Horoscoop november 2021 | Schorpioen is er klaar voor

In deze nieuwe maandhoroscoop kan je lezen wat je te wachten staat in november 2021; de Schorpioen in het bijzonder. Ondanks het verloop van oktober, komt de positieve energie gelukkig weer helemaal terug. Meer weten? Lees hieronder wat november 2021 voor ons in petto heeft en klik daarna door naar je eigen horoscoop!

Horoscoop november 2021

We gaan richting het einde van het jaar. Voor november 2021 betekent dit dat we door de komst van Schorpioen deze maand onze verleidelijke kant inzetten en doelgericht te werk gaan. Je neemt vriendschappen nog eens kritisch onder de loep, stelt voor jezelf vast welke kant je op wil in zowel de liefde als je relatie en durft daarbij best je eigen koers te (gaan) varen. Niet iedereen zal dat misschien snappen, maar dat hoeft ook niet: zolang jij maar weet waar je heen gaat.

Maandhoroscoop november 2021 per sterrenbeeld

Steenbok

De Steenbok kijkt uit naar november. Je hebt leuke plannen, wil er lekker op uit en bent klaar om je van je beste kant te laten zien. Gelukkig is je omgeving minstens zo enthousiast. Halverwege de maand ontmoet je echter iemand die alles op zijn kop zet. Je bent in de war: wat moet je nu doen? De beste remedie is, ondanks dat je gevoel gelijk wil handelen, loslaten en afwachten. Niet alles is namelijk zo mooi als het lijkt.

Waterman

In het leven van de Waterman lijkt alles voort te kabbelen, maar onder de oppervlakte borrelt van alles. Je bent een tikje onrustig en weet niet goed waar het door komt. Tegelijkertijd is het ook spannend om te onderzoeken waar je gevoel vandaan komt, omdat je ergens een beetje bang bent om dit onder ogen te zien. Toch zal je wel moeten als je eind november weer beter in je vel wil zitten. Vraag om hulp aan een goede vriend(in) en je zal merken dat je tot meer in staat bent dan je dacht.

Vissen

November staat voor de Vissen in het teken van introspectie. Het is een maand waarin je emoties alle kanten op zullen schieten, waarbij oud zeer mogelijk naar boven komt. Tegelijkertijd is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat alles zijn tijd heeft. Puzzelstukjes zullen op zijn plek vallen. Wanneer je eind november nog eens terugkijkt, zal je zien dat alles is zoals het zijn moet. Dat maakt dat je met een geruster hart december in kunt gaan.

Ram

De Ram ziet een beetje op tegen de koude, donkere dagen. Als lenteteken geniet je het meest van licht en warmte; deze periode maakt je altijd een beetje somber. Gelukkig is daar een goede vriend(in) die je een spiegel voorhoudt en bij de hand neemt. Met hem of haar naast je voel je vanzelf het enthousiasme weer terugkomen. Mede daardoor maak je een paar plannen die je verrassend vrolijk stemmen, en krijg je vanzelf je energie weer terug.

Stier

De Stier heeft van alles aan zijn hoofd. Je bent druk op zowel zakelijk als privévlak, onderneemt van alles en hebt er plezier in. Vergeet je alleen niet af en toe even ook nog te ontspannen? Plan een paar momenten komende maand waarop je iets doet voor jezelf, zonder gezelschap. Je zal merken dat het je goeddoet, waardoor je op andere momenten weer alles kunt geven. Commentaar laat je deze maand makkelijker los.

Tweelingen

Voor de Tweelingen staat er veel op het programma. Te veel misschien wel. Je slaapt niet altijd even lekker, bent een beetje futloos en hebt het gevoel dat een heleboel zaken op jouw schouders komt. Tijd om orde op zaken te stellen. Door wat taken aan anderen uit te besteden, merk je dat er vanzelf weer lucht komt en dat je meer grip krijgt op de situatie. En dat is precies wat je in november nodig hebt, zodat je straks in december echt kunt gaan genieten.

Kreeft

Voor de Kreeft lijkt november in vogelvlucht voorbij te gaan. Je hebt daardoor soms het gevoel dat de tijd door je vingers glipt en dat voelt niet zo fijn. Daarom kan het jou enorm helpen om soms even een bewust moment voor jezelf te nemen en te luisteren naar je lijf. Probeer eens te mediteren of een herfstwandeling in de natuur, zodat je de spanning uit je lichaam kan laten vloeien. Pas dan merk je waar je feitelijk heen wil en kan je je route in het leven enigszins bijstellen.

Leeuw

Je hebt ongelooflijk veel zin in de feestdagen en bereidt je vast voor. De Leeuw geniet immers het meest in goed gezelschap en deze maanden van het jaar staan volledig in het teken van samen zijn. November zal voor jou dan ook in het teken staan van voorpret, plannen maken en een paar bijzondere uitstapjes. Vergeet alleen niet dat andere zaken minstens zo belangrijk zijn en probeer de balans, die je in oktober had, nu vast te houden.

Maagd

Voor de Maagd is november een dubbele maand. Je zit met een knoop in je maag, maar kan je verhaal niet echt bij iemand kwijt voor je gevoel. Toch is het belangrijk dat je iets doet. Maak bijvoorbeeld een lijstje met zaken die je graag onderneemt en doe minstens drie dingen, zodat je weer positieve energie krijgt. En vergeet ook niet dat elk nadeel zijn voordeel heeft. Wat nu misschien lijkt als zwaar en onoverkomelijk, kan straks de kans van je leven blijken.

Weegschaal

In het leven van de Weegschaal loopt niet alles zoals je op je planning had staan. Daar baal je van: per slot van rekening heb je een doel voor ogen en het zou fijn zijn als het leven daaraan meewerkt. Vergeet echter niet dat je misschien in je enthousiasme niet helemaal realistisch was. Zodra je dat los kan laten, merk je dat alle zorgen zich vanzelf oplossen. Verder spreek je af met iemand die je dierbaar is. Hij of zij biedt je een waardevol nieuw inzicht waar je de rest van 2021 iets aan hebt.

Schorpioen

November is jouw maand, lieve Schorpioen. Je weet het misschien nog niet, maar er staat je een bijzondere kans te wachten die je met beide handen mag aangrijpen. Hoewel oktober een verdrietige afloop had, merk je dat je nu gelukkig weer positieve energie krijgt door je omgeving. Zij sterken je op momenten dat je het zelf niet kan, en dat maakt dat je in november veel meer geniet dan je vooraf voor ogen had.

Boogschutter

De Boogschutter twijfelt een beetje. Moet je nu wel of niet rigoureus de knoop doorhakken? Dat antwoord vind je hier helaas niet. Je kunt je echter afvragen of dat eigenlijk wel nodig is: ergens in jezelf zit het antwoord al verstopt. De vraag is dan ook eerder of je al klaar bent om het te zien? Neem in elk geval de tijd die nodig is, overhaast niks en ga bedachtzaam te werk. Op een onverwacht moment wordt alles duidelijk.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven