Horoscoop juni 2019 | Bezinning voor Tweelingen

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe maandhoroscoop! Mei 2019 staat in het teken van de Tweelingen, die dit keer tijd vrijmaakt voor bezinning – eigenlijk net als alle andere sterrenbeelden. Lees snel hoe dat precies zit en wat je nog meer te wachten staat!

Horoscoop juni 2019

Steenbok

Komende maand staat er een mooie verbetering voor je op het programma. Of het nu gaat om een nieuwe auto, verandering van baan of wellicht zelfs een persoon die je leven komt verrijken – het zal zeker de moeite waard zijn. Sta even stil bij wat je al bereikt hebt, maar houdt ook één oog op de toekomst gericht. Het is tijd om nog dichter bij jezelf te komen om nieuwe doelen te kunnen bereiken.

Waterman

Met je ogen op je einddoel gericht, denk jij er wel te kunnen komen. Maar is dat ook zo? Is het niet verstandiger om concrete tussenstappen te maken, lieve Waterman? Ga er komende maand eens écht goed voor zitten en maak voor jezelf een overzicht van de stappen die uiteindelijk nodig zijn om er te komen. Blokkeer daarna een aantal dagen in je agenda om er aan te gaan werken. Dan wordt je hoofd lichter en de zomer een stuk relaxter.

Vissen

De laatste tijd neem je meer rust voor jezelf en durf je dieper naar binnen te kijken. Voor de Vissen is het aan te raden om deze maand dagelijks een bewust moment van rust te nemen. Probeer niet te veel te razen, maar vaker te wandelen en te zien wat er om je heen gebeurt. Neem tijd voor de mensen die je lief zijn en laat de boel eens wat vaker de boel. De wereld draait toch wel door en je hebt die momenten nodig om eindelijk goed op te laden.

Ram

De Ram komt zichzelf in juni behoorlijk tegen. Je loyaliteit is een prachtige eigenschap, maar kan ook behoorlijk tegen je werken. Waarom kies je niet eens heel duidelijk voor jezelf? Diep in je hart weet je namelijk prima waar je behoefte aan hebt, maar in de praktijk vind je het soms lastig daar gehoor aan te geven. Maar weet je? Je hoeft niet altijd voor de rest van de wereld klaar te staan. Je hebt jezelf soms ook gewoon hard nodig. Komende maand voel je dat je energie in andere banen geleid gaat worden en dat gaat het gemakkelijkst als je daar niet te veel weerstand aan biedt.

Stier

Het voordeel van de stier is dat hij behoorlijk evenwichtig in het leven staat. De pieken zijn weliswaar minder hoog, maar de dalen ook veel gemakkelijker te relativeren. De komende maand ga je van dat laatste de vruchten plukken. Want ondanks alles dat er gebeurd is, ervaar je een gevoel van rust en vrede met de situatie. Bovendien heb je geen tijd om lang stil te staan bij emotionele gebeurtenissen: in juni zal je genoeg spontane en leuke afleiding krijgen. Geniet ervan! Je hebt het meer dan verdiend.

Tweeling

Waarom voel je je de laatste tijd een beetje belemmerd, Tweelingen? Heb je behoefte aan rust in juni? Of wil je er juist op uit gaan? Het lijkt alsof je niet goed weet wat je precies wil en dat werkt vaak verlammend. Vraag de persoon die je het beste kent wat hij of zij van de situatie vindt en houd dat in je achterhoofd. Juni zal dan ook in het teken staan van nieuwe inzichten, ontmoetingen en op of rond de 24e een moment dat alles op zijn kop zet.

Kreeft

Je hebt best een aantal zaken af te ronden voor de zomer straks echt begint. Op het moment voelt dat echter steeds benauwender. Maar dat je balans zoekt, betekent niet dat je hem automatisch zal vinden. Er is maar één manier en dat is, tegenstrijdig genoeg, afstand nemen. Vraag advies aan een bekende als dat nodig is en bekijk alles wat er moet gebeuren. Probeer je planning zo strak mogelijk te maken en houd bewust ruimte vrij voor jezelf. Je kan het, maar alleen als je ook aan jezelf denkt.

Leeuw

Je openheid en vriendelijke houding naar anderen begint langzaam zijn tol te eisen. Je doet je best, maar niet iedereen gaat daar op de juiste manier mee om. Besef dat je altijd zelf in eigen hand hebt hoeveel je weggeeft en aan wie. Probeer komende maand een duidelijk onderscheid te maken in mensen die je aandacht en vriendschap waard zijn en de rest. Investeer in de eerste groep. Zodra je meer naar je gevoel luistert, zal je vanzelf positievere mensen op je pad krijgen die je wél verder zullen helpen.

Maagd

Je rent juni tegemoet, lieve Maagd. Letterlijk trouwens, want het is de perfecte tijd om meer te gaan sporten. Je hebt zin om lekker veel buiten te zijn en fietst of wandelt meer dan normaal. Tijdens het sporten zal je wel merken dat je tot een bepaalde verwerking komt. Daarbij komt hele nuttige informatie of een inzicht naar boven dat je kan gebruiken tijdens het doorhakken van die knoop die al een tijdje ligt te wachten. Haal diep adem en maak een keus. Het liefst rond de vijftiende, want dan staan de sterren op hun gunstigst.

Weegschaal

De nuchtere Weegschaal zal de komende maand een aantal gebeurtenissen meemaken die zijn balans compleet verstoren. Van die ene vriendin die onverwacht om hulp vraagt tot je kinderen of man die niet lekker in hun vel zitten. Je hebt wat moeite met de verandering waarmee dit gepaard gaat. Het is daarom belangrijk dat je ook even rust neemt en de zaken van een afstand beschouwt. Je hebt het nodig om het evenwicht voor jezelf te kunnen herstellen voor het zomer wordt.

Schorpioen

Met mei in je achterhoofd is de rust nog niet compleet terug gekeerd. Want hoewel je prikkelbaarheid is opgelost, ben je nog steeds niet helemaal bij jezelf gekomen. Durf de diepte in te gaan. Waar wil je naartoe met je leven? Waarom denk je zelf dat je hier op aarde bent? Probeer te zoeken naar de onderliggende rode draad die de gebeurtenissen in je leven verbindt. Juni staat voor jou in het teken van persoonlijke groei en het durven nemen van een dappere stap.

Boogschutter

Lieve Boogschutter, zit je wel op je plek? Ergens lijken belangrijke puzzelstukjes te vallen waar ze moeten zijn, maar tegelijkertijd klopt het niet helemaal. Het plaatje lijkt compleet, maar je gevoel zit niet goed. Hoe komt dat? Durf je wel diep genoeg te gaan? De juiste hulp te vragen én aanvaarden? Probeer juni echt te gebruiken als maand van bezinning en ga terug naar de kern. Naar jouw kern. Neem even afstand, zodat je straks in de zomer kan stralen.

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven