Horoscoop oktober 2020 | Weegschaal ontmoet iemand

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! Oktober 2020 staat in het teken van de Weegschaal, die een wel heel spannende ontmoeting te wachten staat! Lees snel hoe dat precies zit en wat je verder nog kan verwachten deze maand.

Horoscoop oktober 2020

Steenbok

De Steenbok is deze maand bijzonder gepassioneerd en wil dat het liefst met zijn omgeving delen. Toch zit niet iedereen daarop te wachten, zal je al snel merken. Kies daarom bewust aan wie je bepaalde informatie vertelt. Luister naar je gevoel en zorg ervoor dat je jezelf omringt met anderen die het beste uit je weten te halen. Op die manier zal oktober een nog groter succes voor je worden dan je vooraf had verwacht.

Waterman

Met de Waterman gaat het goed. Je hebt een bijzonder plan voor de maand oktober en kijkt ernaar uit om dat tot uitvoering te brengen. Hiervoor heb je wel de hulp nodig van anderen: vergeet die dan ook niet in te schakelen. Waar je wel op moet letten, is je gezondheid. Wees niet te overhaast, maak bewuste keuzes in wat je wel en niet onderneemt en ga op tijd naar bed. Dit is namelijk niet het moment om een griep op te lopen.

Vissen

Lieve Vissen, let je erop dat je niet te veel hooi op je vork neemt? Uit enthousiasme bestaat de kans dat je te hard van stapel loopt met die nieuwe uitdaging en dat is juist wat je op dit moment niet moet doen. Neem rustig de tijd om alles op zijn plek te laten vallen, dan merk je vanzelf dat er een ritme in komt. Richting het eind van de maand pak je iets op dat bepalend zal zijn voor de rest van het jaar. Een stap in de goede richting, al zal het best even spannend zijn.

Ram

Met de Ram gaat het voorspoedig. Hoewel je nog wat zoekend bent naar je volgende stap, weet je beter wat je wil en kunt gerichter gaan zoeken. Halverwege oktober doet zich een kans voor die je even van je stuk brengt. Is dit iets dat je op dit moment in je leven kan gebruiken? Of is het beter om te wachten? Neem hierbij geen overhaaste beslissingen, maar weeg zorgvuldig de voor- en nadelen af. Advies van een goede vriend(in) is welkom, al is het ook belangrijk dat jij uiteindelijk kiest.

Stier

Oktober 2020 staat voor jou in het teken van bijkomen. Je hebt je tijd nodig om je nieuwe weg te vinden. Gebruik die ook. Het heeft geen zin nu te hard van stapel te lopen, want op een gegeven moment haalt het je toch wel in. Waar je aandacht vooral naar uit moet gaan komende maand? Jezelf, je familie en verder in beperkte mate de rest van de wereld. Je zal merken dat als je de rust in jezelf vindt, de rest van je leven vanzelf rustig aan weer op de rit komt.

Tweelingen

Met de kennis uit september nog vers op zak heb je grote plannen voor oktober. Toch zullen die even moeten wachten, lieve Tweelingen. Je hebt namelijk een paar hindernissen te nemen voor je zover bent. Neem je tijd hiervoor. Ook (of juist) als je er sterk tegenop ziet, zal je jezelf moeten herpakken en bepaalde zaken onder ogen moeten zien. Alleen dan kan je verder. Vraag om steun aan die ene goede vriend die precies snapt waar je doorheen moet: samen kom je verder dan alleen.

Kreeft

Het hoofd van de Kreeft loopt komende maand over. Je weet af en toe even niet meer waar je het zoeken moet en hebt de neiging die zorgen bij je omgeving neer te leggen. Maar kijk uit. Komende maand zal je iets meer op jezelf moeten vertrouwen en je eigen koers moeten varen. Schrijf zorgen of moeilijkheden op en probeer afleiding te zoeken in het luchtige. Je bent namelijk krachtiger dan je zelf misschien denkt en oktober is dé maand om daar gebruik van te maken.

Leeuw

Leeuwen hebben zin in oktober. Ook al zijn de zonnige dagen voorbij en merk je dat je langzaam maar zeker meer tijd binnen zal moeten doorbrengen, toch staat je genoeg leuks te wachten. Omring jezelf zoveel mogelijk met positieve mensen. Dat zal je goed doen. Verder is het slim om niet te veel zaken op hun beloof te laten, maar gelijk op te lossen. Deze maand heb je meer praktisch inzicht waar je zeker van gebruik zal moeten maken. Dan ben je in november klaar voor een volgende stap.

Maagd

De Maagd trekt zich tijdens de herfstmaanden wat meer terug met de mensen die dichtbij staan. En dat is in dit geval wel goed: je hebt die tijd voor jezelf nodig om er straks weer tegenaan te kunnen. Bovendien heb je een aantal teleurstellingen te verduren gehad tijdens 2020 en die moeten nu een plekje krijgen. Waar je wel voor moet waken is dat je niet te veel afstand neemt. Probeer daarom in elk geval na de veertiende af te spreken met die ene goede vriend(in), voor nieuwe energie.

Weegschaal

Voor de Weegschaal zal oktober niet heel anders worden dan de rest van het jaar. Je bent steeds redelijk stabiel geweest en dat is wel zo prettig. Komende maand haal je vooral plezier uit het gewone: je ritme, regelmaat en af en toe een leuk uitstapje op zijn tijd. De sterren staan trouwens gunstig voor een nieuwe ontmoeting. Of je ervoor openstaat, is altijd een tweede, maar zo richting het eind van de maand kom je iemand tegen die de potentie heeft om alles op zijn kop te zetten – in positieve zin.

Schorpioen

De Schorpioen voelt wat bedenkingen als hij naar komende maand kijkt. Er staan twee momenten op het programma waar je niet bepaald naar uitziet. Toch zal je beide keren je gezicht moeten laten zien – of je nu wel of geen energie hebt. Het positieve is dat het allebei enorm blijkt mee te vallen na afloop en je er een goed gevoel aan overhoudt. Belangrijke tip: houd mensen waar je minder vertrouwen in hebt komende maand even op afstand. Je hebt dat gevoel niet voor niets.

Boogschutter

Je hebt zin in oktober, Boogschutter, en dat heeft niet in het minst te maken met een belangrijke stap die voor je in het verschiet ligt. Je voelt je lichter nu je bepaalde knopen hebt doorgehakt en het verdriet van afgelopen jaar verdwijnt langzaam meer naar de achtergrond. Door te kiezen voor jezelf zal je verder kunnen groeien. Bijzondere datum om in de gaten te houden? De zesde. Je wordt blij verrast en krijgt een nieuwe kans die je veel gaat bieden.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven