Horoscoop juli 2021 | Kreeft zoekt nieuwe balans

In deze nieuwe maandhoroscoop kan je lezen wat je te wachten staat in juli 2021; de Kreeft in het bijzonder. Komende maand staat namelijk vooral in het zoeken naar nieuwe balans en dat kan best lastig zijn. Hoe zorg je voor voldoende inspanning en ontspanning in je leven? Daarnaast is het voor een aantal sterrenbeelden belangrijk nú knopen door te hakken en staat de Maagd hopelijk op een positief keerpunt.

Algemene horoscoop juli 2021

Juli staat voor de meeste sterrenbeelden in het zoeken naar een nieuwe balans. We mogen meer, maar raken doorgaans ook sneller overprikkeld. Hoe zorg je voor voldoende rust aan de ene kant en ruimte voor plezier aan de andere kant? Gelukkig merk je in de loop van de maand dat je als vanzelf weer in een bepaald gemak rolt, maar wel mét de kennis die je opdeed tijdens de eerste helft van het jaar. Daarnaast zullen alle sterrenbeelden komende maand belangrijke beslissingen nemen die invloed hebben op de overige tijd in 2021. In overleg met goede bekenden kom je vooruit en maak je stappen waar je later de vruchten van kunt plukken!

Maandhoroscoop juli 2021

Steenbok

De Steenbok zoekt in juli vaker de natuur op. Je hebt behoefte aan buiten zijn en bewegen, en zoek je ontspanning vooral op in die rust. Halverwege de maand staat je een leuke verrassing te wachten. Goede vrienden zien namelijk precies wat je nodig hebt. Pas echter wel op met grote uitgaven. Als iets er te mooi uitziet om waar te zijn, is het dat vaak ook. Bovendien kan je je geld beter even bewaren tot je een betere aanbieding krijgt.

Waterman

Je staat op het punt een belangrijke beslissing te nemen, lieve Waterman, waar je eigenlijk al een tijdje tegenaan hikt. Waar komt dat door? Probeer achter de oorzaak te komen, zodat je door kunt. En – vergeet niet: als je eenmaal een vaststaand besluit hebt genomen, zal je zien dat het uiteindelijk allemaal toch best meeviel. Juli staat voor jou voorlopig nog even in het teken van hard werken en aftellen naar rustigere dagen, maar weet ook dat als het zover is, je extra zal genieten.

Vissen

Ergens in je drukke agenda trek je een streep, komende maand. De afspraken lijken zich op te stapelen, maar je kiest alleen waar je zin in hebt en dat lucht enorm op. Het voordeel daarvan is meteen dat je écht van de zomer kunt genieten met wie je maar wilt. Dat geeft energie en dat kan je goed gebruiken. Juli staat voor jou namelijk in het teken van goed zorgen voor jezelf en je omgeving, en je besluit eens flink op te ruimen. Zo kan je straks met een fijn gevoel augustus in.

Ram

De Ram moet komende maand beter op de gezondheid letten. Ongemerkt sluipt het gemakkelijke in je eet- en beweegpatroon en dat begin je te voelen. In juli maak je daarom weer een aantal bewuste keuzes die je goeddoen en energie geven. Je pakt een oude hobby op en raakt verrast door het plezier dat je er opnieuw aan beleeft. Die ontspanning is een fijne tegenhanger voor de hoeveelheid afspraken die je te wachten staat.

Stier

Voor de Stier staat juli voornamelijk in het teken van fijne momenten. Je probeert dagelijks wel even naar buiten te gaan en zit vol plannen. Gelukkig heeft je omgeving daar ook zin en dus staat deze maand vooral in het teken van nieuwe herinneringen. Een leuke verrassing tegen de 24e, maakt dat je een bijzondere stap zet. Eentje die je zelf eigenlijk ook niet had zien aankomen, maar die je wel een boel plezier oplevert. Geniet ervan!

Tweelingen

Bij de Tweelingen loopt het leven in juli eigenlijk wel op rolletjes. Je hebt wat leuke afspraken staan, maar ook weer niet zoveel dat je nauwelijks nog kunt ontspannen. Op het gebied van je gezondheid is alles redelijk stabiel en je krijgt een paar leuke uitdagingen op je werk. Dat maakt dat je goed in je vel zit en voorzichtig eens durft te kijken naar een plan dat je al langer had liggen. Nu lijkt de tijd rijp voor de uitvoering; het is goed om het verder te gaan ontdekken en uitdenken!

Kreeft

Juli is jouw maand, lieve Kreeft, en toch zit je niet helemaal lekker op je plek. Waar scheelt het aan? Zijn de afgelopen maanden zo veelbewogen geweest dat het nu zijn tol eist? Hoe dan ook lijkt juli je weinig tijd te bieden om hiermee aan de slag te gaan: je wil van alles en niets missen. Toch kan het verstandig zijn die pas op de plaats te maken. Alleen dan kom je namelijk verder en kan je eindelijk écht ontspannen.

Leeuw

Hard werken loont, lieve Leeuw, en dat heb jij afgelopen jaar aan het lijf mogen ondervinden. Of het een leuke levensles was? Misschien niet altijd, maar nuttig is hij zeker. Om die reden heb je dan ook alle reden om van juli een klein feestje te maken. Trakteer jezelf op iets leuks en wees trots op je prestaties. Die én je nieuw verworven levensles neemt niemand je meer af. Let op: de 19e komt er een bijzonder persoon op je pad die ineens alles op zijn kop kan zetten.

Maagd

De Maagd loopt in juli een beetje tegen zichzelf aan en dat is jammer. Het lijkt of je niet goed onder ogen durft te zien waar het misging en daardoor blijf je hangen in een bepaald patroon. Voor jou zou het goed zijn om eens advies te vragen aan een neutrale buitenstaander, die kan een heel ander licht werpen op de zaak en je uitleggen waar je eigen aandeel zit. Blijf bovendien kijken naar het positieve. Daarmee trek je een gelijkgestemde aan die op de lange termijn veel voor je kan gaan betekenen.

Weegschaal

De Weegschaal zit steeds beter in zijn vel. Juli staat vooral in het teken van belangrijke voorbereidingen die je later in het jaar goed van pas komen. Je voelt je met de dag sterker worden en dat straal je ook uit. Mensen om je heen zullen je bewonderen om je veerkracht en je trekt vooral anderen aan die in diezelfde energie zitten. Verder besteed je veel tijd aan een goede balans tussen gezond leven en genieten, trek je erop uit en voel je aan alles dat dit jaar nog veel bijzonders voor je in petto heeft. Nog even geduld!

Schorpioen

De Schorpioen worstelt met een belangrijk dilemma dat zijn of haar leven plots kan doen veranderen. Waarom lijk je maar geen antwoord te kunnen vinden op die ene vraag? De oplossing ligt echter dichterbij dan je denkt. Neem tijd voor jezelf, zoek een fijne plek op waar je kunt mediteren of in elk geval alleen bent met je gedachten, en laat je gevoel vanzelf het antwoord vertellen. Uiteindelijk blijkt het minder complex om de knoop door te hakken; nu alleen nog het juiste moment kiezen.

Boogschutter

Waar ligt je hart, lieve Boogschutter? In je zoektocht van het afgelopen jaar lijk je maar geen eenduidig antwoord te kunnen vinden op die ene vraag. Of misschien wel, maar durf je de nodige stappen ook te zetten? Juli staat voor jou in het teken van beredeneren, doorzetten en beslissingen nemen – zelfs wanneer die tegen alle zekerheden indruisen en je een grote sprong moet wagen in het diepe. Langzaam stoom je je klaar voor de daaropvolgende maanden, waarin alles vanzelf op zijn plek valt.

Schrijf je in voor onze wekelijkse update en mis nooit meer een artikel! Je vindt het formulier rechts (desktop) of onderaan deze pagina (mobiel). En volg je Merel of De Mamagids al op Instagram?

Reageer je onder dit artikel? Weet dan dat we je mailadres nooit zullen gebruiken, ook niet om ongevraagde nieuwsbrieven of andersoortige mails te versturen. Dat doen we alleen als je je aanmeldt voor de wekelijkse update – met jouw toestemming dus.

Lees ook de andere horoscopen:

Redactie

De Mamagids is hét online handboek voor moeders die fouten durven maken. Vol handige tips voor als je het even niet weet, herkenbare verhalen en ervaringen van lezeressen. Omdat je nooit de enige bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven