Horoscoop maart 2019 | Vissen, laat het ‘moeten’ los

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! Maart 2019 staat in het teken van de Vissen, die een wat rare maand kan verwachten. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat!

Horoscoop maart 2019

Steenbok

De lente komt eraan, maar ben je er helemaal klaar voor, lieve Steenbok? Je hoopte misschien al verder te staan dan waar je nu bent. Hoe ga je dat oplossen? Probeer een stapje terug te nemen en eens op een heel andere manier te kijken naar de periode die voor je ligt. Dat brengt je nieuwe inzichten waarmee je weer verder kunt. Succes!

Waterman

In maart gaan de meeste dingen eigenlijk niet heel anders dan in februari. Je moet nog steeds een beetje wennen en je plek vinden. Dat geeft niet, want je hebt nog negen maanden hierna om echt resultaat te boeken. Neem nu de tijd die nodig is om te zaaien, dan zal je later succes oogsten. Hou de 5e en de 23e goed in de gaten: die dagen ontmoet je iemand of heb je een goed gesprek met een bekende die je verder helpt.

Vissen

Voor de vissen verloopt maart 2019 een beetje vreemd. Misschien ben je jarig (en anders net geweest). In dit nieuwe levensjaar zal je grote sprongen maken, zowel op het gebied van je innerlijke rust als de kant die je met je leven wil opgaan. Het belangrijkste is dat je probeert te genieten en het ‘moeten’ een beetje loslaat. Dan komt het juiste vanzelf op je pad.

Ram

De ram heeft deze maand meer energie en gaat dat ook gebruiken. Je zet je schouders eronder en gaat vooruit. Bij de pakken neerzitten heeft namelijk geen zin. Bovendien zal maart jou ook op een bepaalde manier gaan verrassen die je vooraf niet had kunnen bedenken. Allemaal positief trouwens, dus hou je ogen wijd open!

Stier

Door een pas op de plaats te doen, kun je daarna weer gaan sprinten, lieve Stier. Nu is het moment gekomen om dat ook te doen. Verzamel zoveel mogelijk positieve mensen om je heen en laat negatieve energie los. Op die manier kan je in maart helemaal opladen om de rest van het jaar weer vooruit te gaan.

Tweeling

De tweeling gaat komende dagen een flinke sprong maken. Nu is namelijk het moment om stappen te zetten die je eerder voor je uitschoof. En dat is goed: soms is het belangrijk te wachten op het juiste moment. Vertrouw op je gevoel en geef jezelf de kans om te wennen. Aan het begin van de maand ontdek je trouwens iets bijzonders!

Kreeft

Voor de kreeft is maart een lastige maand. Voor het eerst sinds tijden laat je écht je gevoel toe en dat kan best confronterend zijn. Probeer te zoeken naar een manier waarmee je je wonden kunt helen. Door bepaalde pijn een plekje te geven, kan je namelijk weer stappen maken richting de toekomst. Laat stress en negativiteit los: er ligt veel moois voor je in het verschiet.

Leeuw

De leeuw zit vol energie. Dat heeft natuurlijk alles te maken met die allereerste zonnestralen, maar ook omdat maart 2019 voor jou iets bijzonders in het verschiet heeft. Een ontluikende liefde, je eerste dagen in die nieuwe baan of misschien krijgt je leven een nieuwe wending – wat het ook is, dompel jezelf onder in de nieuwe, wondere wereld die je te wachten staat en geniet van elke seconde.

Maagd

Oei, Maagd, ben je wel klaar voor die ene volgende stap? Het lijkt erop dat iets je tegenhoudt dat je niet helemaal kan duiden. Waarom? En nog belangrijker: is het wel terecht? Vraag die ene goede vriend(in) om advies: hij of zij zal je eerlijk vertellen hoe het zit. Neem het advies ter harte! Rond de 25e zullen bepaalde puzzelstukjes op hun plek vallen.

Weegschaal

Ondanks je nuchtere instelling gebeurt er deze maand iets dat je niet had verwacht en dat je ook niet helemaal op een logische manier kan verklaren. Dat hoeft ook niet altijd. Probeer de gebeurtenis met je mee te nemen. De lente staat voor de deur en je hebt er zin in! Samen met de mensen die je lief hebt, geniet je optimaal van de momenten.

Schorpioen

De schorpioen heeft zin in maart! Het wordt dan ook een bijzondere maand voor je. Daarbij doet de zon je ook goed, probeer er daarom zoveel mogelijk van te genieten. Een van de belangrijkste dagen deze maand is de 18e: je zal een beslissing moeten maken of op een andere manier iets meemaken dat je leven beïnvloedt. Volg je hart.

Boogschutter

Ben je gelukkig op dit moment? Wil je nog stappen maken of sta je goed? Met deze vragen hou jij je deze maand meer bezig dan ooit. En dat is goed: ze zullen je in de juiste richting helpen. Probeer concreet op te schrijven wat je doelen zijn voor de komende weken, zodat je het maximale uit maart kunt halen. De sterren staan gunstig!

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven