Horoscoop mei 2019 | Pas op de plaats voor de Stier

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! Mei 2019 staat in het teken van de Stier, die eigenlijk een pas op de plaats kan gebruiken. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat!

Horoscoop mei 2019

Steenbok

Ben je klaar voor mei? Komende maand wordt een kleine achtbaan en het is belangrijk dat je goed voorbereid bent. Zorg dat je regelmatig even een rustmoment neemt en je goed op jezelf let, dan wordt het een maand om nooit te vergeten!

Waterman

De Waterman heeft een verandering voor de deur staan. Is het een nieuwe baan? Andere functie? Of wellicht een nieuwe aanpak van dat ene project dat al maanden een doorn in je oog is? Hoe dan ook, het is belangrijk dat je hierbij durft te vertrouwen op je gevoel. Diep van binnen weet je precies welke stap je moet zetten om er een succes van te maken.

Vissen

De Vissen laten komende maand een aantal zaken los. Het is namelijk belangrijk om dit een plekje te geven voor je verder kunt in de toekomst. Wees wel op je hoede. Die ene nieuwe uitdaging lijkt misschien leuk, maar is hij dat ook? Overleg met een goede vriend(in) over je twijfels en vraag wat zijn of haar mening is. Neem die overwegingen mee in je beslissing.

Ram

Let je voldoende op jezelf Ram? Het lijkt alsof je te veel hooi op je vork hebt genomen uit enthousiasme. Probeer even een stapje terug te doen en van een afstand te kijken naar je plannen voor komende maand. Waar zou je een pauze kunnen inlassen? Het is vooral erg belangrijk dat je naar je lijf luistert: lukt het niet, laat het dan ook gewoon gaan.

Stier

Met jou gaat het gelukkig wel prima, lieve Stier. Toch komen er in mei nog wat bijzondere hindernissen op je pad. Vergeet niet dat je soms echt een pas op de plaats moet doen en even egoïstisch mag zijn. Je hoeft niet alleen maar voor anderen bezig te zijn. De zonnige dagen doen je trouwens goed, ga erop uit en geniet van wat de dag je brengt – die ene speciale ontmoeting is niet puur toevallig!

Tweeling

Halverwege de maand staat er een leuke verrassing op je te wachten. Het heeft te maken met die ene goede vriend(in) die je al een tijdje niet hebt gezien. Neem de tijd en geniet, want dit moment krijg je voorlopig niet meer terug!

Kreeft

Je verlangt naar rust en zon, lieve Kreeft, maar het duurt nog even voor je daar echt van kunt genieten. Er liggen zaken uit het verleden op je te wachten die op dit moment moeten worden opgelost. Stel het niet langer uit en zet je schouders eronder. Nog heel even en je bent er doorheen. Wees je bewust van negatieve energie. Wanneer iemand je dwars zit, probeer hem of haar dan even te ontlopen.

Leeuw

Het is tijd om een stapje terug te doen, Leeuw, en te focussen op wat echt belangrijk is. Niemand anders gaat het namelijk voor je doen. Het is slim om komende maand iets meer te leven in de offline wereld, zodat je straks in de zomer kunt genieten. En nog een laatste tip: durf! Je hebt de wereld aan je voeten als je de eerste stap maar durft te zetten. Vertrouw op je eigen kunnen en alles komt goed.

Maagd

Voor de maagd wordt mei een redelijk rustige maand. En dat is ook prima. Je hebt genoeg op je pad gekregen de laatste tijd en het is verstandig om daar even van bij te komen. Vergeet niet af te spreken met die ene kennis die al langere tijd aandringt: hij of zij heeft iets bijzonders voor je in petto.

Weegschaal

Ook de weegschaal zit lekker in zijn vel. Mei staat bol van de liefde, al dan niet ontluikend. Je bent in balans en dat merken anderen. Ze komen deze dagen sneller naar je toe voor hulp. Probeer die te bieden waar je kan, maar let wel op jezelf: de valkuil van zo’n relaxte maand is namelijk dat je jezelf voorbij zou kunnen lopen. Wees alert en je gaat een heerlijke tijd tegemoet.

Schorpioen

Wie heeft je dwars gezeten de laatste tijd? Waarom ben je wat prikkelbaar, Schorpioen? Het is tijd om even te gaan zitten en bij jezelf na te gaan waar het misgaat. Probeer de zaken uit te spreken en – als dat niet lukt – de zaak naast je neer te leggen. Uiteindelijk hoef je niet alles op te lossen. Soms is het ook gewoon goed om los te laten en terug te gaan naar de basis: naar jezelf.

Boogschutter

Misschien heb je het zelf nog niet door, Boogschutter, maar de plannen die je al weken hebt, mogen nu tot uitvoering komen. De tijd is rijp. Zoek hulp waar nodig en probeer je stappen zorgvuldig te plannen, zodat het straks allemaal vanzelf kan gaan. Veel succes en plezier!

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven