Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Horoscoop juni 2018 | Tijd voor een feestje, Tweelingen

De horoscoop voor juni 2018 staat vooral in het teken van Tweelingen. Tijd voor een feestje! Nodig de juiste mensen uit en maak er een onvergetelijke maand van!

Horoscoop juni 2018

Steenbok

Heb je genoeg rustmomenten in je leven? Het is goed om daar in juni even bij stil te staan, Steenbok, en te overzien welke stappen je in de zomer wil gaan zetten. Maak een overzicht voor jezelf (al dan niet in gedachten) en zorg dat alles weer een beetje behapbaar wordt, dan is juni een hele fijne, relaxte maand voor jou.

Waterman

Bedachtzaam kijk je naar de dagen die voor je liggen. Welke kant wil je straks op om te kunnen bereiken wat je voor ogen hebt? Het maakt in principe niet uit – er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden – maar probeer goed aan te voelen wat het best bij je past. Dan hou je het namelijk veel makkelijker vol. Misschien is het goed om ook even een hapje te gaan eten met je beste vriend(in) en te vertellen wat je wil. De feedback zal je goed doen.

Vissen

Wat een maand heb je achter de rug! Gelukkig sloot je mei rustiger af dan hij begon en zit je vol energie voor juni. Dat moet ook wel, want opnieuw slokt je agenda elke vrije minuut op. Dat is helemaal niet erg, als je maar tussendoor aan jezelf blijft denken. Eet dus genoeg fruit en groenten en slaap voldoende. Komende maand wordt heel bijzonder. En als je voldoende rust nam, zal je daar optimaal van kunnen genieten.

Ram

De Ram heeft er zin in. Dat heb je ook wel nodig, want juni wordt een maand van uitersten. Aan de ene kant drukte op het werk en soms zelfs demotivatie om ernaar toe te gaan, maar aan de andere kant ook hele waardevolle dagen met je dierbaren. Probeer dan optimaal te genieten, zodat je tijdens de mindere momenten ook door kunt. Tip: doe iets dat je eigenlijk heel spannend vindt. Je zal zien hoeveel het je oplevert!

Stier

De Stier krijgt een flinke tegenslag te verwerken. Dat maakt juni niet de beste maand van 2018. Probeer je hoofd erbij te houden en praat met mensen die je lief zijn. Ze zullen je ruimte geven en je boosheid of verdriet enigszins kunnen temperen. Zoek ook afleiding, als dat mogelijk is. Niet om te ontkennen wat je voelt, maar vooral omdat je het gewoon nodig hebt.

Tweelingen

Juni staat voor jou volledig in het teken van samen zijn, harmonie en feestjes. En is er niemand jarig? Zorg dan zelf voor een goedgevulde barbecue, nodig vrienden uit en hang de slingers op. Gewoon omdat het kan. Na afgelopen maanden heb je dat namelijk meer dan verdiend!

Kreeft

De afgelopen tijd gaat het voorspoedig, lieve Kreeft. Je luistert beter naar jezelf en geeft sneller je grenzen aan. Zet die lijn voort in juni. Aan het eind van de maand ontdek je iets bijzonders over iemand die je al jaren kent. Dat zet die persoon in een compleet ander daglicht, net als jullie onderlinge band. Of het nu positief is, of niet, doe wél wat met die informatie.

Leeuw

Je groeit deze maand enorm als persoon. Dat heeft te maken met ervaringen die je de laatste tijd opdeed, maar ook met het feit dat je jezelf toestaat om vooruit te gaan. Langzaam groeit je zelfvertrouwen en leer je bewust te kijken naar wat je precies nodig hebt om gelukkig te zijn. Je durft. En dat, lieve Leeuw, maakt juni een succesvollere maand dan de rest van het jaar.

Maagd

Ergens twijfel je aan een belangrijke keuze die je moet maken. Waarom? Ben je bang voor de gevolgen? Of voor het feit dat je daar geen invloed op kan uitoefenen? Wees vooral heel bewust van je beweegredenen en probeer daar iets aan te veranderen. En als dat niet lukt, vraag dan om advies aan de persoon die je het allerbeste kent én luister daar aandachtig naar.

Weegschaal

Je vliegt ineens vooruit, Weegschaal. Dat heeft ermee te maken dat puzzelstukjes nu eindelijk op hun plek beginnen te vallen. Je begrijpt veel beter waar je naartoe wil en op de één of andere manier gaat het je voor de wind. Hou dat gevoel vast. Kijk alleen wel uit als je rond de 23e de deur uitgaat: wees voorbereid op een kleine tegenslag (autopech, slecht weer of verdwalen), dan kom het wel goed.

Schorpioen

Heeft iemand je laatst flink de waarheid gezegd en loop je er nog mee rond, Schorpioen? Probeer het toch maar van je af te laten glijden. Dat zit misschien niet zo in je karakter, maar de ander had het goed met je voor. Probeer dus door de aanval heen te prikken en neem de boodschap met je mee. Daar kan je namelijk altijd iets van leren!

Boogschutter

Ben je er klaar voor, Boogschutter? Komende maand wordt namelijk wat turbulent. Je bent druk bezig met van alles, werkt hard om dat ene project tot een goed einde te brengen en ook op het thuisfront gebeurt er van alles. Je zet grote stappen en krijgt een heel lief berichtje van iemand die je na staat. Bewaar het goed: op een later moment zal je de échte waarde zien.

Ook leuk om te lezen

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Mamagids