Horoscoop maart 2023 | Vissen vindt haar nieuwe kracht

MAANDHOROSCOOP MAART 2023 – Maart staat in het teken van het ontkiemen van nieuwe ideeën en ontwikkelingen, wat soms gepaard gaat met weerstand. Dit is het geval bij Vissen, Leeuw en Maagd. Tegelijkertijd hangt dit alles samen met een grote groei, waardoor de sterrenbeelden in maart 2023 meer vertrouwen vinden en hun eigen kracht leren omarmen. Al met al een vruchtbare maand, al zal het niet altijd even makkelijk zijn.

Horoscoop maart 2023

Steenbok

Na maart 2023 zal je leven in positieve zin veranderen. Je krijgt namelijk een buitenkans in je schoot geworpen die niet te mooi blijkt om waar te zijn. Doordat je kundig advies inwint en een fijne groep mensen om je heen hebt die je steunt, zal je vanzelf weten welke richting je op wil. Verder zoek je het sociale leven sterker op dan normaal. Je hebt behoefte aan vrienden om je heen en geniet van hen met volle teugen.

Waterman

Voor de Waterman staat er een belangrijke keuze op het programma die veel zaken in je leven bepaalt. Het is dus niet zomaar iets waar je lichtvoetig mee kunt omspringen. Tot halverwege maart zal je in een fase van vertwijfeling en een bepaalde moedeloosheid verkeren, omdat je simpelweg niet weet wat wijsheid is voor jou. Houd echter moed. Je zal de antwoorden op een andere plek moeten zoeken dan je misschien verwacht. Durf buiten de gebaande paden te denken en je krijgt vanzelf helderheid.

Vissen

Je voelt een bepaalde innerlijke onrust. Dat heeft er alles mee te maken dat je enorm veel behoefte hebt aan een soort grote schoonmaak van heden en verleden. Tijd om bepaalde zaken los te laten en een nieuwe kracht te omarmen. Het roept weerstand op in je lijf, omdat je buiten je comfort zone gaat, maar zo richting april begrijp je wel waar dit goed voor was. Dit is namelijk hét moment om je visie scherp te stellen en met oog op de toekomst jezelf te leren zijn. Zonder filter.

Ram

De Ram heeft een bijzondere maand in het vooruitzicht. Je maakt een belangrijke reis, gaat iets speciaals ondernemen of zet eindelijk de stappen die je al zolang op de planning had staan. In het begin misschien nog een beetje onwennig, maar al snel voel je je zekerder. Halverwege de maand voel je haarfijn aan of die ene kans die op je pad komt daadwerkelijk past bij je toekomstplannen. Volg je intuïtie en laat niemand je op andere gedachten brengen.

Stier

Voor de Stier is maart 2023 een redelijk rustige maand. Je hebt je zaken goed op orde en hebt een paar leuke afspraken op de planning waar je je enorm op verheugt. Echte waarschuwingen zijn er voor jou momenteel niet. Wel is het zaak om te blijven kijken naar uitdaging. Dit is dan ook het moment om een nieuwe cursus te starten of iets nieuws op te zetten, omdat de sterren daarvoor gunstig staan. Mediteer voor nieuw inzicht.

Tweelingen

Er hangt liefde in de lucht, lieve Tweelingen. Een onverwachtse ontmoeting zet alles op zijn kop met je huidige partner of met iemand die je nu nog niet kent. Spannend! Wat doe je hiermee? Maart schreeuwt erom dat je in het diepe springt, maar durf je je compleet in vervoering te laten brengen? Dit maakt komende periode emotioneel, onwerkelijk en een beslissende periode dit jaar. Aan jou wat je hiermee doet.

Kreeft

De Kreeft lijkt door de maand heen te fietsen. Je voelt nieuwe energie bruisen nu je een belangrijke beslissing hebt genomen, vindt alternatieve kansen op je carrièrepad en voelt aan alles dat dit jouw weg is. Op privévlak lopen wel wat dingen spaak, maar ook daar ga je soepel mee om. Probeer die houding en dit enthousiasme vast te houden door te putten uit jezelf. Zoek de stilte op om antwoorden te krijgen en durf vooruit te stappen. Dit is jouw moment.

Leeuw

Je bent een tikje koppig, lieve Leeuw. Waar je dat normaal gesproken vaak verder brengt in het leven en waar je normaal anderen het tegendeel weet te bewijzen, lijkt die eigenschap zich deze maand een beetje tegen je te keren. Maart 2023 staat dan ook voor nieuw zelfinzicht. Soms op een wat moeizame manier die een vervelend gevoel oplevert, maar aan het eind van de maand maakt dat plaats voor acceptatie. En daarmee ga je bergen verzetten! Nog even volhouden dus.

Maagd

De Maagd voelt zich een beetje boos. Teleurgesteld wellicht. Je hebt namelijk mooie plannen maar hier lijkt weinig van terecht te komen. En waar je in eerste instantie je omgeving wellicht de schuld zou willen geven, blijkt de oorzaak toch dichter bij huis te liggen. Kijk dan ook wat jij kunt veranderen om de situatie te wijzigen. Zodra je dat lukt, zal je zien dat problemen zich als sneeuw voor de zon oplossen en dat een meer liefdevolle visie je verder brengt.

Weegschaal

Gezeur? Daar hoeven ze bij jou even niet mee aan te komen, lieve Weegschaal. Jij hebt namelijk je zinnen gezet op een rustige maand en hebt helemaal geen zin om andermans problemen te moeten oplossen. Een prima keuze, want daardoor houd je bepaalde zaken buiten de deur die ook eigenlijk niet op jouw bordje thuishoren. Verder is maart een goede maand om je grenzen te verleggen, zowel letterlijk als figuurlijk.

Schorpioen

Maart is voor de Schorpioen een maand waarin je afscheid neemt. Daarbij komt altijd een zeker verdriet kijken, maar in dit geval gaat het hand in hand met enige opluchting. Het biedt je ruimte om weer anders naar het leven te kunnen kijken en iets nieuws op te pakken – ook al ben je er misschien nog niet zo aan toe. Richting 30 maart staat je een fijne verrassing te wachten vanuit vriendschappelijke hoek. Een blijk van waardering op het juiste moment.

Boogschutter

Komende maand staat voor jou, lieve Boogschutter, de boog behoorlijk gespannen. Je hebt een nieuw project op je genomen en op de een of andere manier lijkt het je al snel te veel geworden. Opgeven is echter geen optie, want je wil dit tot een goed einde brengen. De oplossing ligt hem in het nemen van afstand. Zoek de buitenlucht op, het gezelschap van je vrienden, maar ook de stilte. En als vanzelf zal je zien waar de sleutel precies ligt – dichterbij dan je denkt.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Horoscopen 2023

©Uitgelichte afbeelding is afkomstig uit de collectie Astrology van Anna Mente op Shutterstock

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven