Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Horoscoop oktober 2018 | Tijd voor balans, Weegschaal

De horoscoop voor oktober 2018 staat vooral in het teken van Weegschaal. Letterlijk tijd voor balans: neem je tijd en durf vast vooruit te kijken.

Horoscoop oktober 2018

Steenbok

Komende maand wordt druk en staat tegelijkertijd in het teken van bezinning. Probeer voor jezelf de balans te houden en te genieten van al het moois dat op je pad komt. Er zullen wellicht wat deuren sluiten, maar tegelijkertijd staan de ramen wagenwijd open. Pluk nu de vruchten van de plannen die je eerder maakte en oktober wordt voor jou een hele fijne maand. 

Waterman

Heb je al eens nagedacht over hoe je erbij wil zitten over vijf jaar? Misschien is het goed concrete doelstellingen vast te stellen. Je bent namelijk lekker bezig en het zou heel zonde zijn wanneer je deze flow doorbreekt. Hou helder voor ogen waar je naartoe wil en je zal grotere stappen gaan maken. Leuk deze maand: zo richting november zal iemand je spontaan verrassen met iets dat je nooit meer gaat vergeten. 

Vissen

De laatste tijd ben je ongemerkt steeds meer hooi op je vork gaan nemen en dat eist zijn tol. Hou je wel genoeg rekening met jezelf? Misschien is het goed om even een stapje terug te doen en te investeren in tijd voor jezelf. Even niets anders doen dan relaxen en aan jezelf denken. Dat zijn namelijk de momenten waarop je oplaadt en waardoor je weer vooruit kan. Je hebt het nodig: oktober wordt namelijk bijzonder druk én leuk! 

Ram

Komende maand staat voor jou in het teken van tot jezelf komen, nieuwe plannen smeden en een puzzelstukje dat eindelijk op zijn plek valt. Hoe de praktijk eruit komt te zien, weet natuurlijk alleen de toekomst. Maar dat je eindelijk meer vat krijgt op bepaalde dingen en steeds meer ziet hoe je alles het liefst zou willen hebben, mag zeker zijn. 

Stier

Denk je voldoende aan jezelf, Stier? Wanneer is het voor jou genoeg? Op het moment lijk je alles te kunnen dragen, maar het is belangrijk om te zorgen dat dit ook zo blijft. Neem dus even wat tijd voor jezelf in oktober. Echt voor jezelf. Ga lekker sporten, neem een goed glas wijn (of bier) en luister muziek die je gelukkig maakt. Komende maand heeft namelijk iets bijzonders voor je in petto – zorg dat je daar optimaal van kunt genieten. 

Tweelingen

Het gaat lekker, he, lieve Tweeling? Je krijgt steeds meer de smaak te pakken en maakt echt meters de laatste weken. Goed bezig! Weet je al wat je komende maand wil gaan bereiken? Maak voor jezelf een overzicht van deze doelen en bedenk welke stappen je zal moeten zetten om daar te komen, dan komt het allemaal goed. Laat je verder af en toe verrassen door het leven, want er komen mooie dingen aan! 

Kreeft

Het is goed om even te berusten, Kreeft. Bepaalde zaken die op dit moment in je leven spelen, liggen eigenlijk buiten je macht. Je kunt niet alles oplossen en het is goed dat te beseffen. Door aan de ene kant los te laten, zal je aan de andere kant winnen. Wees lief voor jezelf en zorg goed voor je eigen gezondheid, zodat je de kracht hebt om in oktober te beginnen aan dat ene nieuwe project. Het kan echt een groot succes worden!

Leeuw 

Met oktober in het verschiet begint het een beetje te kriebelen, Leeuw. Je hebt zin in een kleine verandering in je leven. Maar wat en hoe? Dat zal de tijd vanzelf uitwijzen. Laat je gedeeltelijk verrassen, maar zet tegelijkertijd ook eens voor jezelf op papier op welke punten je (je leven) zou willen veranderen. Er zijn eindeloze mogelijkheden, je moet ze alleen wel durven zien. 

Maagd

De herfst is officieel begonnen en je trekt je een beetje terug. Dit is de tijd om lekker op de bank te genieten met thee of een ander warm drankje en een goede film of serie. Dat mag ook. Zeker na het afgelopen jaar, waarin er behoorlijk wat zaken op zijn kop stonden. Blijf alleen niet te veel binnen zitten, want ook buiten is genoeg te beleven. 

Weegschaal

Lukt het al een beetje om je leven weer op de rit te krijgen? Was je vorige maand nog bezig met het zoeken naar de richting die je nodig had, oktober zal in het teken staan van een paar prettige momenten met dierbaren. En ook dat is nodig om weer iets beter te doorzien waar je naartoe wil. Je pad zal namelijk uiteindelijk een flinke ommezwaai gaan maken en daar leg je nu de basis voor. 

Schorpioen

Geniet komende maand extra van de mensen om je heen, Schorpioen. Het zal niet per se de makkelijkste van het jaar zijn, maar wel de meest waardevolle. Luister goed naar de adviezen van die ene goede vriend(in) waar je nu ogenschijnlijk nog weinig mee kan; neem ze echt ter harte. Op de één of andere manier zullen ze namelijk richting het eind van 2018 nog van pas komen en op hun plek vallen. 

Boogschutter

En dan is het ‘ineens’ oktober. Terugkijkend naar afgelopen jaar begin je steeds tevredener te raken. Eindelijk krijg je ruimte voor bepaalde wensen die al langer leven, durf je stappen te maken die je lang uitstelde en ga je ervoor. Je kan dit, Boogschutter! Zoek steun in je omgeving en zet hem op, want juist de keuzes die je nu gaat maken zullen bepalend zijn voor de rest van je leven. 

Ook leuk om te lezen

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids