiste kant op Maagd en ondanks enkele tegenslagen, laat jij je niet meer uit het veld slaan. Ga zo door!

Horoscoop september 2018

Steenbok

De herfst komt eraan en dat betekent tijd voor iets nieuws, Steenbok. Je hebt een plan bedacht en gaat nu richting de uitwerking daarvan. Neem je tijd en probeer in contact te komen met mensen die hier al meer ervaring in hebben. Samen sta je sterker en je kan van hen heel veel leren. Succes!

Waterman

Voorlopig vaar je de juiste koers. Maar is het niet een beetje saai aan het worden? Zijn er geen andere zaken in je leven die ook aandacht verdienen en waarvan je enorm geniet? Probeer tijd vrij te maken voor die ene (vriend)in die je hulp hard nodig heeft en laat je eens spontaan meevoeren naar een plek of activiteit waar je normaal nee tegen zou zeggen. Het zal je veel opleveren!

Vissen

De afgelopen dagen of zelfs weken beginnen hun tol te eisen. Je hebt behoefte aan iets meer tijd voor jezelf. Investeer in relaties die je lief zijn, doe iets waarvan je altijd heel gelukkig werd en spring komende maand zonder twijfel in het diepe. Het is tijd voor een kleine ommezwaai die je op de lange termijn heel ver gaat brengen.

Ram

Haal eens diep adem en kijk naar de afgelopen acht maanden. Wat zie je dan? Ben je tevreden met de weg die je hebt afgelegd? Of valt het eindresultaat eigenlijk een beetje tegen? Denk goed na over de komende vier maanden van 2018: heb je nog wensen of doelen? Ga er dan voor! Je verdient het om het beste uit jezelf te halen en je omgeving verdient dat ook.

Stier

Bepaalde zaken slepen maar voort, terwijl andere je aandacht verdienen. Lieve Stier, je kan niet alles tegelijk, maar het wordt op dit moment wel van je gevraagd. Probeer kort afstand te nemen. Doe een paar dagen niets en kijk er dan opnieuw naar. Wat verdient prioriteit en welke dingen kunnen iets langer blijven liggen? Vraag ook hulp als je die nodig hebt, zodat je samen verder komt.

Tweelingen

September wordt weer serieus, Tweelingen. Ben je er klaar voor? Met de energie die je aflgelopen maanden hebt kunnen opdoen, kan je nu wel weer even vooruit. Je hebt grootse plannen, alleen de uitwerking is nog wat warrig. Gebruik komende weken om alles goed uit te werken en op papier te krijgen. Alleen dan zal je de successen boeken die voor je in het verschiet liggen.

Kreeft

September is de laatste zomermaand en maakt plaats voor de guurdere herfst. De natuur gaat beginnen aan de grote schoonmaak. Oude blaadjes maken plaats voor lege takken. Dat staat ook symbool voor je eigen leven op het moment. Zowel letterlijk, dat het tijd is om je te ontdoen van oude spullen en plaats te maken voor nieuwe, als figuurlijk, omdat je je gedachten moet opschonen. Afgelopen tijd kreeg je daar weinig kans voor, nu is het moment daaraan te beginnen. Zo kan je de winter straks met open armen en een lichter gevoel tegemoet treden.

Leeuw

Ben je klaar voor de nieuwe start in je leven? Hoe dan ook, je zal er nu voor moeten gaan – er is geen weg terug. En dat is maar goed ook. Je krijgt nieuwe kansen, ontmoet veel leuke mensen komende maand en zal een paar bijzondere lessen leren. Thuis kabbelt alles een beetje voort, op je werk of op school wordt je eind september behoorlijk verrast. Op een positieve manier trouwens, maak je niet druk. Geniet ervan!

Maagd

Eigenlijk zal september je vooral leiden in de richting die je zoekt, Maagd. Je maakt je geen zorgen meer en bent tevreden met hoe zaken verlopen. Natuurlijk zal niet alles zonder slag of stoot gaan, maar over een paar maanden zullen ook de tegenslagen van nu op hun plek vallen en zie je dat eigenlijk alles een reden heeft. Pak je kans rond de dertiende van de maand en treed die ene uitdaging lachend tegemoet.

Weegschaal

September maakt je een beetje weemoedig. We gaan richting de laatste maanden van het jaar en je weet niet helemaal goed waar je naartoe wil. Zonde, want eigenlijk ligt het antwoord helemaal uitgestippeld voor je neus. Je kijkt er alleen een beetje overheen. Probeer wat afstand te nemen, doe iets compleet anders en kijk dan nog eens terug. Pas dan zal je leven weer logisch lijken en twijfel je niet meer.

Schorpioen

Je staat stevig in je schoenen, Schorpioen, en dat komt goed uit. September zal niet zonder tegenslag verlopen, maar dat geeft niet. Je kan dit hebben en weet dat het uiteindelijk wel goedkomt. Waar je wel goed op moet letten, is je gezondheid. Geeft je lichaam aan dat je eigenlijk beter rust kan nemen? Doe dat dan ook. Het heeft geen zin te blijven doorrazen, want een verlaagde weerstand is het laatste dat je kan gebruiken.

Boogschutter

Ook voor jou zal september verrassend uitpakken, Boogschutter. Gebruik je capaciteiten om die onverwachte uitdagingen te pareren. Je hebt zoveel in je mars! Komende weken zal je regelmatig op de proef worden gesteld, maar halverwege de maand keert het tij en dus ook de rust terug. Je kan met trots terugkijken op hoe je ermee omging én leert meteen een belangrijke les die in oktober van pas zal komen.

Ook leuk om te lezen

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids