Horoscoop juni 2022 | Kreeft is toe aan meer vrijheid

De horoscoop voor juni 2022 draait veelal om ons gevoel en het afronden van bepaalde lopende zaken. Juist door ‘op te ruimen’ creëer je ruimte voor nieuwe herinneringen en belevenissen. Daarbij vindt de Waterman eindelijk berusting in wat al langer speelt, gaat de leeuw een confrontatie aan met zichzelf en is de Boogschutter een graag geziene gast. Benieuwd wat jou te wachten staat? Klik op je sterrenbeeld en lees jouw maandhoroscoop voor juni 2022.

Algemene horoscoop juni 2022

In juni zien we dat de meeste sterrenbeelden nog ‘even snel’ de diepte ingaan met hun gevoelens. Alsof ze de lente op die manier willen afsluiten om zich te kunnen overgeven aan het rustige, relaxte en zonnige zomerleven. Het helpt om je over te geven aan wat je te wachten staat: juist door het maar te laten komen zoals het komt, doorvoel je je gevoelens en kan je aan het eind van de maand inderdaad zeggen dat bepaalde zaken helderder zijn geworden. Neem je tijd, zoek de natuur op en sluit juni straks met een goed gevoel af.

Maandhoroscoop juni 2022

Steenbok

Je piekert de laatste dagen, maar waarom lieve Steenbok? Zijn het zaken waar je zelf invloed op hebt? Of is het eigenlijk beter om je zorgen los te laten en te zien hoe het leven loopt? Alleen jij kunt hier écht antwoord op geven, maar het is de moeite waard om te onderzoeken in hoeverre je nu je dagelijkse leven zou moeten laten beïnvloeden door de enigszins neerslachtige gevoelens. Vergeet daarbij niet die ene vriend die je hulp nu goed kan gebruiken. Een klein berichtje kan soms al wonderen doen.

Waterman

Voor de meeste Watermannen is juni een fijne maand. Je voelt eindelijk berusting op een gebied waar je lange tijd mee liep te tobben. Door het van je af te zetten, maak je de ruimte de eigenlijk al langer zo hard nodig is. Op sommige zaken heb je immers geen invloed en je daar te lang mee bezighouden, maakt dat jouw leven al die tijd op de rem staat. Voor jou is nu het moment aangebroken om weer voor je eigen geluk te kiezen. Geniet ervan!

Vissen

Komende maand zal je een minder populaire beslissing moeten nemen waarbij je jezelf voorop zet. Je vindt het lastig, omdat je het liefst gaat voor de algemene harmonie. Toch is het verstandig nu je hart te volgen. Daarnaast kenmerkt juni 2022 zich voor de Vissen als een maand waarin organiseren en reizen extra aandacht trekken. Je hebt zin om te ondernemen, leuke dingen te doen en bent vastbesloten om je niet te laten meetrekken door eventuele negatieve energie in je omgeving. Door trouw te blijven aan je gevoel, sluit je de maand trots en met kracht af.

Ram

Je hebt eindelijk een bepaalde houvast in je leven, lieve Ram, en dat voelt goed. Het is niet alleen rust in de letterlijke zin van het woord, ook mentaal kan je eindelijk loslaten wat je al die tijd bezig hield. Op gezette tijden zou je het leven zelfs een beetje saai kunnen noemen, maar dan op een positieve manier. De energie die je overhoudt en misschien zelfs terugkrijgt ten opzichte van eerder dit jaar, gebruik je op een constructieve manier. Je gaat eropuit, zoekt goede vrienden vaker op en geniet meer van het leven. Hou dit vol!

Stier

Voor de Stier was afgelopen tijd best intensief. Met de zomer in het vooruitzicht zet je echter iets meer een pas op de plaats. Tijd om de zaken te overzien en keuzes te maken. Want hoewel zakelijk gezien het nieuwe jaar pas weer in september aanvangt, is het belangrijk dat je hier nu vast over nadenkt. Wat wil je precies? Welke kant wil je op en hoe ga je dit in het vat gieten? Juist door nu vast beslissingen te nemen, ervaar je komende vakantiemaanden de rust waar je best aan toe bent.

Tweelingen

Ben je gelukkig met het leven dat je nu leidt? Juni 2022 staat voor de Tweelingen in het teken van zelfonderzoek, het wikken en wegen van keuzes en uiteindelijk ook voor een duidelijker pad dat je wil inslaan. Is het leuk? Nee, zeker niet altijd. Op sommige dagen zal deze maand zelfs enigszins saai en moeizaam aanvoelen. Toch is het nuttig, want diep van binnen weet je dat je deze overpeinzingen al veel te lang voor je had uitgesteld. Bovendien maak je ruimte voor nieuwe kansen!

Kreeft

Voor de Kreeft is juni 2022 een bijzondere maand. Je hakt knopen door en merkt dat je op een bepaalde manier toe bent aan vrijheid. Je wil graag vliegen, gezien worden en onderneemt waar mogelijk van alles om dat gevoel vast te houden. Toch is het belangrijk dat je ook aan je binnenwereld voldoende aandacht besteedt. Juist daar gebeurt van alles dat je aan de oppervlakte zou moeten laten komen. Doorvoel maar wat er zit, wat je graag zou willen, en spreek het uit naar de mensen om je heen. Durf en doe.

Leeuw

Een beetje nukkig begin je de maand juni. Ja, de zonnige zomermaanden komen eraan, maar eigenlijk weet je niet goed wat je ermee aan moet. Van binnen voel je je namelijk helemaal niet zo zonnig. Door terug te komen bij jezelf, zal je jezelf diep moeten aankijken. Waarom geloof je niet in een goede afloop, lieve Leeuw? Jij bent het evengoed waard als alle anderen in je omgeving. Zodra je weer durft te zien dat het allemaal heus wel goedkomt, merk je meteen dat een last van je schouders valt. Zo rond de 20e ben je helemaal klaar voor juli!

Maagd

De Maagd is er een beetje klaar mee om alles in het leven te schikken naar ‘hoe het hoort’ en gedraagt zich in juni rebelser dan normaal. Je doet echt je best, maar het lijkt soms ongezien. Langzaam maak je een verandering door waarbij je niet langer wacht op de complimenten van een ander, maar jezelf aankijkt en trots kunt zijn op wat je hebt neergezet. Tussen de bedrijven door, die gewoon doorgaan natuurlijk, maak je meer dan anders tijd vrij om te doen waar je gelukkig van wordt. Juni is voor jou een productieve maand.

Weegschaal

De Weegschaal vindt juni een wat lastige maand. Je wil van alles, maar wordt toch door iets tegengehouden. Kan je je vinger precies leggen op je belemmeringen? Dat is namelijk de enige manier om het daadwerkelijk op te lossen. Ook in de liefde komen veel Weegschalen zichzelf tegen. Soms is dat behoorlijk confronterend en heb je de neiging om deze onrust te ontvluchten, zeker omdat het alles bij elkaar zoveel is. Maar is dat inderdaad de oplossing? Diep van binnen weet je dat je moet doorzetten. Het is de enige manier om juli met een opgeruimd gevoel aan te gaan.

Schorpioen

De Schorpioen heeft geen wilde plannen voor komende maand en dat is misschien maar goed ook. Je leven is op zichzelf al druk genoeg en je wil juist een beetje meer rust. Om die reden zoek je de natuur vaak op. Je probeert je te concentreren op het kleine, juist om het grootse te kunnen voelen. Tuinieren is iets waar je rustig van wordt. Het zorgen voor plantjes, oogsten uit je moestuin of maaien van het gras helpen je om je gedachten op een rijtje te zetten. Zodanig dat je straks in juli weer helemaal klaar bent voor de drukte.

Boogschutter

Halverwege de maand juni staat de Boogschutter een verrassing te wachten. Precies wat je nodig had! De mensen om je heen zoeken je meer op. Je straalt namelijk een bepaalde zelfverzekerdheid uit en hebt een fijne energie. De enige valkuil die je hebt, is dat je te veel geeft van jezelf en daardoor richting het eind van de maand steeds vermoeider raakt. Waak hier dus voor en stel af en toe je grenzen als dat nodig is. Per slot van rekening kan je alleen geven als je genoeg op voorraad hebt.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Horoscoop 2022

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven