Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Horoscoop mei 2018 | Durf je uit te spreken, Stier

De horoscoop voor mei 2018 staat vooral in het teken van Stier. Om verwarring te voorkomen, zal je duidelijker moeten zijn, dan komt het deze maand wel goed. Lees snel verder!

Horoscoop mei 2018

Steenbok

De lente staat nu echt voor de deur en het is tijd om erop uit te gaan. Lekker veel buitenshuis zijn zal je goed doen. Probeer ook regelmatig even af te spreken met vrienden en andere dingen waar je blij van wordt. Je hebt weer meer energie en dat doet je goed op alle vlakken.

Waterman

Voor Watermannen staat de komende maand in het teken van bezinning. Alles valt meer op zijn plek en dat is prettig, maar je hebt nog wat tijd nodig om dingen een beetje een plekje te kunnen geven. De mensen om je heen zien het aan je en geven je gelukkig die ruimte. Probeer halverwege mei een uitstapje te plannen met de mensen die je het liefst zijn. Ze hebben je iets te vertellen.

Vissen

Je begint de maand met een turbulente drukte die nogal benauwend aanvoelt. Veel te veel hooi op je vork en dat werkt door in je lijf. Er is maar één remedie voor: ontspannen. Probeer echt elke week een moment te plannen waarop je iets doet waar je écht gelukkig van wordt. En of je nu doelloos voor je uitstaart of een boek leest, maakt niet uit. Als je maar rust ervaart om de rest van de maand door te kunnen. Vergeet je partner niet. Eind mei heeft hij of zij belangrijk nieuws voor je.

Ram

Ook de Ram begint mei niet helemaal lekker. Gelukkig raakt dat al snel op de achtergrond, want zo rond de zevende staat je iets spannends te gebeuren. Even uit je comfort zone, maar zo bijzonder om mee te maken. Je kan hier de rest van de maand mee vooruit. Daarnaast raak je in gesprek met een onbekende. Als je goed luistert, kan zijn of haar ervaring je weer een stukje verder helpen.

Stier

Als je niet uitkijkt, ontstaat de komende maand gemakkelijk verwarring. Op de één of andere manier komen je goede bedoelingen namelijk niet altijd over. Hou je een beetje op de achtergrond en spreek je duidelijker uit, dan komt het wel goed. Na de twintigste krijg je een leuke verrassing van iemand die het goed met je voorheeft.

Tweeling

Kijk uit wie je wel en niet vertrouwt, lieve Tweeling. Het gaat best wel goed de laatste tijd en niet iedereen is daar even enthousiast over als hij of zij doet voorkomen. Hoe je dat ontdekt? Volg je hart: diep van binnen weet je best hoe het zit. Probeer hierop een gesprek aan te knopen met de persoon in kwestie en geef een tweede kans.

Kreeft

Vergeet de rem niet in te trappen, Kreeft! Je doet ongemerkt toch weer te veel voor alles en iedereen en te weinig voor jezelf. Geef een ander ook eens de kans om voor jou te zorgen, want dat verdien jij net zo goed. Zo richting de tiende raak je van je a propos. Een onverwachts berichtje doet je namelijk blozen.

Leeuw

Maak er een feestje van deze maand. Je verdient het. Probeer verder een balans te houden tussen tijd met je geliefden en tijd voor jezelf. Je lichaam heeft ook extra aandacht nodig en het is niet onverstandig om af en toe even een kleine pauze in te lassen. Gewoon in de zon neerploffen met een goed boek en je favoriete muziek, en je kan er daarna weer keihard tegenaan.

Maagd

Voor de Maagd breekt deze maand een bijzonder productieve tijd aan. Je hebt meer inzichten gekregen afgelopen maanden en weet beter wat je wil. Dat maakt dat je makkelijker de stappen weet te zetten die nodig zijn en je maakt meters. Hou dit gevoel vooral vast, dan kan je ver komen!

Weegschaal

Op een ochtend word je wakker na een droom die je langer bijblijft dan normaal. Wat moet je met deze informatie? Schrijf je droom zo gedetailleerd mogelijk op. Het duurt namelijk even voor je begrijpt wat je onbewuste je wilde vertellen. Eind mei kan je daarnaast bepaalde plannen gaan uitvoeren en dat brengt best wat opluchting met zich mee. Probeer je zaakjes goed op orde te houden.

Schorpioen

Je bent moe. Er gaat van alles door je heen en je weet niet goed waar je heen wil. Probeer desondanks toch even wat afstand te nemen, want je kunt bepaalde zaken nu toch niet beïnvloeden. Slaap voldoende, ga erop uit, laat je meevoeren door het leven en geniet van de kleine momenten, dan komt de rest ook wel weer goed. Het heeft gewoon een beetje tijd nodig.

Boogschutter

Je merkt dat je weer wat meer rust hebt dan vorige maanden. Gelukkig maar!  Neem het er ook van en geniet. Er staat namelijk veel moois te gebeuren en daar ben je nu bijna klaar voor; nog even geduld. Mei voelt aan als een kalm bad, de golven komen straks richting de zomer.

Ook leuk om te lezen

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids