Horoscoop juli 2023 | Kreeft is toe aan iets nieuws

MAANDHOROSCOOP JULI 2023 – Het begin van de zomer loopt niet voor iedereen even vlekkeloos. Veel sterrenbeelden zitten toch op een bepaalde manier een beetje vast en zoeken hoe ze hier het best mee kunnen omgaan. Maar juist in de rust komt een oplossing gemakkelijker boven drijven. Geef de moed dus niet op als het even iets minder soepel lijkt te verlopen! Klik hieronder op jouw sterrenbeeld om te zien wat de sterren deze maand weer voor je in petto hebben!

Maandhoroscoop juli 2023

Steenbok

Er kriebelt iets: je wil graag een verandering doorvoeren in je leven en wel nu! Maar, lieve Steenbok, spring niet halsoverkop en zonder uit te kijken in het diepe. In tegendeel, je hebt je hoofd op dit moment hard nodig. Denk eerst goed na of de stap die je wil zetten wel zo verstandig is. Een goed gesprek met die ene vriend(in) kan ook uitsluitsel geven. Luister naar de ander, ook als dat tegen je gevoel in gaat. Vanzelf wordt duidelijk waarom.

Waterman

De laatste tijd heb je best wat vaker aan jezelf gedacht, Waterman, en dat begint langzaam ergernis op te wekken in je omgeving. Er is maar één simpele manier om dat op te lossen: verschuif de aandacht zelf weer op de ander(en). Zodra je dat doet, lossen vervelende gevoelens bijna direct op. Los hiervan ben je behoorlijk energiek. Je hebt veel zin om te sporten en, zolang het weer dat toelaat, je gaat er lekker op uit.

Vissen

De Vissen voelen zich begin juli een beetje verloren. Dit is niet helemaal hoe je het jaar voor ogen had toen je er in januari aan begon. Toch moet je door dit gevoel heen. Het hoort ook bij jou en om ‘heel’ te worden zal je alle facetten moeten toelaten: zowel positief als negatief. Aangezien dat toch een beetje het thema is van 2023 is acceptatie het best. Sta bovendien open voor hulp van buitenaf. Iemand in je nabije omgeving verrast je op een moment dat je het keihard nodig hebt, laat jij het toe?

Ram

Voor de Ram staat juli 2023 in het teken van weldaad. Of je dat nu vindt in het winnen van een loterij, het gevoel dat je hebt wanneer je huis of tuin vol geliefden zit of omdat je een baanbrekend idee lanceert, er staat je in elk geval iets te wachten dat je een rijk gevoel geeft. Verder maak je een verrassende keuze waardoor je omgeving zich even afvraagt of alles wel goed met je gaat. Maar jij weet als geen ander dat je dit moet doen. Het lucht enorm op!

Stier

In het leven van de Stier gaat het wel prima, zeker nu je een aantal belangrijke zaken voor jezelf op een rijtje hebt. De puzzelstukjes vallen als het ware op hun plek. Dat maakt dat je komende zomermaanden echt heel erg kan genieten, dat je vaker keuzes maakt voor jezelf in plaats van voor een ander en dat je met een trots gevoel kijkt naar wat je afgelopen maanden hebt neergezet. Richting het einde van de maand staat je een speciale verrassing te wachten van iemand die heel dichtbij staat.

Tweelingen

Voor de Tweelingen is juli een perfecte maand om die ene minder leuke eigenschap aan te pakken. De zomerse energie doet je goed en geeft je het zetje in de rug dat je eigenlijk al een tijdje nodig had. Of je nu thuisblijft deze zomer of lekker op pad gaat, je trekt als een magneet de juiste mensen aan en voelt eindelijk de rust weer in je lijf zakken. Dit was precies wat je nodig had. Ook met oog op de toekomst: eind augustus, begin september staat er namelijk een belangrijke verandering op het programma.

Kreeft

Het liefst zou je vanaf begin juli het bijltje erbij neergooien en echt even helemaal niks meer doen. Je bent ergens zo ontzettend klaar mee! Helaas zijn er verplichtingen die harder roepen en dus zal je nog even moeten doorzetten. Daarnaast zal je er rekening mee moeten houden dat de echte verandering vanuit jou dient te komen, niet vanuit je omgeving. Dat is geen gemakkelijke conclusie om te trekken, wel een belangrijke. Zodra je dit erkent zal er namelijk pas écht iets verbeteren.

Leeuw

Met de Leeuw gaat het op zich goed, maar je lijkt een beetje uitdaging te missen. Waar zit hem dat in? Is het iets dat je nu kunt oplossen? Of moet je je erin berusten? Voorlopig in elk geval dat laatste, want je kunt praktisch niet zoveel doen op het moment. Doordat je twijfelt over zoveel zaken, ben je geneigd mensen aan te trekken die een negatieve invloed hebben op je humeur. Let hierop en probeer dit patroon te doorbreken. Nog even geduld!

Maagd

Misschien denk je dat het leven je af en toe wel heel veel op je bordje geeft, lieve Maagd, maar kijk je wel op de juiste manier? Zit niet in elke donkere periode ook een lichtpuntje? Komende maand ga je hier bewust en onbewust mee aan de slag. Je creëert meer bewustwording voor jezelf en wat je precies nodig hebt, leert bouwen op je eigen kracht in plaats van die van anderen en maakt stappen waar je trots op kunt zijn. En dat doe je helemaal zelf.

Weegschaal

Bij de Weegschaal loopt alles op rolletjes en dat maakt een beetje onrustig. Waar zit het addertje onder het gras? Nu kunnen we je vertellen dat je niet bang hoeft te zijn voor adders, maar een nieuwe uitdaging is zeker welkom. Halverwege de maand wordt een zaadje geplant wat je niet echt kunt loslaten. Geef het de tijd die nodig is om tot ontwikkeling te komen en probeer niks te forceren, dan zal je vanzelf zien dat dit weleens de doorbraak zou kunnen zijn die je nodig hebt.

Schorpioen

Juli is voor de Schorpioen vooral een rustige maand waarin je probeert bij te komen. Je neemt je rust, bevindt je regelmatig in goed gezelschap en viert echt vakantie zoals hij bedoeld is. Verplichtingen? Daar kijk je in augustus wel weer een keertje naar. Voorlopig voel je aan alles dat je deze pas op de plaats hard nodig hebt. Single schorpioenen komen een oude bekende tegen die onverwachts iets in je losmaakt. Durf je te ontdekken wat erin zit?

Boogschutter

De Boogschutter heeft een drukke maand voor de boeg. Best even slikken, want je had je nog zo voorgenomen om echt even helemaal niets te doen. Toch brengt het je veel moois op het gebied van energie, vriendschap en liefde. Let echter wel op jezelf. Richting de twintigste merk je dat het toch ongemerkt snel te veel wordt allemaal en is het tijd om op de rem te trappen. En geen zorgen: de echte rust, in augustus, is echt nabij.

Horoscopen 2023

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

©Uitgelichte afbeelding is afkomstig uit de collectie Astrology van Anna Mente op Shutterstock

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven