Horoscoop juni 2024 | Tweelingen kijkt vooruit

MAANDHOROSCOOP JUNI 2024 – De meeste sterrenbeelden zitten, zo aan het eind van de lente, een beetje vast in hun eigen proces. Deze periode is daarom geschikt voor bezinning: uitzoeken waar je staat en welk pad je wil bewandelen voor je richting de zomer gaat. Het zijn de laatste zaadjes die je moet zaaien, om straks een positieve uitkomst te oogsten. Soms lastig, maar niettemin een heel waardevolle maand. Benieuwd naar jouw horoscoop voor juni 2024? Klik hieronder op je sterrenbeeld en lees direct wat de sterren voor jou in petto hebben.

Steenbok

Je hebt een besluit genomen en gek genoeg is dat toch niet helemaal waar je behoefte aan had. Of wel? Je twijfelt aan alle kanten en het antwoord op al je vragen laat voorlopig nog even op zich wachten. Dan kan je je natuurlijk afvragen of dat erg is, misschien niet. Misschien is dit juist de weg die je moet bewandelen voordat je écht vooruit kunt met je leven, in een richting die je wellicht niet voor ogen had maar die wel ontzettend goed voor je is. Geef het tijd en je zult zien dat puzzelstukjes alsnog op hun plek vallen.

Waterman

Voor de Waterman lijkt juni een relatief rustige maand te worden. Al snel bewijst het leven echter het tegendeel. Je komt plots tijd tekort. Toch merk je dat je hier nu beter mee omgaat dan pakweg twee maanden geleden. Dat komt omdat je steeds lekkerder in je vel zit en andere zaken heel erg op hun plek zijn gevallen. Dat maakt dat je de energie hebt om nu zaadjes te planten die je in augustus wil gaan ogen. Hoe ver dat nu ook weg lijkt, de tijd gaat sneller dan je denkt en tegen die tijd zal je heel blij zijn met de beslissingen die je deze maand maakt.

Vissen

Is het een gebrek aan zonlicht? De optelsom van afgelopen maanden? Op de een of andere manier lijk je er maar niet ‘in’ te komen dit jaar. Het voelt een beetje of je jezelf bent kwijtgeraakt en geen idee hebt waar je nog moet zoeken. In juni is het daarom zaak voor de Vissen om iets meer achterover te leunen en iets minder van van alles te willen. Ook als dit tegen je gevoel indruist. Hoe meer tijd je neemt en hoe liever je bent voor jezelf, des te meer je gaandeweg het gevoel krijgt eindelijk echt innerlijke rust te ervaren.

Ram

De Ram is toe aan vakantie. Maar eerlijk gezegd was je dat vorige maand ook en waarschijnlijk de komende net zo goed. Je weet stiekem best dat je op een bepaald vlak iets zult moeten gaan veranderen, maar je probeert dat zoveel mogelijk uit te stellen. Een lastige situatie. Halverwege juni komt er echter iets of iemand op je pad die plots het onmogelijke mogelijk maakt, die je een andere blik op de zaak geeft. En dan ineens blijkt het allemaal zo besloten. Volg je gevoel en handel daarnaar.

Stier

Heb je zin in een uitdaging? Dan heb je geluk: juni staat voor de deur en komende periode staat je nog iets te wachten. Op de een of andere manier lijkt het namelijk of de hoeveelheid tijd die je tot je beschikking krijgt totaal niet in verhouding is tot de dingen die je wil uitvoeren. De to do list groeit, je energie neemt af bij het idee alleen al. Tijd om spijkers met koppen te slaan dus, lieve Stier. Doe waar je goed in bent en hak de juiste knopen door, zodat je efficiënter kunt plannen. Dat geeft de lucht die je nodig hebt.

Tweelingen

Juni wordt voor Tweelingen een maand van bezinning. Je kijkt voor het eerst écht terug naar de afgelopen maanden en staat versteld van alles dat je voor elkaar kreeg. Wanneer je de blik weer vooruit richt, zie je nog genoeg dat op je planning staat. Maar waar dat je eerder misschien benauwde, voelt het nu positief. Je hebt zin om te gaan aanpakken en mensen te verbinden met elkaar. Verder staat er een reisje op de planning. De bestemming past precies bij wat je komende tijd voor ogen hebt, ga ervoor!

Kreeft

De maand juni is voor de Kreeft een maand vol gezelligheid. Je agenda stroomt vol en als je niet uitkijkt, heb je straks nauwelijks nog tijd voor jezelf. Probeer daarom toch een balans te vinden tussen de leuke afspraken en momenten voor jou alleen. Je hebt namelijk soms ook even nodig om op te kunnen laden, zodat je de rest van de maand kunt genieten. Verder staat je een financiële meevaller te wachten. Zo richting het eind van juni krijg je een fijne verrassing.

Leeuw

Zijn het de laatste loodjes? Je zit in een afrondende fase van een bepaald project en je motivatie wisselt komende periode behoorlijk, lieve Leeuw. Twijfel je of je wel moet doorzetten? Neem dan een paar stappen terug en probeer van een afstand je doelen weer helder te krijgen. Waarom begon je hieraan? Wat wil je uiteindelijk bereiken? Wie heb je nodig? Je zal merken dat je vanzelf weer richting weet te geven en met hernieuwd enthousiasme afrondt. Beloon jezelf met iets leuks: je hebt het verdiend.

Maagd

De komende tijd maak je een enorme groei door op persoonlijk vlak, lieve Maagd. Dat is een positieve ontwikkeling, al vind je het soms wel lastig om knopen door te hakken. Juni is dan ook bij uitstek geschikt om je tempo te verlagen en meer te genieten van het moment. Een (online) cursus mindfulness zou je hierbij kunnen helpen, maar een simpele wandeling door de natuur kan hetzelfde effect bereiken. Familie is deze maand extra belangrijk. Maak extra tijd voor anderen en vertel wat ze voor je betekenen.

Weegschaal

Voor de Weegschaal is juni een maand vol bezinning. Je komt jezelf tegen op een manier die je niet had verwacht en waar je eigenlijk best een beetje van schrikt. Toch heb je het nodig, omdat je al een tijdje ‘vastliep’. Door een stapje terug te zetten en met een nieuwe blik dezelfde situatie te bekijken, krijg je een paar waardevolle inzichten. Met oog op de toekomst neem je een paar goede voornemens. Richting juli komt er meer rust en zal je merken dat het leven weer wat vloeiender loopt.

Schorpioen

Juni is een maand vol tegenstellingen voor Schorpioen. Daarom is het verstandig bepaalde lastige beslissingen uit te stellen tot de sterren weer iets gunstiger staan. In je vriendenkring stapt iemand naar voren waar je eigenlijk nooit zoveel mee optrok als nu. Een fijne verrassing, want je leert de ander op een hele nieuwe manier kennen. Deze persoon zal komende tijd meer in je leven gaan betekenen dan hiervoor. Verder is het verstandig even rustig en weloverwogen om te gaan met je geld.

Boogschutter

De Boogschutter heeft in juni veel leuke dingen op de planning. Het enige dat ontbreekt is tomeloos enthousiasme van jouw kant. Op de een of andere manier wil het gewoon allemaal net niet. Je baalt. Gesprekken met mensen in je omgeving helpen ook niet altijd; je merkt dat de verandering vanuit jouzelf moet komen. Dat lukt alleen als je tijd maakt voor creativiteit. Ga kleuren voor volwassenen, schilderen op nummer of pak een oude hobby op. Je zal merken dat juist dat proces ook de zakelijke kanten in je leven beïnvloedt.

Horoscoop 2024: overzicht

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Terug naar boven