Horoscoop oktober 2019 | Balans voor de Weegschaal

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! Oktober 2019 staat in het teken van de Weegschaal, die deze maand iets meer rust heeft. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat!

Horoscoop oktober 2019

Steenbok

Ben je wel helemaal klaar voor deze maand, lieve Steenbok? We gaan langzaam richting de wintermaanden toe en het einde van het jaar, maar het lijkt of iets je nog tegenhoudt. Wat is dat? Waar komt het door? Gebruik de, wat sombere, maand oktober om goed naar jezelf en je doelen te kijken. Je succes ligt binnen handbereik, maar durf je het al te zien?

Waterman

Na een turbulente maand brengt oktober je gelukkig weer wat meer rust. Je hebt tijd om te gaan zitten en plannen te maken voor komende tijd. Wel sluimert er enige verandering in je leven. Wil je misschien een nieuwe baan, heb je zin om voor langere tijd op vakantie te gaan of heb je zin in een studie? Nu is het moment om de mogelijkheden te bekijken, zodat je 2020 positief kan starten.

Vissen

Het is tijd dat je eigenwijs wordt, lieve Vissen. Ongeacht wat anderen je adviseren, vertellen of waarin ze je zouden kunnen tegenhouden – blijf geloven in je eigen dromen. Er is namelijk niet één weg die naar Rome leidt. Bovendien valt er onverwachts een kwartje, zo halverwege oktober. Eindelijk ontstaat er ruimte voor een nieuwe weg die je al langer wil inslaan. Zet je schouders eronder en geniet ervan. Je hebt het verdiend.

Ram

Je wordt verliefd in oktober, lieve Ram. Deze maand zal namelijk in het teken staan van vlinders, geluk en verliefdheid. Of je nu opnieuw de liefde voelt opwakkeren bij je huidige partner, je dansend door het leven gaat komende maand of een nieuwe vlam ontmoet – de tijd zal het leren. Eén ding mag zeker zijn: open je hart en geniet van elke seconde.

Stier

Oktober wordt een relatief rustige maand. Je kijkt ernaar uit om tijd door te brengen met de mensen van wie je houdt. Misschien is het ook niet onverstandig om even een spontaan weekendje weg te gaan. Gewoon in eigen land, maar uit de dagelijkse sleur. Je hebt er behoefte aan en die ene vriend kan ook wel wat rust gebruiken. Win-win!

Tweelingen

Ineens lijkt je leven weer in een stroomversnelling, lieve Tweelingen. In oktober zal het niet anders gaan dan in september. Je horoscoop voorspelt een positieve wending zo rond de zeventiende. Je krijgt hulp uit onverwachte hoek en die ene vriendin heeft een waardevol advies voor je. Probeer door de enigszins kritische toon heen te kijken en neem het met je mee: het geeft je de boost die je nodig had.

Kreeft

Jeetje, Kreeft. Wat heb jij een spannende maanden achter de rug. Nu is de tijd om weer even aan jezelf te denken en bij te komen van alle reuring. Maar ben je daar wel aan toe? Kijk uit dat je niet te veel vlucht in verplichtingen en onthoud dat jouw gevoel er ook toe doet. Gun jezelf rust en ruimte wanneer nodig en iets meer balans in je leven. De rest past zich vanzelf wel aan.

Leeuw

De afgelopen maanden ben je als mens enorm gegroeid, Leeuw. Dat heeft te maken met gebeurtenissen in je leven, maar ook met de rust die je vaker neemt. Je aanschouwt soms iets meer. Je horoscoop voor oktober voorspelt dat je hiermee verder gaat. Deze maand blijf je bij jezelf en zoek je vooral het gezelschap op van vrienden en familie: je hebt behoefte aan hun geborgenheid.

Maagd

Hoewel je normaliter niet vaak uit de band springt, zal je in oktober 2019 iets spannends gaan doen. Je neemt namelijk de spreekwoordelijke sprong in het diepe. En ondanks dat je het eigenlijk doodeng vindt om eens zo buiten je comfortzone te gaan, blijkt het je nog meer op te leveren dan je vooraf verwachtte. Durf na afloop trots op jezelf te zijn! Uiteindelijk heb je het toch maar even geflikt…

Weegschaal

De Weegschaal maakt stappen voor zichzelf. Waar september een onrustige maand was, valt oktober mee. Wel zal je nog steeds moeten opletten dat oude patronen niet terugkeren. Deze maand staat voor jou trouwens ook in het teken van verandering. Welke stappen je ook neemt; in november pluk je de vruchten van je huidige werk. Durf er dus volledig voor te gaan!

Schorpioen

De Schorpioen gaat langzaam richting zijn of haar verjaardag en dat betekent ook dat je iets meer stilstaat bij je leven. Wat heb je bereikt tot nu toe? Waar wil je naartoe? Het is tijd om te durven en te kijken waar jouw geluk in zit. Als je de juiste stappen zet, komt het geluk vanzelf je kant op. Durf ook eens die ene vriend(in) aan te spreken en stel een samenwerking voor – het gaat je veel opleveren!

Boogschutter

En dan de Boogschutter. Voor jou wordt oktober vooral een maand van afscheid nemen. Soms in letterlijke zin, maar vooral in figuurlijke vorm. Je gaat bepaalde ballast achterlaten in 2019 en daar zet je nu al stappen voor. Je hebt namelijk behoefte aan een frisse start volgend jaar en om daar te komen, zal je hard moeten werken. Gebruik de energie en bemoedigende woorden van de mensen om je heen. Ze helpen je met liefde!

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven