Horoscoop november 2019 | Relaxen, Schorpioen

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! November 2019 staat in het teken van de Schorpioen, die eigenlijk alles wel goed voor elkaar heeft nu. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat!

Horoscoop november 2019

Steenbok

Komende maand ga je ervoor, lieve Steenbok. De zon schijnt door je zorgen heen en je ontdekt in november iets bijzonders dat je zeker verder gaat helpen. Probeer je plannen een beetje op papier te zetten. Dat geeft vastigheid en leert je bovendien een wijze les. Luister naar de raad van die ene goede vriend(in), zodat je er in december mee aan de slag kunt.

Waterman

De Waterman hakt knopen door, deze novembermaand. Het is tijd om nieuwe stappen te zetten en je hebt er de energie ook voor. In gedachten staat alles op een rijtje, nu in het echte leven nog. Zoek een paar goede bekenden die je daarbij kunnen helpen, want samen sta je sterker en is het bovendien veel gezelliger. Rond de 21e kom je iemand tegen die je een advies geeft waar je de rest van het jaar profijt van hebt.

Vissen

Met de Vissen gaat het momenteel niet zo goed. Je zit niet lekker in je vel en dat belemmert je op verschillende vlakken in je leven. Waar scheelt het aan? Kan je het oplossen of lukt dat niet? In dat laatste geval is het belangrijk dat je de boel een beetje de boel laat: het komt vanzelf wel goed. En daarbij kost het je te veel energie om zoveel in je hoofd ’te zitten’. Die kan je beter voor iets anders gebruiken.

Ram

De Ram heeft in november behoefte aan gezelschap. Oud zeer steekt de laatste tijd zo nu en dan de kop op en het is daarom belangrijk om je zinnen een beetje te verzetten. Durf je erover te praten? Vraag iemand die jou heel goed kent dan om advies of een luisterend oor. Zakelijk gezien wordt komende maand prima. Je krijgt een onverwachte meevaller richting het einde van de maand.

Stier

Luister goed naar je gevoel deze maand, lieve Stier. Want hoewel je wellicht wat pragmatischer van aard bent dan veel andere sterrenbeelden, kan je er een bijzonder voordeel uit halen. Vooral op zakelijk gebied zet je komende maand belangrijke stappen. Let wel op: die ene persoon in je leven die heel leuk en aardig lijkt, kan onverwachts vervelend uit de hoek komen.

Tweelingen

Met de Tweelingen gaat het in november bijzonder goed. Je zit lekker in je vel, met de mensen om je heen gaat het goed en je durfde afgelopen jaar keuzes te maken die je veel verder brachten dan je vooraf hoopte. Zet dit voort komende maanden. Durf soms dappere stappen te zetten, dan kan de novembermaand je een onverwachtse winst opleveren.

Kreeft

Langzaam lijkt alles op zijn plek te vallen de laatste maanden. Maar je bent er nog niet helemaal, lieve Kreeft. Er is iets waar je al even geen aandacht aan hebt besteed. Hier liggen de laatste stappen. Durf de confrontatie aan te gaan: je zal je er uiteindelijk beter door gaan voelen. Vergeet ook niet om tijd door te brengen met de mensen die er het meest toe doen; ze zullen je verrassen op het moment dat je het niet verwacht.

Leeuw

Met de Leeuw gaat alles goed. De laatste tijd blijf je stappen zetten waarmee je jezelf lijkt te overtreffen. Je bent sterk, hebt er zin in en zet door. Daarom wordt november opnieuw een succes. In je liefdesleven zijn er echter wel wat zaken die extra aandacht verdienen. Durf jezelf te zijn en te laten zien, dan zal je ook daarin verder komen.

Maagd

Afgelopen maand was een bijzondere, lieve Maagd. Je bent ervoor gegaan, terwijl je dat misschien niet had verwacht van jezelf. November staat voor jou in het teken van doorgaan op dezelfde weg. Houd vast aan waar je in gelooft, doe goed voor een ander en weest ongelooflijk trots op jezelf. Nog even een maandje hard werken, dan kan je in december iets meer relaxen.

Weegschaal

De Weegschaal is goed bezig de laatste maanden. Je maakt grote stappen. November zal enigszins hectisch verlopen en je af en toe een paar onverwachte stappen terug bezorgen. Maar laat je er niet door terughouden: schouders eronder en weer door. Dan sluit je komende maand heel anders af dan hoe je hem begon.

Schorpioen

Bij de Schorpioen loopt alles op rolletjes. November zal het je niet heel anders vergaan. De maand kabbelt een beetje voort en eerlijk gezegd vind je dat wel prettig. Halverwege de maand kom je een oude bekende tegen die je iets bijzonders te vertellen heeft. Maar verder? Verder ga je gewoon lekker je gang. Goed bezig!

Boogschutter

Met de Boogschutter gaat het wel goed, al sluimert op de achtergrond nog wel iets. Durf je er deze maand naar te kijken? Of schuif je het liever door naar december? Het is aan jou hoe ver je gaat komen in november. Maak ook tijd voor goede vriendinnen: aan het eind van de maand staat er iets leuks voor je op het programma.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven