Horoscoop november 2020 | Inzichten voor Schorpioen

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! November 2020 staat in het teken van de Schorpioen, die deze keer handige inzichten krijgt! Lees snel hoe dat precies zit en wat je verder nog kan verwachten deze maand.

Horoscoop november 2020

Steenbok

Je trekt je wat terug, komende maand. De reden? Iets of iemand heeft je teleurgesteld en je hebt tijd voor jezelf nodig. Toch kan het verstandig zijn om juist met anderen af te spreken – al dan niet online, in deze tijd. Vergeet uiteindelijk niet dat je daar ook energie van kunt krijgen. Waar je op moet letten in november, is je gezondheid. Blijf sporten en/of bewegen en probeer regelmatig naar buiten te gaan, voor de boost die je nu nodig hebt.

Waterman

In november staat je iets leuks te verwachten. Je loopt privé tegen een aantal dingen aan en wil daar verandering in brengen. Durf ervoor open te staan en je zal zien dat verschillende ontmoetingen je weer op het juiste pad zetten. Het gesprek met die ene goede vriend(in) zal je helpen aan nieuwe inzichten en daarmee op zak treed je december tegemoet met nieuwe energie.

Vissen

Meer dan ooit besef je hoe belangrijk het is om in verbinding te staan met anderen. Komende maand zal je daar dan ook meer in gaan investeren. Verder heb je misschien niet altijd zin om naar buiten te gaan, maar is het verstandig jezelf daar toch toe te zetten. De buitenlucht zal je goed doen. Je komt tot nieuwe inzichten en gaandeweg zal je in november iets bedenken dat je niet meer loslaat. Tijd voor een volgende stap?

Ram

Komende maand zal je een stapje terug doen, lieve Ram. Je hebt zin om iets nieuws op te gaan pakken, maar wat? Durf bepaalde vragen los te laten, dan komen de antwoorden op je pad wanneer je het niet verwacht. November staat er verder in het teken van familie. Je zal meer tijd doorbrengen met hen of in elk geval op een bepaalde manier aan ze laten merken hoe belangrijk iedereen voor je is.

Stier

De Stier zit niet lekker in zijn vel op een manier die eigenlijk niet bij hem past. Weet je waar het door komt? Probeer de oorzaak te achterhalen en kijk wat je er op een positieve manier mee kunt doen. Ook kan het helpen er met iemand anders over te praten die meer buiten de situatie staat. Hij of zij geeft nieuwe inzichten waar je iets mee kunt. Rond de veertiende krijg je een leuke verrassing.

Tweelingen

Bij de meeste Tweelingen gaat het op het moment wel prima. Zijn gangetje, zoals je het zelf waarschijnlijk zou benoemen. Het leven kabbelt een beetje voort en dat vind je prima. Toch staat je iets bijzonders te wachten in november. Zo richting de 21e kom je voor een tweesprong te staan en is het belangrijk dat je de juiste weg kiest. Welke dat wordt? Volg je intuïtie. En als je geen duidelijke voorkeur voelt, kijk dan of meditatie je meer inzichten geeft.

Kreeft

Eigenlijk wordt november niet heel anders dan oktober voor de Kreeft. Je zit niet helemaal lekker in je vel en mist de energie om jezelf weer op te peppen. Toch zal je wel moeten: anderen hebben je net zo hard nodig als jij hen. Probeer daarom toch met vriendinnen af te spreken of te bellen. Zij weten de juiste dingen te zeggen. En vergeet ook niet dat na regen weer zonneschijn volgt. Een zon die sneller zal schijnen dan je denkt!

Leeuw

We gaan richting het eind van het jaar en de Leeuw heeft er zin in. Ook al zit een echt feestje, zoals je het liefst hebt, er waarschijnlijk niet in – je bent van plan zelf de slingers op te hangen. Je positieve energie werkt aanstekelijk op je omgeving. Door je vrolijkheid neem je vanzelf anderen mee. Hou dat vast! Ergens halverwege de maand merkt iemand je op, waardoor nieuwe kansen ontstaan in je leven. Gebruik je verstand en volg je gevoel.

Maagd

Hoe gaat het echt met je Maagd? Deze vraag zal je misschien minder vaak gesteld worden dan je hem eigenlijk nodig hebt. Je hebt de neiging om je leven en verantwoordelijkheden te dragen, maar wie draagt jou? Probeer komende maand jezelf meer tijd te gunnen. Als jij je niet oplaadt, kan je anderen uiteindelijk ook minder goed helpen. Toch? Eind november krijg je gelukkig meer lucht; houd dat voor ogen.

Weegschaal

De Weegschaal gaat komende maand zijn eigen weg. Je houdt doorgaans veel rekening met anderen, maar nu kies je een keer voor jezelf en dat voelt bevrijdend. November staat voor jou verder in het teken van opruimen, loslaten en doorpakken. Je maakt plannen voor december, geniet en neemt je voor dit vaker te gaan doen. Goed bezig!

Schorpioen

Voor de Schorpioen is november een fijne, rustige maand. Je krijgt bepaalde inzichten door een leuke gebeurtenis aan het begin van de maand. Daarnaast probeer je regelmatig even naar buiten te gaan, omdat je merkt dat het je goed doet. Let er ook op dat je bepaalde afspraken nakomt. Doordat je meer op je eigen leven gefocust bent, verlies je anderen een klein beetje uit het oog.

Boogschutter

November loopt voor jou iets anders dan gepland. Toch heeft het zin: je zal uiteindelijk merken waarom in december, dan valt alles op zijn plek. Voor nu helpt het om erop te vertrouwen dat dingen niet voor niets gebeuren. Let komende maand goed op je uitgaven! Je ziet van alles dat je wil hebben, maar het loont de moeite om er twee keer over na te denken. Probeer dus om toch nog een nachtje te slapen over die ene uitgave.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven