Horoscoop november 2018 | Open je ogen, Schorpioen

De horoscoop voor november 2018 staat vooral in het teken van Schorpioen. Ben je al klaar voor de volgende stap? Houd je ogen in elk geval open voor nieuwe kansen.

Horoscoop november 2018

Steenbok

Je voelt je sterk, Steenbok. Het afgelopen jaar was best bewogen, maar je zette op meerdere momenten je schouders eronder en dat leidde tot bijzondere resultaten. Maar je bent er nog niet. Je hebt nog twee maanden om grote stappen te zetten. En aangezien je toch al lekker bezig was, kan je net zo goed die extra kilometers maken. Smeedt het ijzer immers als het heet is! 

Waterman

Het leven lijkt voort te kabbelen, maar vergis je niet. Ook voor jou, beste Waterman, komen er een paar onverwachte gebeurtenissen aan. Misschien zie je het niet direct, maar over een tijdje vallen ze op hun plek en blijken ze heen positief voor je leven in het algemeen. Dus ga niet bij de pakken neerzitten: probeer te zoeken naar de onderliggende boodschap. Maak zeker ook tijd om iets leuks te doen met een geliefde, hij of zij zal je in de juiste richting wijzen. 

Vissen

Hou je relaxmomentjes ook deze maand vast. Zorg dat je tussen de regels door oplaadt, dan kan je van de drukte genieten. Wees je ervan bewust dat hindernissen die je in je hoofd vormt, je in het echte leven kunnen tegenhouden. Probeer dat te doorbreken. Zoek bezigheden die je op een positieve manier beïnvloeden en denk groot: the sky is the limit. Je moet hem alleen durven bereiken. Eind van deze maand staat je iets bijzonders te wachten. Geniet! 

Ram

Je zit lekkerder in je vel, Ram, en dat komt goed uit. Deze maand komen er namelijk mooie kansen je kant op. Ben je er ook klaar voor ze met beide handen te grijpen? Geloof in jezelf en besef dat je het verdiend hebt. Datum om in de gaten te houden is de veertiende van deze maand: doe iets dat je eigenlijk spannend vindt, wie weet waar dat toe leidt. 

Stier

November wordt een rustige maand. Het is goed dat je even kan bijkomen van alle hectiek, die zo nu en dan nog steeds door je leven lijkt te gieren. Probeer waar mogelijk afstand te nemen van de zaken die je steeds zo in beslag namen, dan zal je vanzelf weer energie kunnen opdoen voor de maand december.  

Tweeling

Met de feestdagen in aantocht krijg je zin om je lekker te gaan voorbereiden op samen zijn met vrienden en familie. Neem de tijd die daarvoor nodig is: je gaat namelijk waardevolle maanden tegemoet. Zeker nu je lekkerder in je vel zit en beter weet wat je wil, kan je er meer van genieten. Hou dit gevoel vast. Rond de zeventiende staan de sterren gunstig voor een fijne ontmoeting. Geniet ervan!

Kreeft

De meeste kreeften merken dat ze de laatste maanden op hun tandvlees lopen. Ze zijn moe, overprikkeld en hebben eigenlijk rust nodig. Jij ook lieve Kreeft? Neem dan iets meer tijd voor jezelf. Uiteindelijk kan je alleen voor anderen zorgen als je zelf op 1 staat. Sowieso niet onverstandig, want november heeft wat onverwachte wendingen voor je in petto. Beweeg mee en maak tijd vrij om iets te doen waar je veel energie van krijgt, dan komt het goed. 

Leeuw 

Let je op je gezondheid lieve Leeuw? Je leven is behoorlijk turbulent op het moment. Je ontmoet nieuwe mensen, leert een hele bijzondere persoon kennen en ontdekt iets dat je leven blijvend kan veranderen. Sta je ervoor open? Durf je de stap te nemen? Je intuïtie zegt genoeg!

Maagd

Je hebt in tegenstelling tot vorige maand iets meer behoefte aan buitenlucht, al dan niet in de vorm van een fijne lange wandeling. Of je nu alleen gaat of met een geliefde, dit ommetje zal je nieuwe inzichten brengen waar je weer mee vooruit kunt. Tegen het eind van de maand doet zich een spannend moment voor, maar het komt goed. Ga ervoor! 

Weegschaal

Als je verandering wil zal je zelf ook actief op pad moeten gaan om die kans te kunnen grijpen. Werk voor wat je idealen en dromen zijn. Hou in je achterhoofd dat je eraan toe bent, want daar heb je afgelopen maanden hard voor gewerkt, en je zal langzaam steeds meer grip krijgen op wat je te wachten staat en waar je naartoe wil. 

Schorpioen

Weer een levensjaar erbij, Schorpioen. Weet je al wat je dit komende jaar zou willen gaan doen? Durf je die ene stap te nemen of vind je het prettiger om rustig te wachten tot je er klaar voor bent? Er is in elk geval geen goed of fout; belangrijker is dat jij achter je keus staat. Hou je ogen trouwens open voor de bevestiging die je zoekt: die is dichterbij dan je denkt. 

Boogschutter

November is een drukke maand, Boogschutter. Ben je er klaar voor? Durf voorzichtig te dromen, maar blijf realistisch: goede dingen hebben tijd nodig. Je gaat op carrieregebied hard vooruit, maar vergeet je privéleven niet. Zoek een balans waardoor je van beide kan blijven genieten, dan wordt het een topmaand.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven