Horoscoop maart 2020 | Tijd voor een feestje, lieve Vissen

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! Maart 2020 staat in het teken van de Vissen, die zin heeft om erop uit te gaan. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat!

Horoscoop maart 2020

Steenbok

Met de Steenbok gaat het voorspoedig. Je zit best lekker in je vel, krijgt langzaam weer wat meer zekerheid over waar je naartoe wil dit jaar en je doelen krijgen steeds meer concrete vorm. Dit straal je ook uit en daarbij trek je precies de mensen aan die je nodig hebt voor de volgende stap. Maart zal bestaan uit een aantal bijzondere voorbereidingen, zodat je in april echt vooruit kan. Ben je er klaar voor?

Waterman

De Waterman twijfelt. Heb je de juiste beslissing genomen? Toch merk je al snel genoeg dat je eigenlijk niet hoeft te dubben. Het universum toont je kaarten die je misschien al eerder had moeten schudden – al is nu de tijd pas echt rijp. Probeer bepaalde zorgen van je af te laten glijden en je energie te steken in mensen en situaties die je iets moois opleveren in plaats van het tegenovergestelde. Zolang je hart spreekt, kan het alleen maar kloppen.

Vissen

Met de meeste Vissen gaat het in maart de goede kant op. Je bent jarig geweest of viert komende maand je nieuwe levensjaar en dat laat je niet ongemerkt aan je voorbij gaan. Aan je lijf merk je steeds meer dat je toe bent aan de lente, een voorjaarsschoonmaak en/of buitenlucht. Het grauwe weer zorgt voor een wat neergeslagen stemming. Zorg er daarom voor dat je er in maart lekker op uit gaat en aan sport doet, dat helpt gegarandeerd.

Ram

Voor de Ram zal maart in het teken staan van groei. Vooral op het gebied van je werk krijg je een aantal waardevolle inzichten waar je iets mee wil (en moet) gaan doen. Welke kant je ook op gaat, je gaat hoe dan ook vooruit. Daarnaast zal je komende weken te maken krijgen met een kleine tegenslag. Althans, zo voelt het in eerste instantie. Wanneer je het echter even de tijd geeft, zal je zien dat hierin juist een verborgen positieve kans ligt. Eentje die je met beide handen moet grijpen.

Stier

De Stier heeft afgelopen maanden een belangrijke les geleerd en zal zijn leven anders moeten inrichten. Hoe? Het helpt als je een klein beetje afstand neemt, dan zal je zien dat het leven zich vanzelf op een manier vormt die beter bij je past. Als je twijfelt, vraag dan advies aan een goede vriend(in) of iemand anders die je vertrouwt. Hij of zij zal je helpen de juiste keus te maken.

Tweelingen

Bij de Tweelingen loopt eigenlijk alles op rolletjes. Althans, bijna alles. Je zit alleen nog een beetje vast op dat ene punt… Helaas zal er in maart weinig aan veranderen, dat komt allemaal meer richting april en mei. Daarom is het voor komende maand belangrijk dat je loslaat dat nog niet alles in je leven staat zoals je zou willen. Het is oké en het komt vanzelf. Als dit je lukt, wordt dit een hele fijne maand!

Kreeft

Voor de Kreeft heeft maart iets bijzonders in petto. Je hakt eindelijk een knoop door die al maanden (zo niet jaren) voor je lag. En dat lucht op. Op dit moment zit je op het juiste punt in je leven waardoor je zaken iets makkelijker naast je kan neerleggen. Tijd om er lang bij stil te staan, krijg je echter niet. Al snel komt er een bijzonder leuk nieuwtje op je pad dat alle aandacht opeist. Gelukkig maar! Je hebt namelijk behoefte aan positieve energie en die komt er in maart zeker aan.

Leeuw

Lieve Leeuw, laat je niet op je kop zitten. Komende maand zal soms wat lastiger zijn, maar gelukkig staat er genoeg leuke afleiding voor je op het programma. Waar je vooral zin in hebt, is een gezellige avond met vriendinnen: samen zorgen jullie ervoor dat het onvergetelijk wordt. Daarnaast merk je dat je als persoon een belangrijke groei doormaakt. Hiermee maak je je klaar voor april.

Maagd

De Maagd lijkt zich een beetje terug te trekken, komende maand. Waar komt dat door? Zie je ergens enorm tegenop? Heb je gewoon behoefte aan zon en rust? Of is er iets gebeurd waardoor je vastloopt? Hoe dan ook, het is tijd om te kijken naar de oorzaak van je gevoel. Durf op je eigen kracht te vertrouwen: je hebt in principe niemand nodig om je beter te voelen – al is er niets mis mee als je toch om hulp vraagt. Doe rustig aan, durf te erkennen waar je mee zit en hou je beheersing, dan komt alles goed.

Weegschaal

De Weegschaal voelt zich sterk, komende maand. Je durft je makkelijk te uiten, maar bent daarin subtieler dan voorheen. Dat je zelf beter in je vel zit, heeft daar alles mee te maken. Zo richting het eind van maart kan je een aantrekkelijk aanbod verwachten. Ga je erin mee? Dat is aan jou! Vergeet echter niet om zeer grondig te zoeken naar de addertjes in het gras – als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat misschien ook…

Schorpioen

Hoewel je gezondheid iets te wensen overlaat, Schorpioen, brengt maart je gelukkig beterschap. Je gaat er weer iets vaker op uit, bezoekt goede vrienden en gaat iets leuks doen met iemand die speciaal voor je is. In de derde week krijg je goed nieuws te horen. Wel heeft dit invloed op andere facetten van je leven: ben je daar nu al klaar voor? Vraag een goede bekende om advies en luister daar goed naar: het zal je verder brengen.

Boogschutter

Met de Boogschutter gaat het de goede kant op. Je begint steeds meer je plek te vinden en daadwerkelijk op je eigen plek te ‘vallen’. Het helpt je enorm dat je omgeving je zo steunt en langzaam maar zeker komt je doel concreet in zicht. Toch lijkt iets je tegen te houden. Waar ben je bang voor? Is het echt zo’n grote beer op de weg of is het tijd om hem in de ogen te kijken en weg te jagen? Zet je schouders eronder. Je kan het!

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven