Horoscoop juni 2020 | Tweelingen: het zonnetje in huis!

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! Juni 2020 staat in het teken van de Tweelingen, die heel erg lekker in hun vel zitten en dat werkt aanstekelijk. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat!

Horoscoop juni 2020

Steenbok

Alles start langzaam weer op voor de Steenbok. Het normale ritme begint ook voor jou weer terug te komen, maar toch niet helemaal. Er zit namelijk een kleine kink in de kabel en aan jou de nobele taak om die op te lossen. Het lastige is alleen dat je niet goed weet hoe. Vraag daarom een goede bekende om advies. Samen kom je er makkelijker uit dan alleen.

Waterman

Met de Waterman gaat het redelijk, al zit je niet helemaal lekker in je vel. Het afgelopen jaar begint nu langzaam zijn tol de eisen en er is maar één remedie: goed luisteren naar jezelf en wat je precies wil. Neem extra tijd voor de mensen die dichtbij je staan. Zij geven je extra energie en die kan je op het moment goed gebruiken.

Vissen

Voor de Vissen is juni vooral een hectische maand. Je loopt nogal achter de feiten aan en dat blijft eigenlijk zo. Je kunt proberen er iets meer vat op te krijgen door een stapje terug te nemen en alles op te schrijven, maar ook dan zal je nog merken dat het niet helemaal soepel loopt. Er is eigenlijk maar één oplossing: accepteer dat het zo is. Juli zal beter gaan!

Ram

De Ram heeft meer behoefte aan tijd voor zichzelf. Even rust in je leven bouwen zit er echter nog niet helemaal in. Daarvoor zal je moeten wachten tot de zomer(vakantie). Maar je kan wel al af en toe wat afstand nemen van sociale media en je telefoon; dat biedt je meer ruimte voor je andere plannen. Ach, en juni wordt in elk geval niet saai! Geniet ervan.

Stier

Met de Stier gaat het eigenlijk prima. Je weet precies welke kant je op wil met je werk en dat geeft iets meer rust. Waar je wel naar moet kijken, is je privéleven. De mensen om je heen lijken je niet altijd te begrijpen en dat veroorzaakt enige frictie. Spreek daarom op een rustig moment uit wat je precies voor ogen hebt en geef hen de kans hun verhaal te doen. Je zal zien dat het oplucht.

Tweelingen

Met je verjaardag net achter de rug of in het verschiet, zit je helemaal in een feestelijke stemming. Dat past ook helemaal bij het weer, komende maand. Juni staat namelijk voor jou in het teken van de zon – zowel buiten als in jezelf. En dat is aanstekelijk. Je omgeving geniet van je vrolijkheid en doet daar ook zijn voordeel mee. Kan niet beter dus!

Kreeft

De Kreeft vindt juni een wat lastigere maand. Op privégebied loopt niet alles zoals je zou willen en je hebt er behoorlijk de balen in. Heb je al eens gepraat met een goede vriendin? Misschien heeft zij een handig advies voor je. Daarnaast is het je verstandig om rust te zoeken in iets creatiefs. Dat helpt je gedachten te ordenen en maakt het allemaal iets behapbaarder. Hou vol! Juli zal in elk geval weer positiever zijn.

Leeuw

Er is iets waar je behoorlijk tegenop ziet, lieve Leeuw. Maar is het terecht? Door soms juist een onbekende situatie in te stappen met een open hart, kom je veel verder. Dat advies is handig om in juni met je mee te nemen, want je zal het vaker kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er ook hele leuke momenten om naar uit te kijken. Spreek lekker af met vriendinnen en geniet!

Maagd

Voor de Maagd zal juni een wat dubbele maand zijn. Aan de ene kant staan er genoeg leuke dingen op het programma, aan de andere kant merk je dat je toch nog best aan huis gekluisterd bent. Probeer deze tijd te gebruiken om op papier te krijgen welke doelen je nog wil behalen in 2020. Er is genoeg ruimte en the sky is the limit – dus durf te dromen! Je weet immers nooit waar het je brengt.

Weegschaal

Voor de Weegschaal staat juni in het teken van bezinning. Waar kom je vandaan, waar sta je nu en waar wil je naartoe? Ben je tevreden met hoe alles op het moment gaat? Schrijf alles eens op, dan zal je tot een bijzonder inzicht komen. Los hiervan heb je eigenlijk weinig te klagen. Met je gezondheid gaat het beter, de liefde weet je te verrassen in juni en vrienden laten je regelmatig lachen. Hou dit vast!

Schorpioen

De Schorpioen heeft belangrijke doelen voor deze maand en is vastbesloten ze te gaan halen. Hoewel je leven vrij druk en chaotisch is, weet je toch de tijd vrij te maken voor mensen die dichtbij staan. Zij geven weer nieuwe energie die je hard nodig hebt. Toch mist er iets. Hoe komt dat? Is het raadzaam iets met je gevoel te doen?

Boogschutter

Boogschutters komen in juni op een keerpunt. Je krijgt iets op je bordje waarvan je niet goed weet wat je ermee moet. Vooruit of juist even tot bezinning komen? Alles zal pas duidelijker worden in juli, voor nu is het beter om zaken maar zoveel mogelijk los te laten. Neem tijd voor je vriendinnen en jezelf; juist op die ontspannen momenten kom je tot bijzondere inzichten.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven