Horoscoop maart 2018 | Eindelijk helderheid, Vissen

De horoscoop voor maart 2018 staat vooral in het teken van Vissen. De puzzelstukken vallen op hun plek en het is tijd voor helderheid. Pieker minder en ga ervoor!

Horoscoop maart 2018

Steenbok

Hoe gaat het met je steenbok – en dan bedoel ik écht met je? Misschien is het toch allemaal wat veel geweest, afgelopen periode. Je merkt dat je tijd voor jezelf nodig hebt en trekt je komende maand iets vaker terug. Daar is op zich helemaal niets mis mee. Maar vergeet niet dat er belangrijke mensen zijn die heel graag in jouw gezelschap verkeren. Ga er in elk geval even op uit met je beste vriend(in). Hij of zij heeft een verrassend advies voor je en slaat daarmee de spijker op zijn kop.

Waterman

De maand begint goed. Alles lijkt te bevestigen dat je de juiste beslissing hebt genomen en dat is heel erg fijn. Probeer die spanning in je lijf nog wel een beetje meer los te laten. Ga intensief sporten of een flink stuk fietsen, dat ruimt de geest weer op. Met de komst van de lente krijg je inspiratie en goede plannen voor de maanden die volgen. Neem echt de tijd om ze op te schrijven en te plannen, je weet maar nooit waar het uiteindelijk toe kan leiden…

Vissen

Er zit iets belangrijks aan te komen, Vissen. En dan heb ik het niet alleen over je verjaardag (als je die nog niet hebt gevierd in februari). Richting het eind van de maand vallen alle puzzelstukjes op zijn plek. Het wordt hartstikke leuk, maak je niet te druk. Tijd om te genieten en niet meer zoveel te piekeren. Focus daarom op wat er écht toe doet, dan blijkt die belangrijke verandering of beslissing ineens soepeler te lopen dan je had verwacht.

Ram

Het is nu toch echt tijd dat je een keer op de rem trapt, Ram. Je gaat maar door, maar wie let er eigenlijk op jou? Tijd om even echt te gaan genieten deze maand. Reserveer in je favoriete restaurant, bezoek die ene film die al weken op je verlanglijstje staat of ga uitgebreid shoppen. Al dan niet alleen. Past misschien niet helemaal bij je, maar je zal merken dat je er echt van opknapt.

Stier

Vind je het moeilijk om de controle los te laten? Deze maand zal je een paar keer met je neus op de feiten worden gedrukt. Delegeren moet je leren, maar je zal zien dat oefening echt kunst baart. Je zal wel moeten. En dan hou je dus weer mooi tijd over voor andere dingen, zoals dat ene project dat al maanden in de kast ligt te verstoffen of in je gedachten zit. Ga ervoor!

Tweeling

Er zitten wat veranderingen aan te komen, Tweeling. Misschien niet allemaal even leuk op het moment zelf, maar toch zal je na verloop van tijd merken dat het je oplucht. Kennelijk zitten je toch een paar dingen dwars, zonder dat je er erg in hebt. Maand is voor jou de maand van opruimen dit jaar. Je zet strepen onder bepaalde periodes, voelt beter aan waar je écht gelukkig van wordt en leert andere zaken beter afsluiten. Maak jezelf klaar voor april!

Kreeft

Maart zal je een paar onvergetelijk mooie momenten geven, laat dat voorop staan. Maar toch gaat niet alles van een leien dakje. Een gebeurtenis in februari heeft je namelijk aan het wankelen gebracht. Waarom? Luister goed naar de signalen in je leven. Heb je zin om alles even helemaal om te gooien of ben je juist wel tevreden met alles? Je zal meer rust ervaren wanneer je alles weer op de rit hebt.

Leeuw

Wat een drukke planning, leeuw! Heb je nog wel tijd voor jezelf? Aan de andere kant past het helemaal bij je. Je bent energiek, grijpt alle kansen aan en geniet van alle geweldige dingen die op je pad komen. Helemaal niks is mee. Neem rust wanneer het uitkomt, en zorg voor de rest dat je deze momenten in je opneemt. Je zal ze een leven lang meedragen.

Maagd

Probeer op het moment vooral met een open blik naar de toekomst te kijken, Maagd. Op bepaalde dingen heb je simpelweg geen invloed en die kan je maar beter loslaten. Piekeren is voor niemand goed. Geef jezelf de ruimte om te ontdekken waar je prioriteiten liggen en kijk eens of je daar je leven een beetje op kunt aanpassen. Laat los waar je niks meer mee kan, dat ruimt op: in je leven én in je hoofd.

Weegschaal

Maart staat voor jou in het teken van een nieuwe kans. Maar wil je die wel? Maandenlang dacht je erover na, maar nu hij voor je ligt, twijfel je aan alles. Hoe komt dat? Of je nu wel of niet het diepe in moet springen, kan ik niet voor je beantwoorden. Zet voor jezelf de voor- en nadelen op een rijtje en bekijk het eens van een heel andere kant. Dat kan een waardevol inzicht opleveren!

Schorpioen

Tijd om knopen door te hakken, Schorpioen. Alleen welke? Het is helemaal niet erg om er nog een nachtje over te slapen. Maar niet te veel, want voor je het weet, blijf je veel te lang hangen in de situatie en daar wordt niemand vrolijk van. Met het begin van de lente veranderen dingen. Zorg dat je dan alles voor jezelf op een rijtje hebt.

Boogschutter

De maand maart geeft biedt je de kans om een heel nieuwe weg in te slaan. Je lijkt voor het eerst echt een streep te kunnen zetten onder de afgelopen jaren. Je mag echt vertrouwen op je gevoel en intuïtie, want je weet eigenlijk best wel waar je heen wil en hoe je daar moet komen. Misschien durf je nog niet goed, maar ook daar leer je wel mee omgaan. Echt, overtuig jezelf. Je kan dit, heb vertrouwen!

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven